Czlowieksniegu Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Cronos napisał: Nie na takiego Babisa głosowało Mnie bardziej interesuje Orban, który nie pierwszy raz wykonuje dziwne, z naszej perspektywy, ruchy... popierające Kreml i/lub atakujące Kijów. A który jednocześnie jest organizatorem najróżniejszych konserwatywnych (?) ogólnoświatowych spotkań, i który także przy poparciu "naszych elit" próbuje uchodzić za głównego przeciwnika chorej* Europy. * w paru przypadkach trudno odmówić mu racji...
Cronos Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Mnie bardziej interesuje Orban, który nie pierwszy raz wykonuje dziwne, z naszej perspektywy, ruchy... popierające Kreml i/lub atakujące Kijów. A który jednocześnie jest organizatorem najróżniejszych konserwatywnych (?) ogólnoświatowych spotkań, i który także przy poparciu "naszych elit" próbuje uchodzić za głównego przeciwnika chorej* Europy. * w paru przypadkach trudno odmówić mu racji... O szykowaniu biurka obok Schrodera już tu ktoś kiedyś wspominał.
Czlowieksniegu Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Cronos napisał: O szykowaniu biurka obok Tam będą musieli dość spory biurowiec postawić, gdzie w dodatku może zabraknąć tłumaczy, patrząc ilu i z jak różnych państw "chętni" przyjadą. Tyle, że powtarzam- Orban nie tylko nie ukrywał swoich preferencji*, ale, co mnie najbardziej irytuje, wciąż i nieustannie robi za sojusznika światowych "konserwatystów", będąc wspólnikiem naszej opozycji, gdzie gra się wg "wróg** mojego wroga*** jest moim przyjacielem". * które podobnie jak np Fico tłumaczył dobrem Węgier i Węgrów plus pokojowym nastawieniem do Świata ** Rosja *** Europa
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Cronos napisał: O szykowaniu biurka obok Schrodera już tu ktoś kiedyś wspominał. Ja wspominałem. Jestem wielkim fanem tego korytarza w biurowcu Gazpromu i kolejności tamże gabinetów. Schröder już ma, ale dla kogo jeszcze są szykowane? Orbán - kandydat murowany; Fico - być może; Le Penówna - może ciut bliżej sekretariatu.
Jedburgh_Ops Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) „Przedszkolaki na wojnę”. Rosyjskie dzieci uczą się zabijać W Rosji trwa pilotażowy projekt kadeckich przedszkoli, w których wychowawcami są powracający z Ukrainy weterani walk. Biorąc pod uwagę to, co nagrywają ukraińskie drony, do nieodzownych nauk dla ruskich przedszkolaków musi należeć także: • mordowanie jeńców; • dobijanie własnych rannych, żeby okraść właśnie dobitego kumpla z oddziału; • chlanie na umór. Edytowane 1 godzinę temu przez Jedburgh_Ops
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Celność ruskiego "Terminatora" musi być bez analoga. VID_20251028_163930_581.mp4
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Natasza ma teraz marines'aja. VID_20251028_164214_489.mp4
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: „Przedszkolaki na wojnę”. Rosyjskie dzieci uczą się zabijać W Rosji trwa pilotażowy projekt kadeckich przedszkoli, w których wychowawcami są powracający z Ukrainy weterani walk. Biorąc pod uwagę to, co nagrywają ukraińskie drony, do nieodzowny nauk dla przedszkolaków musi należeć także: • mordowanie jeńców; • dobijanie własnych rannych, żeby okraść właśnie dobitego kumpla z oddziału; • chlanie na umór. Nie trzeba przedszkolaków indoktrynować gdy tam nawet "dorośli" są poniżej poziomu umysłowego trzylatka. VID_20251028_164513_711.mp4
bodziu000000 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W dniu 27.10.2025 o 18:10, bjar_1 napisał:
pawel_breslau Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przecież nikt ich na siłę w UE nie trzyma. Skoro krytykuje to mu się nie podoba. Niech złoży projekt referendum i je przeprowadzi. A potem niech wystąpią z UE. Myślę, że wielu spadłby kamień z serca. 3
Cronos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, pawel_breslau napisał: Przecież nikt ich na siłę w UE nie trzyma. Skoro krytykuje to mu się nie podoba. Niech złoży projekt referendum i je przeprowadzi. A potem niech wystąpią z UE. Myślę, że wielu spadłby kamień z serca. Poczekajmy na wiosenne wybory, niech sabaki poszczekają :)
Czlowieksniegu Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu Orban będzie namawiał Trumpa do zniesienia sankcji na Rosję. "Nie działają" Węgierski premier po wizycie w Rzymie zapowiedział, że wkrótce poleci do Waszyngtonu. Chce tam namawiać amerykańskiego prezydenta do zniesienia sankcji na Rosję. [...] https://polskieradio24.pl/artykul/3599523,orban-bedzie-namawial-trumpa-do-zniesienia-sankcji-na-rosje-nie-dzialaja
Rekomendowane odpowiedzi