Czlowieksniegu Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Cypis napisał: oraz że, wyprodukowali wyrzutnie rakiet Hwasong 20 Znalazłem- z 15 września :-) 4 minuty temu, Cypis napisał: W ogóle o uzbrojeniu i modyfikacjach Poddaję się, serio- jeśli uważasz, że istnieje szansa na ukrycie wieloseryjnej produkcji zestawów wyrzutni, to... poddaję się.
Cypis Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Znalazłem- z 15 września :-) brawo Ty
Cypis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) 18 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Poddaję się, serio- jeśli uważasz, że istnieje szansa na ukrycie wieloseryjnej produkcji zestawów wyrzutni, to... poddaję się. no co Ty , to ja się poddaję i odszczekuję wszystko to co napisałem wyżej . Potwierdzam to co pisze Yeti . Uważam , że w obecnym świecie nic z produkcji uzbrojenia nie ma szans na to , by Yeti o tym nie wiedział . Ukraina w najbliższych 100 latach nie otrzyma ani jednego Tomahawka w wersji wystrzliwanej z lądu . System X-Mav to tylko dmuchana z kartonu i dykty atrapa , amerykańcy nie są w stanie (technicznie i mentalnie) zbudować seryjnie (tj. 10-20 jednostek) takiego systemu w krótkim czasie . Jedyna możliwość to taka , że Ukraińcy wymyślą jakiś system odpalania Tomahawków z furmanki , Yeti pewnie będzie pierwszym , który się o tym dowie . Edytowane 13 godzin temu przez Cypis
Czlowieksniegu Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 12 godzin temu, Cypis napisał: no co Ty , to ja się poddaję i odszczekuję Pomyśleć, że sporo razy uczulałem Użytkowników, żeby nie próbowali grać w szachy z gołębiem, a później sam dałem się podpuścić do takiej partii...
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ile czołgów chcą wyprodukować Rosjanie? W dokumencie wykradzionym z „Wagonki” nie ma "cudownej" Armaty Jak wynika z zaprezentowanych przez Ukraińców dokumentów, Rosja chciałaby w najbliższych trzech latach przyjąć do służby ponad tysiąc czołgów T-90. Nie chodzi jednak o produkcję. Znaczną część tej liczby mają stanowić pojazdy starsze, wyciągnięte ze składów, poddane mniejszej lub większej modernizacji. Do tego w dłuższych planach jest daleko idąca modernizacja prawie dwa razy starszych T-72.
Czlowieksniegu Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu “Dziesięć wieków polskiej rusofobii”. Fejki i propaganda na wystawie w Moskwie https://pl.belsat.eu/89452013/dziesiec-wiekow-polskiej-rusofobii-fejki-i-propaganda-na-wystawie-w-moskwie
Jedburgh_Ops Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Ojej... Moja duma narodowa rośnie w postępie geometrycznym. Państwo polskie - silne, zwarte i gotowe - bohatersko pokonało niepolską osiemnastolatkę i deportowało ją do jej ojczyzny. Jakaż szkoda, że to samo niepokonane państwo polskie nie ma ani odwagi, ani siły wygrać z bandytą mającym siedem zarzutów karnych, w tym uszkodzenie gaśnicą wzroku innemu człowiekowi i deportować tego bandytę bardzo blisko i tanio, bez przepałów benzyny, do ZK Białołęka.
Rekomendowane odpowiedzi