Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
16 minut temu, bodziu000000 napisał:

Totalny burdel w pałacu, ale to akurat sutener lubi 😉

Wszędzie gdzie pojawia się Cenckiewicz, pojawia się kłamstwo i manipulacja. 

Napisano

Departament Stanu wydał zgodę na sprzedaż ponad 2,5 tys. pocisków przeciwpancernych Javelin do Polski - podała w czwartek agencja Defense Security Cooperation Agency (DSCA), należąca do Pentagonu. Maksymalna cena zakupu to 780 mln dolarów. 1 milion złotych za pocisk , wydaje mi się , że trochę drogo.

Napisano (edytowane)

Donald Trump o Polsce. „Mówiłem, że pomogę, ale po wojnie”

Prezydent USA Donald Trump odmówił oceny, czy rosyjskie drony wtargnęły w polską przestrzeń powietrzną celowo. Podczas czwartkowego wywiadu z Fox News Trump powiedział, że USA oferują Polsce pomoc wywiadowczą, lecz nie zadeklarował wysłania dodatkowych sił powietrznych. — Kiedy mówiłem, że pomogę Polsce, to chodziło mi o to, że po wojnie — oznajmił.

A co na to największy polski - i świeżo zapoznany - „przyjaciel” tego osobnika? Jak tam się czujemy? Deszcz pada, czy może pluje się w twarz „przyjacielowi”?

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano

Reporterka: Czy uważa Pan, że rosyjskie drony znalazły się w Polsce przez pomyłkę?

Trump: Nie mogę tego komentować. Nie powinny tam być. Zostały unieruchomione. Najlepszym sposobem na drona jest unieruchomienie go.

Mądrego i przyjemnie posłuchać

• Tak trzymać 1
Napisano
57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Donald Trump o Polsce. „Mówiłem, że pomogę, ale po wojnie”

Prezydent USA Donald Trump odmówił oceny, czy rosyjskie drony wtargnęły w polską przestrzeń powietrzną celowo. Podczas czwartkowego wywiadu z Fox News Trump powiedział, że USA oferują Polsce pomoc wywiadowczą, lecz nie zadeklarował wysłania dodatkowych sił powietrznych. — Kiedy mówiłem, że pomogę Polsce, to chodziło mi o to, że po wojnie — oznajmił.

A co na to największy polski - i świeżo zapoznany - „przyjaciel” tego osobnika? Jak tam się czujemy? Deszcz pada, czy może pluje się w twarz „przyjacielowi”?

Napisano
7 minut temu, bodziu000000 napisał:

Byli już o to proszeni tutejsi forumowicze. Cisza, polegli, niczego nie wymienili.

Ale ludzi trzeba kochać i szanować - dajmy szansę nr 2. Może coś nam opowiedzą na temat zgłoszony w tym iksowym wpisie.

Napisano
45 minut temu, bodziu000000 napisał:

I dlatego ten prymityw w kampanii prezydenckiej 55 razy - jak dokładnie policzyli amerykańscy dziennikarze - zapowiadał, że zakończy wojnę na Ukrainie w ciągu 24 godzin. Tam wojny po prostu nie ma, a tylko latają jakieś popsute drony, które nikomu nie szkodzą.