Spirit of Warsaw Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty Wartość cennych surowców w Ukrainie szacuje się na 15 bln USD..
Cronos Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 11 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: Wartość cennych surowców w Ukrainie szacuje się na 15 bln USD.. Życzę żeby rzeczywista wartość wynosiła choćby połowę. To są wartości szacunkowe w większości nierozpoznanych złóż. Do tego w dużej części są to złoża niedostępne, lub trudno dostępne dla współczesnej technologii. Wiecie jakie my mamy skarby pod Suwalszczyzną? Tylko one nie zostaną nawet nadgryzione za życia naszych wnuków czy prawnuków.
karpik Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 8 minut temu, formoza58 napisał: Kruca, czy to się dzieje naprawdę ?.. Mamy tu specjalistę od dogłębnej i obiektywnej analizy memów... C.d. szpagatów...
Cypis Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 1 godzinę temu, formoza58 napisał: Kruca, czy to się dzieje naprawdę ?.. Morawicki to chyba ma dar bilokacji , bo niedawno wyszedł z prokuratury
Cronos Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 5 minut temu, Cypis napisał: Morawicki to chyba ma dar bilokacji , bo niedawno wyszedł z prokuratury To są takie wrzuty robione specjalnie w paincie, że niby takie dziadowskie, przez takich Tyrów i innych M81, tzw. czarna propaganda.
Tyr Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty Robione po to by takie cronosy, cypisy i karpiki łykali jak indyki:)
Cronos Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 6 minut temu, Tyr napisał: Robione po to by takie cronosy, cypisy i karpiki łykali jak indyki:) Dokładnie ! Dlatego nie można ich łykać :)
Cypis Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 25 minut temu, Tyr napisał: Robione po to by takie cronosy, cypisy i karpiki łykali jak indyki:) ruska gnida już po kolejnej indoktrynacji znowu się uaktywnia , myślałem że tego czerwono-brunatnego ścierwa już tu nie ma
Tyr Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 1 godzinę temu, Cypis napisał: ruska gnida już po kolejnej indoktrynacji znowu się uaktywnia , myślałem że tego czerwono-brunatnego ścierwa już tu nie ma Słuchaj no czopku putinowski... Ty w Polsce pomieszkujesz? To hamuj ryło...
Cypis Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 7 minut temu, Tyr napisał: Słuchaj no czopku putinowski... Ty w Polsce pomieszkujesz? To hamuj ryło... ryło i to ruskie to ty masz szmato putinowska
formoza58 Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty A może byście w przerwie " komplementow" , po pączku i buzi? :-) :-)
Cypis Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 10 minut temu, Tyr napisał: Słuchaj no czopku putinowski... Ty w Polsce pomieszkujesz? To hamuj ryło... nie strasz , nie strasz bo się zesrasz
Cypis Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 2 minuty temu, formoza58 napisał: A może byście w przerwie " komplementow" , po pączku i buzi? :-) :-) a ty co , jak pomarańczowy , chcesz żebyśmy zaczęli kochać ruskich trolii
M81 Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty Wojna na Ukranie. Polska miała okazję, której nie wykorzystała - Wydarzenia w INTERIA.PL
formoza58 Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty 1 minutę temu, Cypis napisał: a ty co , jak pomarańczowy , chcesz żebyśmy zaczęli kochać ruskich trolii " a ty co" ? Ja to się z Wami pogubiłem, jeden drugiego mianuje ruską onucą, a tymczasem konkretny wątek Bodzia, faktów związanych z wydarzeniami wojennymi, zamienił się w Wasz zbiór ubliżań i wzajemnych połajanek. Już sam nie wiem, którego kochać . " A ty taki, a ty taki, a właśnie, ze nie, bo ty taki....". Kuźwa, ile Wy macie lat? Dzidzi adzi, adzi dzidzi i tak w kółko. Basta.
karpik Napisano 27 Luty Napisano 27 Luty https://tech.wp.pl/cudowna-bron-rosji-nie-dziala-potwierdzaja-sami-rosjanie,7129700539599360a
Rekomendowane odpowiedzi