Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

"Elon Musk rozpowszechnia fałszywe informacje, że „urzędnik Ministerstwa Obrony Zełenskiego” ukradł 46 milionów dolarów

Prokuratura Antykorupcyjna zaprzecza tym informacjom: w rzeczywistości chodzi o byłego szefa korporacji państwowej „Ukrspetsexport” i korporacji państwowej „Ukroboronprom” z czasów Janukowycza (!) - Dmitrija Pieriegudowa, poszukiwanego od 2017 roku.

Według śledczych przebywa on na terenie Republiki Francuskiej. Nieruchomość nabyta za te pieniądze została dziś zajęta przez francuski sąd."

• Słabe 1
Napisano
1 godzinę temu, bodziu000000 napisał:

Co to kiedyś mówili pisdzielce o donoszeniu na własne państwo?

To jeszcze dobre podsumowanie co robią pisspodobni zdrajcy.

"Największym sukcesem systematycznej wojny mentalnej Putina jest to, że narodowi konserwatyści w krajach zachodnich, którzy tradycyjnie byli zaciekle antykomunistyczni i antysowieccy, widzą w nim sojusznika. On natomiast widzi ich jako pożytecznych idiotów."

• Słabe 1
Napisano
Godzinę temu, weteran napisał:

Na czym konkretnie polega ten "sukces"? Bo kadłuby tego (i innych ruskich dronów) można kupić za kilka tysi Euro na zwyklej aukcji na odpowiednich forach lub targach na UA.

Na zwróceniu uwagi na problem Amerykanów, i to konserwatystów.

Dodatkowym bonusem jest zapunktowanie naszej delegacji.

Napisano
29 minut temu, pawel_breslau napisał:

O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? 

Ważniejsze czy rozmawiał przez tłumacza, bo jak nie to może już jest wojna, a on nawet nie wie.

• Tak trzymać 1
  • Haha 3
  • Słabe 1
Napisano

Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka.

• Tak trzymać 1
  • Haha 1
Napisano (edytowane)
5 godzin temu, pawel_breslau napisał:

O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? 

Swoi go wkopali

Edytowane przez bodziu000000
Napisano
1 godzinę temu, Haze25 napisał:

Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka.

Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy.

• Super 3
  • Tak trzymać 1
  • Haha 1
  • Słabe 1
Napisano (edytowane)
58 minut temu, fala napisał:

Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy.

Oprócz tępych, politycznych wysrywów i podżegania do ludobójstwa Palestyńczyków jeszcze nic żeś nie napisał, choćby zbliżonego do tematyki forum... Więc zamknij jadaczkę!

Sorry... Raz żeś błysnął na id w temacie ręcznie robionego wiadra w fabryce wiader:)))

Edytowane przez Tyr
Napisano

wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie