M81 Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 50 minut temu, Cronos napisał: https://ciekawostkihistoryczne.pl/2024/11/04/donald-trump-i-kgb/ książki nie czytałem, ale zapowiada się ciekawie, nawet jak w legendzie jest 1% prawdy Zapewne jest równie ciekawa jak historia Tu-95 zestrzelonego przez Bayraktara nad Morzem Kaspijskim
M81 Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Lubicie badania opinii publicznej? Sondaż z okazji 100 strony: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-21/polscy-zolnierze-w-ukrainie-jest-najnowszy-sondaz/
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty (edytowane) 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały Edytowane 21 Luty przez Der Panzerfahrer
Tyr Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 14 minut temu, canabis.dw napisał: ja tak myślem wiec to prawda myśleć se możesz, ale, nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;) i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych nie wspomnę
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 4 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał: I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop 3 1
morek Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Nie znudziło się Wam jeszcze tak szczekać jeden na drugiego ?
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Teraz, karpik napisał: Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 6 minut temu, morek napisał: Nie znudziło się Wam jeszcze tak szczekać jeden na drugiego ? Zapisałem kolegę. Dam znać jak mi się znudzi, jak tak bardzo zainteresowany 1
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 7 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach zbyt wysokie mniemanie. 1
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 8 minut temu, karpik napisał: Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj
Cronos Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Teraz, Der Panzerfahrer napisał: Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra...
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 1 minutę temu, Cronos napisał: Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra... Pisze tak bo to nie jest forum o profilu polityczym... czego nie rozumiesz... Twoje poglądy są mi obojętne... ja swoich Tobie nie wtłamszam i tego samego oczekuję od innych urzytkowników tego forum
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty (edytowane) 6 minut temu, Cronos napisał: Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra... Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są niewygodne dla ... kogoś. Nie karmić trolla. Edytowane 21 Luty przez karpik 1 1
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 1 minutę temu, karpik napisał: Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są nie wygodne dla ... kogoś. Nie karmić trolla. Guzik mnie obchodzi Co myślisz i w Co wiwrzysz... twoje filmiki z netu w tym temacie... ok... ale twoje wywody i demolowanie innych pod pretekstem anonimowości są nie do zaakceptowania 2
canabis.dw Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 20 minut temu, Tyr napisał: myśleć se możesz, ale, nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;) i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych nie wspomnę Ja Ci to Osiołku wykazałem na banalnym przykładzie -"części reaktora" Głosisz z miną proroka całą paletę swoich wizji i urojeń "z dupy wziętych" ,a potem się płaczem zanosisz - "że sie lewaki na Ciebie zmawiają" bo tak zgodnie wszyscy głupim Cię nazywają . Robię masę błędów - prawdę mówisz - może i trochę wstyd. Ale to nic nie wnosi do tej rozmowy.
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Ukraiński nawodny bezzałogowy statek kamikaze „Sea Baby” wyposażony w dwie włoskie miny przeciwokrętowe MN103 „Manta”
Tyr Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty (edytowane) z dupy to się sam wzieneś canałbis ;) i naucz sie polskiego... Edytowane 21 Luty przez Tyr
canabis.dw Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 8 minut temu, Tyr napisał: z dupy to się sam wzieneś canałbis ;) i naucz sie polskiego... Celnie! W punkt! zaorałeś - przyznaje, że jesteś największym przeorem pisowskiego zakona i najdzwięczniejszym z pustych dzbanów!
beaviso Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty (edytowane) 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Maska opadła do reszty. Pod nią morda jeszcze bardziej krzywa. Morzdradziecki. Albo prościej - Moradziecki. Już ona kocha Polskę, a zwłaszcza ziemię w obrębie działek swoich i tych na żonę. Kiedyś miałem do niego jakąś krztę szacunku, że mimo całej antypatii jaką zawsze we mnie wzbudzał, to może nadaje się na premiera-menedżera z tym swoim banksterskim doświadczeniem. Że fachowiec, mimo że podatkowo mi pogorszył. A to zwykły gnój jest, maska opadła jak napisałem, a pod nią jeszcze bardziej skrzywiona morda. Cwaniak Tusk przy nim to amator i dobry anioł. M. Edytowane 21 Luty przez beaviso 1
karpik Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 2 minuty temu, M81 napisał: Coś na poważnie A hipokryzja to wasze imię. Vance- pogromca imigrantów. Vance z rodziną:
MarekA Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa. Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193
Cypis Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 4 minuty temu, MarekA napisał: Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa. Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193 ️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков na dwoje babka wróżyła
MarekA Napisano 21 Luty Napisano 21 Luty 11 minut temu, Cypis napisał: ️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков na dwoje babka wróżyła Wojna informacyjna trwa w najlepsze. Także ta informacyjna. Widziałem info że ruskie zgodziły się na propozycję Tuska by zamrożony w Europie rosyjski kapitał (300-350 mld dolarów) przeznaczyć na odbudowę Ukrainy, także tej jej części zajętej przez ruskich. Co mnie dziwi? To że to pokonany płaci zwycięscy a nie zwycięzca pokonanemu. Myślę jednak że to świadomie generowany szum.
Rekomendowane odpowiedzi