Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 1 minutę temu, Cronos napisał: Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra... Pisze tak bo to nie jest forum o profilu polityczym... czego nie rozumiesz... Twoje poglądy są mi obojętne... ja swoich Tobie nie wtłamszam i tego samego oczekuję od innych urzytkowników tego forum
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 6 minut temu, Cronos napisał: Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra... Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są niewygodne dla ... kogoś. Nie karmić trolla. Edytowane 21 Luty 2025 przez karpik 1 1
Der Panzerfahrer Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 1 minutę temu, karpik napisał: Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są nie wygodne dla ... kogoś. Nie karmić trolla. Guzik mnie obchodzi Co myślisz i w Co wiwrzysz... twoje filmiki z netu w tym temacie... ok... ale twoje wywody i demolowanie innych pod pretekstem anonimowości są nie do zaakceptowania 2
canabis.dw Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 20 minut temu, Tyr napisał: myśleć se możesz, ale, nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;) i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych nie wspomnę Ja Ci to Osiołku wykazałem na banalnym przykładzie -"części reaktora" Głosisz z miną proroka całą paletę swoich wizji i urojeń "z dupy wziętych" ,a potem się płaczem zanosisz - "że sie lewaki na Ciebie zmawiają" bo tak zgodnie wszyscy głupim Cię nazywają . Robię masę błędów - prawdę mówisz - może i trochę wstyd. Ale to nic nie wnosi do tej rozmowy.
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Ukraiński nawodny bezzałogowy statek kamikaze „Sea Baby” wyposażony w dwie włoskie miny przeciwokrętowe MN103 „Manta”
Tyr Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) z dupy to się sam wzieneś canałbis ;) i naucz sie polskiego... Edytowane 21 Luty 2025 przez Tyr
canabis.dw Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 8 minut temu, Tyr napisał: z dupy to się sam wzieneś canałbis ;) i naucz sie polskiego... Celnie! W punkt! zaorałeś - przyznaje, że jesteś największym przeorem pisowskiego zakona i najdzwięczniejszym z pustych dzbanów!
beaviso Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Maska opadła do reszty. Pod nią morda jeszcze bardziej krzywa. Morzdradziecki. Albo prościej - Moradziecki. Już ona kocha Polskę, a zwłaszcza ziemię w obrębie działek swoich i tych na żonę. Kiedyś miałem do niego jakąś krztę szacunku, że mimo całej antypatii jaką zawsze we mnie wzbudzał, to może nadaje się na premiera-menedżera z tym swoim banksterskim doświadczeniem. Że fachowiec, mimo że podatkowo mi pogorszył. A to zwykły gnój jest, maska opadła jak napisałem, a pod nią jeszcze bardziej skrzywiona morda. Cwaniak Tusk przy nim to amator i dobry anioł. M. Edytowane 21 Luty 2025 przez beaviso 1
karpik Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 2 minuty temu, M81 napisał: Coś na poważnie A hipokryzja to wasze imię. Vance- pogromca imigrantów. Vance z rodziną:
MarekA Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa. Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193
Cypis Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 4 minuty temu, MarekA napisał: Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa. Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193 ️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков na dwoje babka wróżyła
MarekA Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 11 minut temu, Cypis napisał: ️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков na dwoje babka wróżyła Wojna informacyjna trwa w najlepsze. Także ta informacyjna. Widziałem info że ruskie zgodziły się na propozycję Tuska by zamrożony w Europie rosyjski kapitał (300-350 mld dolarów) przeznaczyć na odbudowę Ukrainy, także tej jej części zajętej przez ruskich. Co mnie dziwi? To że to pokonany płaci zwycięscy a nie zwycięzca pokonanemu. Myślę jednak że to świadomie generowany szum.
PAULUS_pl Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 6 godzin temu, Tyr napisał: Typowy reaktor jądrowy zbudowany jest z rdzenia, reflektora neutronów oraz osłon biologicznych. Sam rdzeń zawiera pręty paliwowe, pręty regulacyjne (pochłaniają nadmiar neutronów), pręty bezpieczeństwa, moderator (zmniejsza energię neutronów), kanały chłodzenia i kanały badawcze. Do te elementy zewnętrzne, przyłącz, sterowanie itp Nie ma co się dziwić że w Czarnobylu jebło jak tam takie kadry mają. Tyr fizyk jądrowy rwał jego nać
PAULUS_pl Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 4 godziny temu, Tyr napisał: zależy gdzie robiony, bo na ten przykład we więźniach u nas, donek ma 98-99%;) Bo we więzieniach siedzi dużo ludzi przez twoich wsadzonych. PDW!
PAULUS_pl Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 PIsałem już w innym temacie ale się powtórzę. Nie jestem w stanie pojąć jak głupie musi być społeczeństwo kraju które wybiera na prezydenta. Nie jestem w stanie pojąć jak głupi są ludzie głosujący na pissuarów. Zanim zaczęła się wojna na Ukrainie w innym temacie pisałem że w moim pojęciu to ruska agentura. Był wtedy na forum jeszcze użytkownik Balans i wymieniał ze mną swoje kacapskie spostrzeżenia. Dzisiaj pojawia się taki TFU Tyr i leci zgonie z przekazem partii i codziennym przekazem z Olgino. No zastrzelcie mnie, rwijcie końmi, co wam do głowy przyjdzie ale trzeba z tym kurewstwem skończyć. Te skurwy@#ny podpierają się obrazami marszałka a w jego czasach pierwsi by siedzieli w Berezie Je#@ć ich na każdym kroku. Innej opcji nie ma. 2 2
fala Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 (edytowane) 45 minut temu, PAULUS_pl napisał: Dzisiaj pojawia się taki TFU Tyr i leci zgonie z przekazem partii i codziennym przekazem z Olgino. Typ grasuje to nie od dziś a od jakichś lat nastu, koty drze z każdym kto ma zdanie odmienne od jego urojeń. Kilka razy Yety mnie do ancla z powody tego indywiduum skierował.Miał tu jeszcze wspomagacza o jakimś gejowskim niku ale gdzieś znikł w odmętach internetu, wychodował sobie kilku nowych potakiwaczy co to z logiką i rzeczywistością są na bakier. Acha, i jak go złapiesz na kłamstwie to ci powie że to nie jego gęba . Edytowane 21 Luty 2025 przez fala 2 1
fala Napisano 21 Luty 2025 Napisano 21 Luty 2025 2 godziny temu, PAULUS_pl napisał: Nie ma co się dziwić że w Czarnobylu jebło jak tam takie kadry mają. Tyr fizyk jądrowy rwał jego nać Chłop zna się na wszyskim, niczym ten zapasienieć z czerwonej korei. 1
Erih Napisano 22 Luty 2025 Napisano 22 Luty 2025 Wątek miał być o wojnie na Ukrainie, nie o sporach światopoglądowych wśród forumowiczów, tak tylko przypominam. No to jak się wiedzie 155 brygadzie morpiechów pod czerwonymi sztandarami?
Cypis Napisano 22 Luty 2025 Napisano 22 Luty 2025 37 minut temu, Erih napisał: Wątek miał być o wojnie na Ukrainie, nie o sporach światopoglądowych wśród forumowiczów, tak tylko przypominam. No to jak się wiedzie 155 brygadzie morpiechów pod czerwonymi sztandarami? tylko , że to tyr zawsze wtrącał swoje brunatno/czerwone przemyślenia , jako debilny komentarz i jakoś to poszło
PAULUS_pl Napisano 22 Luty 2025 Napisano 22 Luty 2025 29 minut temu, Erih napisał: Wątek miał być o wojnie na Ukrainie, nie o sporach światopoglądowych wśród forumowiczów, tak tylko przypominam. No to jak się wiedzie 155 brygadzie morpiechów pod czerwonymi sztandarami? Jak pod czerwonym sztandarem to pewnie zajebiście. Jak im wszystkim. Świętujemy lada dzień trzecią rocznicę trzydniowej specjalnej operacji wojskowej. Każdy dzień daje powody do opijania sukcesów szampanem bo każdy sztywny kacap to dobry kacap, każda wypowiedź obywatelskiego kandydata pokazuje w którym kierunku zmierza nasz kraj przekupiony drobnikami, nie pozostaje nic innego niż popijać szampana i patrzeć jak spektakularnie to wszystko pierdolnie. A Tyr będzie to nagrywał chińską komórką i wstawi na X i telegrama. A później wywiesi czerwony sztandar i zacznie budować bramę powitalną. Razem z innymi kolegami z forum, razem z nim opłacanymi z Olgino.
Rekomendowane odpowiedzi