bodziu000000 Napisano 22 Styczeń Autor Napisano 22 Styczeń 8 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Samo się komentuje...
mensguth6 Napisano 22 Styczeń Napisano 22 Styczeń 23 minuty temu, bodziu000000 napisał: A gdzie Palestynczycy?
Cronos Napisano 22 Styczeń Napisano 22 Styczeń 13 minut temu, mensguth6 napisał: A gdzie Palestynczycy? Na zmywaku w piwnicach. Ta new Gaza to będzie dopiero strefa zapalna, ale w sumie nie wierzę że cokolwiek powstanie.
bodziu000000 Napisano 23 Styczeń Autor Napisano 23 Styczeń W dniu 22.01.2026 o 12:45, karpik napisał: Jarka Tęczowy ubek się domaga.....
miroslav Napisano 6 Kwiecień Napisano 6 Kwiecień https://geekweek.interia.pl/lotnictwo/news-dwa-izraelskie-samoloty-przebazowane-do-radomia-powodem-wojn,nId,23323664 Nie zawsze pojmuję poczemu drobne wrzutki nie powodują głębszego zastanowienia . Niby detal za groszaki jednak ktosik zadecydował że jedynym bezpiecznym miejscem w Europie jest Radom :))) A tu wiele pytań się rodzi - decyzja to polityczna i wysokiego szczebla . W końcu za parę tysi mamy ryzykować pilnując cudze samolociki . Ktoś ma zysk polityczny a jednocześnie ktoś zapłaci przy dystrybutorze . W tym momencie zastanów się czy wspólnie będziemy Sponsorami ? No raczej kasiory z tego nie będzie a pozycjonuje nas w bardzo niekomfortowym miejscu podczas wojny . Nic za darmo tego nas uczą . Co mi przypomniało próbę przyjacielskiej rozmowy z izraelską wycieczką zatrzymałem samochód ,otworzyłem drzwi ,ochroniarz pokazał uzi mój wrodzony dar wymowy zanikł :) A teraz po latach jesteśmy najbezpieczniejszym miejscem na globie ? Co dostaniemy za nasze dobre serduszka ? Pomijam wspólną genetykę .:)
fala Napisano 6 Kwiecień Napisano 6 Kwiecień 31 minut temu, miroslav napisał: Co dostaniemy za nasze dobre serduszka ? Solidnego kopa w dupę i poważny rachunek do zapłaty. I to nie będzie pierwszy raz. Podobno ludzie na błędach się uczą, ale czy Polacy?
miroslav Napisano 6 Kwiecień Napisano 6 Kwiecień Ze względu na pamięć genetyczną :)z ruskimi tego problemu nie mamy . Wiemy ,znamy, rozumiemy i ze względu na sprzeczność interesów obecnie nie istnieje możliwość dogadania Może za 100 kolejnych lat ? ichni "zombiak" też ma ograniczoną przydatność do użycia - oby :))
Cronos Napisano 15 Kwiecień Napisano 15 Kwiecień Godzinę temu, Spirit of Warsaw napisał: Chodzi o tego proruskiego złodzieja patelni o Żydowskich korzeniach? Wstydzę się jego wyborców.
Cronos Napisano 20 Kwiecień Napisano 20 Kwiecień 4 minuty temu, sebek1974 napisał: :O Niezłe oburzenie teraz, wśród antysemitów.
karpik Napisano 23 Kwiecień Napisano 23 Kwiecień Idf strzela Palestyńczykowi w plecy. Nie sprawdzałem czy to autentyk. 3KuZw65X1dSSADpS4uZp2T7NDLeMYtx1.mp4
Rekomendowane odpowiedzi