Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 6 minut temu, bjar_1 napisał: ...dostanie Stingery po talibach z wojny rusko-afgańskiej, po picerni, lekko odmalowane, odrdzewione po składowaniu ich w jaskiniach. Nówki sztuki nie śmigane zupełnie jak moja stępka promu z 2017 r.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 9 minut temu, bodziu000000 napisał: Chyba jest za mały i za nisko pływa, żeby go wykryły radary Wojska Polskiego, więc chyba nikt go nie powitał.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 49 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Minęło -naście miesięcy i: - spółka nie powstała... A żeś się uczepił. Ale za to powstał - za 90 baniek - Instytut Rozwoju Języka Polskiego im. Świętego Maksymiliana Marii Kolbego z synekurami dla członków przewodniej partii narodu.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 Ministerstwo Obrony Białorusi oficjalnie zaprzecza naruszeniu przestrzeni powietrznej Polski
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 Państwo PiS z rozmoczonej ligniny: „Jeżeli policja odbiera telefon od obywatela, który mówi, że nad jego domem przeleciał śmigłowiec, i policja nie reaguje, jeżeli ten obywatel dzwoni jeszcze do Straży Granicznej, mówi to samo, i nadal nie ma reakcji, no to nawet przysłanie dywizji wojska niczego nie zmieni” - komentował działania władz w tej sprawie generał Bogusław Pacek.
soldierprzemo Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 2 godziny temu, karpik napisał: Ojoj VID_20230802_173135_486.mp4 To takie złudzenie optyczne że hełmy wyglądają jak ONZ?
soldierprzemo Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 Obywatel. Numer alarmowy straży granicznej proszę czekać na połączenie. Proszę czekać na połączenie. ( kilkadziesiąt sekund później rozłączenie) pi pi pi....... . Obywatel. Numer alarmowy 112. Proszę czekać na zgłoszenie. 112. Hallo tu numer alarmowy co się stało. Obywatel. Proszę pilnie z policją Nad moim domem lecą dwa helikoptery białoruskie. 112 . Jest problem bo wszyscy wycinają konfetti na zbliżające się święto. Pi pi pi...
MarekA Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: „Prawdą jest, że ze względu na istnienie horyzontu radiolokacyjnego obiekty powietrzne na wysokości 100 m są wykrywane przez radary naziemne w odległości nie większej niż 55 km, a na wysokości 25 m - w odległości do około 35 km. Nie ma więc możliwości zabezpieczenia całego polskiego terytorium przed atakiem na bardzo niskiej wysokości, ale można to zrobić na określonym kierunku”. W linii prostej, tj. od granicy polsko-litewskiej do granicy polsko-ukraińskiej, jest ok. 270km. Jeśli radar wykrywa cel lecący na wysokości 25m z odległości 35km to oznacza że kontroluje pas o szerokości 70km. Do kontroli granicy polsko-białoruskiej potrzebna są 4 radary.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 7 minut temu, soldierprzemo napisał: 112 . Jest problem bo wszyscy wycinają konfetti na zbliżające się święto. Pi pi pi... A nie zapomnijmy o braku czasu z powodu przygotowywania komży i anielskich skrzydeł milicji piss. Kto by się tam przejmował faktem, że nad Polskę wleciał białoruski Mi-8 zdolny do rozpoznania typu SIGINT (co najmniej).
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2023 Autor Napisano 2 Sierpień 2023 Marek... Nie chce mi się, po raz kolejny, wklejać deklaracji Błaszczaka... Dwa- możemy znaleźć pierdyliard bzdur, na które poszły potężne pieniądze, miast na, np, radiolokację i podobne...
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2023 Autor Napisano 2 Sierpień 2023 karpik- nie napiszę, co myślę, bo sam sobie bana bym musiał dać... Jednocześnie prośba, bo się wątek w szwach rozłazi, o ograniczenie OT...
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 14 minut temu, karpik napisał: Pierdołami się zajmujecie. Jeez, czy to się dzieje naprawdę? Czy mógłby ktoś w Polsce namalować obraz Matki Bożej Po Stokroć Mądrzejszej Od PiS A Po Tysiąckroć Skuteczniejszej Od Sił Powietrznych Rzeczpospolitej Polskiej? Jeśli ktoś może taki obraz namalować to niech się do mnie zgłosi – ja załatwię jego poświęcenie, bo mam wybitne chody u polskich Benedyktynów oraz jestem zaprzyjaźniony z szefostwem Wspólnot Jerozolimskich z siedzibą w Mont-Saint-Michel (tak, tego od D-Day). Moderatora przepraszam. To już ostatni komentarz.
Jedburgh_Ops Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie umawiałem się z prof. (i kapitanem rez.) Maciejem Milczanowskim, ale tak jakby mówimy o tym samym... Prof. Daniel Boćkowski też się nie opieprza i mówi, jaka jest komunikacja rządu PiS ze społeczeństwem.
morek Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 A mógłby moderator, dla wszelkiej maści nerwusów założyć osobny wątek .A tu zostawić wiadomości z Ukrainy ?
karpik Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 1 minutę temu, morek napisał: A mógłby moderator, dla wszelkiej maści nerwusów założyć osobny wątek .A tu zostawić wiadomości z Ukrainy ? Czyt. tytuł tematu. Jest tam coś Ukrainie?
Czlowieksniegu Napisano 2 Sierpień 2023 Autor Napisano 2 Sierpień 2023 karpik- Ty zła kobieta jesteś... całkiem możliwe, że się od bjara zaraziłeś... EOT
karpik Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 (edytowane) 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: karpik- Ty zła kobieta jesteś... całkiem możliwe, że się od bjara zaraziłeś... EOT To masz zamułe. Przypomnienie, że wojna trwa już 9 lat. Edytowane 2 Sierpień 2023 przez karpik
morek Napisano 2 Sierpień 2023 Napisano 2 Sierpień 2023 A o Polsce też nie ma , ostatnio głównie wojna polsko-polska.
Rekomendowane odpowiedzi