Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłam osobiście na granicy z Białorusią i tam naprawdę nie ma aktualnie kobiet i dzieci, są sami terroryści wysłani przez Putina. To zupełnie inna sytuacja od tej, kiedy rządził PiS i kręciłam film „Granica” - mówiła na naszej antenie Agnieszka Holland.

• Słabe 1
Napisano
18 minut temu, bjar_1 napisał:

Byłam osobiście na granicy z Białorusią i tam naprawdę nie ma aktualnie kobiet i dzieci, są sami terroryści wysłani przez Putina. To zupełnie inna sytuacja od tej, kiedy rządził PiS i kręciłam film „Granica” - mówiła na naszej antenie Agnieszka Holland.

Ot stary a łyka jak młody pelikan to fake

Napisano

toska

"Ot stary a łyka jak młody pelikan to fake "

W sumie..., pomijając okoliczności przyrody, fajnie by było :-) Choć podobno to 1:1 cytat z programu radiowego.
Prawilna strona internetów od wczoraj grzeje i komentuje ten cytat....

Napisano

„Nie wykluczam otwarcia rosyjsko-białoruskiego drugiego frontu. Razem z Putinem i Janukowyczem do Mińska przyjechali wszyscy. Ich nowy minister obrony i sam Ławrow. To źle. Bardzo źle” - deputowany Szewczenko

• Słabe 1
Napisano

Госсекретарь США Блинкен попросил Байдена снять ограничения на использование американского оружия, которое есть в Украине

photo_2024-05-24_17-11-06.jpg

• Słabe 1
Napisano
5 godzin temu, Cypis napisał:

Prawdopodobne uszkodzenia/zniszczenia Suchojów na lotnisku Kuszewska

Czyżby jeden z nich był w malowaniu „Russkich Witjazi”? 

M.

• Super 1
Napisano
55 minut temu, beaviso napisał:

Czyżby jeden z nich był w malowaniu „Russkich Witjazi”? 

M.

Tak wygląda , może ściągają na front wszystko co jeszcze lata ?

• Słabe 1
Napisano

"Siły Zbrojne Ukrainy zatrzymały wojska rosyjskie w kierunku Charkowa i prowadzą działania kontrofensywne, — Sztab Generalny."

IMG_20240524_201844_473.jpg

• Słabe 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie