Jedburgh_Ops Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 A ja kiedyś temu czemuś na hasło „przekażcie sobie znak pokoju” podałem temu czemuś rękę! Do dziś nie mogę się nadziwić, że mi nie uschła, a wręcz przeciwnie - jak machałem nią hantlami tak macham. Ale nie miałem wyjścia, bo to była msza za mojego ś.p. ojca, a to coś jak raz przylazło na tę mszę ze swoimi rozwydrzonymi bachorami, które tę mszę zrujnowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Grudzień 2022 Share Napisano 30 Grudzień 2022 "Pompowanie" wyimaginowanej kózki. No bo nie pompki. https://twitter.com/i/status/1608516382005534720 M. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2022 Share Napisano 30 Grudzień 2022 "Z planowanym nabyciem 30 proc. udziałów w spółce przez Aramco Overseas Company B.V. związane jest potencjalne ryzyko niekontrolowanego, dalszego zbycia tych udziałów w Rafinerii Gdańskiej, nabytych uprzednio przez ten podmiot w efekcie realizacji środków zaradczych, a w konsekwencji dostęp do rynku paliwowego w Polsce" "Rafineria Gdańska posiada znaczny udział w rynku rafineryjnym w Polsce, głównie w zakresie zaopatrzenia w paliwa silnikowe. Biorąc pod uwagę strategiczny charakter tej spółki i jej wpływ na bezpieczeństwo paliwowe w Polsce, zasadne jest umieszczenie spółki w rozporządzeniu Rady Ministrów w sprawie wykazu podmiotów podlegających ochronie oraz właściwych dla nich organów kontroli" Zaskoczeni są proszeni o podniesienie ręki do góry. PS Proszę pamiętać, że: Prezes Orlenu Daniel Obajtek odnosząc się do powyższych kwestii, mówił, że zarzuty wobec umowy zawartej z Saudi Aramco są skandaliczne i podważają wiarygodność państwa polskiego. Jego zdaniem krytyka oparta na szczątkowych informacjach w postaci przecieków umów zagraża bezpieczeństwu Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Z jakiej perspektywy i kto by nie malował to zawsze wychodzi jedno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 1 godzinę temu, fala napisał: Z jakiej perspektywy i kto by nie malował to zawsze wychodzi jedno.... W Polsce na tę chwilę nie ma ministra edukacji. Ten pan, co najwyżej, bardzo by chciał być szkolnym rechrystializatorem/ konkwistadorem, ale jest w tym nieskuteczny, nieudolny, a w większości prób po prostu śmieszny. -----> śmietnik historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 celownik snajperski wg opozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2022 Teraz, bodziu000000 napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 8 minut temu, bjar_1 napisał: W powtórkach już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 1 godzinę temu, karpik napisał: W powtórkach już nie będzie Będzie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Grudzień 2022 Share Napisano 31 Grudzień 2022 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Czarny z tęczą. Ich nowa, noworoczna pościel w swastyczki będzie mokra od łez wstydu, niemocy i złości... I taki to będzie rok... najlepszego... 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2022 Kowalski dziś nie uśnie, nie ma opcji. Ale muzykanty numer reżimówce wywinęli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 Są już pierwsze dobre wiadomości. Jednemu się nazwisko do jednej literki skróciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2023 A ten co? Pisowski wymiar 0 sprawiedliwości i tak nic swojemu nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 Spójrzcie na żenujące zachowanie Steczkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 14 godzin temu, bjar_1 napisał: Ale muzykanty numer reżimówce wywinęli. Podziwiać odwagę. Pewnie uciekają przez zielona granicę, bez kasy i ścigani przez siepaczy z psami. Tak ryzykować wieloletnim więzieniem dla idei... Szacun, naprawdę niewielu jest takich ludzi w show biznesie :) Ps. Jak się mylę to proszę o sprostowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2023 Teraz, takafura napisał: Jak się mylę to proszę o sprostowanie. Dostali od reżimówki milion i pewnie wracają sobie prywatnym odrzutowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 takafura "Podziwiać odwagę. Pewnie uciekają przez zielona granicę, bez kasy i ścigani przez siepaczy z psami. Tak ryzykować wieloletnim więzieniem dla idei... Szacun, naprawdę niewielu jest takich ludzi w show biznesie :)" Ja wiem, że ty ani telewizji, ani może i radia, ale masz i używasz komputer... Sprawdź sobie reakcję na Sylwestra TVP w np twitterze, ale po prawej (?) stronie internetu- przykład, czyli osła Kowalskiego wkleiłem wczoraj. PS Bo Zenek z playback'u, to podobno żadne zaskoczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 30 minut temu, takafura napisał: Podziwiać odwagę. Pewnie uciekają przez zielona granicę, bez kasy i ścigani przez siepaczy z psami. Tak ryzykować wieloletnim więzieniem dla idei... Szacun, naprawdę niewielu jest takich ludzi w show biznesie :) Ps. Jak się mylę to proszę o sprostowanie. Wykonawcom mogą skoczyć, ale za pewnik, że głowy polecą w szczujni, na zlecenie polityczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canabis.dw Napisano 1 Styczeń 2023 Share Napisano 1 Styczeń 2023 (edytowane) 20 godzin temu, Tyr napisał: celownik snajperski wg opozycji... Oni na prawdę wyemitowali to tyle razy podczas"wiadomości"? ja nie moge , ale poje..by. Ty swoim idiotycznym wpisem też widzę od tej normy nie odbiegasz. Pytanie tylko czy jesteś po stronie tych co te idiotyzmy wymyślają czy po tej co je łykać maja . Weź wytłumacz mi -osobie prostej- jaką funkcje(Ja myślę że celowniczą) ten "krzyżyk" pełni w tych materiałach. Chętnie wysłucham jakie masz przemyślenia i argumenty Edytowane 1 Styczeń 2023 przez canabis.dw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi