srbm Napisano 29 Maj 2022 Share Napisano 29 Maj 2022 (edytowane) Autor- Thomas Upskas. Edytowane 29 Maj 2022 przez srbm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 29 Maj 2022 Share Napisano 29 Maj 2022 5 godzin temu, Tyr napisał: A leszczyku... Płacę tyle podatków ile ty zarabiasz, koleżanek też mam dużo a samochody kupuję dla fanu... Tak jest:) I zapewne jesteś farmerem ... i masz duuuużą farmę trolli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 4 godziny temu, szutnik napisał: Tak jest:) I zapewne jesteś farmerem ... i masz duuuużą farmę trolli ... Koleżanki z sexshopu a samochody ze sklepu z zabawkami. Albo to jest nastolatek albo jakiś ułom, prędzej to drugie bo truje tu już dobrych kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 (edytowane) I to tak działa, że plastuś jednoosobowo, może takie decyzje podejmować? Czy ktoś mu broni wziąć swoich wyborców i jechać tam już, tłuc się z ruśnią? "Polska jest gotowa, by stać się gwarantem bezpieczeństwa Ukrainy – w rozmowie z CNN Andrzej Duda. „Wierzymy, że jako sąsiedzi jesteśmy po prostu zobowiązani. Dlatego jeśli Ukraina zaproponuje nam, że będziemy gwarantem bezpieczeństwa i gwarantem pokoju po zakończeniu wojny i jeśli takie warunki traktatu pokojowego zostaną przyjęte – tak, Polska będzie uczestniczyć w tym"" Edytowane 30 Maj 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 Właśnie polityk opozycji- Paweł Kowal nazwał cię w tvn - głupcem... Powiedział, że kto nie rozumie, że to historyczna szansa by zredukować rolę rosji z imperjalnego do normalnego państwa czyli, że niemcy francja i ich poplecznicy to głupcy nie czujący wiatru historii bo chcą ratować fiutina. Przypomnę, że poplecznikami niemców i francji są totalni z targowicy... Ostatnio nawet Rafcio-Krampus popierniczał drugi raz do Urszuli by coś jeszcze wymyśliła co by było "piniędzy z planu: nima i nie będzie"... Leszczyku powiedz no mi, skąd się takie "intelekty" jak ty i np fala biorą? Popierasz Ukrainę popierając tych co im życzą źle i sabotują pomoc? Swoją drogą, to ciekawy z ciebie przypadek kliniczny, że w co drugim poście wylewasz swoje frustracje polityczne i chyba nie tylko... Ps. Jak tam oddajesz już 500? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 fala, że swoje możliwości intelektualne zawsze przypisywałaś innym to wiedziałem ale, że możliwości życiowe to raczej dla mnie nowość... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 8 godzin temu, szutnik napisał: Tak jest:) I zapewne jesteś farmerem ... i masz duuuużą farmę trolli ... A może handluje respiratorami, skoro dorobił się takiego majątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 Co tam sobie jeszcze ciekawego ubzdasz balas? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Tyr napisał: Właśnie polityk opozycji- Paweł Kowal nazwał cię w tvn - głupcem... Powiedział, że kto nie rozumie, że to historyczna szansa by zredukować rolę rosji z imperjalnego do normalnego państwa czyli, że niemcy francja i ich poplecznicy to głupcy nie czujący wiatru historii bo chcą ratować fiutina. Przypomnę, że poplecznikami niemców i francji są totalni z targowicy... Ostatnio nawet Rafcio-Krampus popierniczał drugi raz do Urszuli by coś jeszcze wymyśliła co by było "piniędzy z planu: nima i nie będzie"... Leszczyku powiedz no mi, skąd się takie "intelekty" jak ty i np fala biorą? Popierasz Ukrainę popierając tych co im życzą źle i sabotują pomoc? Swoją drogą, to ciekawy z ciebie przypadek kliniczny, że w co drugim poście wylewasz swoje frustracje polityczne i chyba nie tylko... Ps. Jak tam oddajesz już 500? Bełkoczesz znowu jak kataryna to samo. Zadałem proste pytanie. Czy plastuś może sam podjąć taką decyzję i czy w ogóle zdaje sobie sprawę z następstw takich działań. Tobie znowu w nikłym móżdżku, propaganda oblężonej twierdzy, kazała zwyzywać od Niemców, ruskich i zdrajców. Chore!!! Edytowane 30 Maj 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 Jak coś można dodawać załączniki do 20mb. Nie musicie dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 "NATO oświadczyło, że nie jest już zobowiązane do ograniczania rozmieszczenia swoich wojsk w Europie Wschodniej – zastępca sekretarza generalnego NATO Mircea Geoana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 3 godziny temu, Tyr napisał: Co tam sobie jeszcze ciekawego ubzdasz balas? Yeti całkiem niedawno zapowiadał, że będzie surowo rozprawiał się z tymi, którzy złośliwie przekręcają na forum czyjeś nicki. No i znowu zrobił z gęby dupę, a później się dziwi, że oszołomy jeżdżą po nim ja Urban po Reaganie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 balans- a widziałeś, że Tyr znikł na jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedy Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 2 godziny temu, karpik napisał: "NATO oświadczyło, że nie jest już zobowiązane do ograniczania rozmieszczenia swoich wojsk w Europie Wschodniej – zastępca sekretarza generalnego NATO Mircea Geoana" A w ogóle było zobowiązane? Deklaracja paryska z 1997 (bo to o nią chyba tu chodzi) nie była traktatem tylko jednostronną deklaracją, w której NATO informowało Rosję o swoich zamiarach względem nowo przyjętych do paktu państw. Padło tam takie zdanie, dokładnego sformułowania nie pamiętam, że w obecnej sytuacji politycznej, czy w obecnych warunkach NATO nie przewiduje rozmieszczania na terenie tych nowych państw członkowskich "znaczniejszych sił wojskowych". Nie sprecyzowano przy tym, ile to jest liczbowo "znaczniejsze". I że w obecnych warunkach nie przewiduje rozmieszczenia tam broni jądrowej. Ale minęło ćwierć wieku i warunki się zmieniły, przede wszystkim wskutek działań samej Rosji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: balans- a widziałeś, że Tyr znikł na jakiś czas? Nie widziałem, ale pamiętam, że całkiem niedawno zbanowałeś mnie na dwa tygodnie za żart, który zresztą nikogo nie obrażał. Bądź w końcu, jak na faceta przystało, konsekwentny w tym co robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 46 minut temu, balans napisał: Yeti całkiem niedawno zapowiadał, że będzie surowo rozprawiał się z tymi, którzy złośliwie przekręcają na forum czyjeś nicki. No i znowu zrobił z gęby dupę, a później się dziwi, że oszołomy jeżdżą po nim ja Urban po Reaganie. Być może Tyrowi mogła się skręcić nieopatrznie jedna literka i nie zdążył przeprosić za ten feler, przed Twoim " meldunkiem" . Tyle, że jak Twoje " ... zrobił z gęby dupę" ma się do tego? Takie żywcem wzięte z Hayde Parku. Fee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 Co one winne?!... 12:45 Poparzenia na ciele delfinów docierających do rumuńskiego wybrzeża Morza Czarnego dowodzą, że Rosja podczas inwazji na Ukrainę może stosować na tym akwenie bomby fosforowe - twierdzą biolodzy i weterynarze cytowani przez bukareszteńską telewizję Digi 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Maj 2022 Share Napisano 30 Maj 2022 formoza A może się kłaniają chemikalia z Azovstalu? Kilka (?) dni temu wkleiłem informacje, że jak się syf rozleje, to daj Bóg (?), żeby Morze Śródziemne ocalało... balans "Nie widziałem, ale pamiętam, że..." Masz jak najbardziej rację- jeśli to był "żart" porównywalny z wątpliwościami, kto popełnił masowe mordy w Buczy czy Mariupolu, itp, itd, to sam się sobie dziwię, że tylko dwa tygodnie, a nie bezterminowo i na zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 "Siły Zbrojne Ukrainy pokonały rzadką bestię - Mi-35MS. Mi-35MS to śmigłowiec łączności i sterowania przeznaczony do transportu VIP. Został opracowany dla rosyjskiego dowództwa wojskowego i kosztuje około 36 milionów dolarów." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 Zagadka kradzieży dywanów rozwiązana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Maj 2022 Autor Share Napisano 30 Maj 2022 "Rasziści ostrzelali pojazd ewakuacyjny w obwodzie ługańskim. Zginął francuski dziennikarz. Ewakuacja ludzi z regionu nie jest już możliwa, - Gaidai Opancerzony transport ewakuacyjny miał zabrać z okolicy 10 osób i znalazł się pod ostrzałem wroga. Odłamki pocisku przebiły pancerz samochodu, akredytowany francuski dziennikarz został śmiertelnie ranny w szyję podczas raportowania o ewakuacji, a policjanta patrolowego uratował hełm. Panie Macron, czy zareaguje pan, czy znowu zadzwoni do Putina?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi