bjar_1 Napisano 8 Kwiecień 2022 Napisano 8 Kwiecień 2022 A ta jego żona to nie jest jakiś tranzystor przypadkiem?
Tyr Napisano 9 Kwiecień 2022 Napisano 9 Kwiecień 2022 A czy to już nie podlega pod rekwizycję? O wspieraniu;)
karpik Napisano 9 Kwiecień 2022 Napisano 9 Kwiecień 2022 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Mam w pracy dość zażartego "konfederata". W przeciwieństwie do fanatyków PiSs, którzy mają wizję mocarstwowości, w jego poglądach nie ma nic co miałoby "budować". Jest jakaś mieszanina narzekactwa, żalu, zawiści, nietolerancji i teorii spiskowych. 1
Tyr Napisano 9 Kwiecień 2022 Napisano 9 Kwiecień 2022 Jak ci się nudzi to wklej jakąś ładną dziewuchę w bikini a nie facetów z polityki...
srbm Napisano 9 Kwiecień 2022 Napisano 9 Kwiecień 2022 Co słychać na oddziale Zajrzałem na TT @lis_tomasz i odechciało mi się z niego śmiać. Ten człowiek jest poważnie chory i naprawdę potrzebuje specjalistycznej opieki medyczne(1).mp4
Tyr Napisano 9 Kwiecień 2022 Napisano 9 Kwiecień 2022 Tam jest napisane "kogo obserwować" sądzę, że lisa powinni obserwować... Specjaliści od dyńki:)
Jedburgh_Ops Napisano 11 Kwiecień 2022 Autor Napisano 11 Kwiecień 2022 PiS zaczyna odbudowę Pałacu Saskiego od kupienia samochodów. Mają mieć przyciemniane szyby i podgrzewane fotele
Jedburgh_Ops Napisano 11 Kwiecień 2022 Autor Napisano 11 Kwiecień 2022 Coś o pacjentach NTV i Janusza Zagórskiego. Widzisz taką tablicę rejestracyjną? Uważaj, masz przed sobą szura
Jedburgh_Ops Napisano 11 Kwiecień 2022 Autor Napisano 11 Kwiecień 2022 Że Jarosław Kaczyński walczył w Powstaniu Warszawskim to już naukowo udowodnione. Ale ile w tym PW walczyło jurnych 12-latków, o ho ho ho! Syn takiego 12-letniego powstańca ogłosił to nawet całemu światu. Sakiewicz synem powstańca warszawskiego? Burza po wyznaniu szefa „Gazety Polskiej”
balans Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: PiS zaczyna odbudowę Pałacu Saskiego od kupienia samochodów. Mają mieć przyciemniane szyby i podgrzewane fotele Powinny mieć te autka na wyposażeniu jeszcze małe, ale wykonane oczywiście ze złota ołtarze polowe...
les05 Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 3 godziny temu, balans napisał: Powinny mieć te autka na wyposażeniu jeszcze małe, ale wykonane oczywiście ze złota ołtarze polowe... A Polonezy jeszcze produkują, bo Polonezy powinni kupić.
balans Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 1 godzinę temu, les05 napisał: A Polonezy jeszcze produkują, bo Polonezy powinni kupić. A na rowerach to nie łaska? Jeszcze nic nie zaczęli budować i nie wiadomo czy i kiedy zaczną, a już wypasione limuzyny z szoferami. Jaśnie Państwo psiakrew...
les05 Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Pewnie jechał lokum dla Szechtera załatwić.
Czlowieksniegu Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 les... Regulamin, niestety, nie pozwala mi odpisać... Ale podpowiem, że dla części redakcji przywołanego w tle szmatławca, przynależność do TPRR i PZPR dyskredytuje całkowicie...
Jedburgh_Ops Napisano 11 Kwiecień 2022 Autor Napisano 11 Kwiecień 2022 W dniu 8.04.2022 o 21:56, les05 napisał: Dwaj najlepsi przyjaciele.
les05 Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: les... Regulamin, niestety, nie pozwala mi odpisać... Ale podpowiem, że dla części redakcji przywołanego w tle szmatławca, przynależność do TPRR i PZPR dyskredytuje całkowicie... Zdecydowanie nie, a nawet zasługuje na pochwałę i ordery, jeżeli był tam wtyczką i robił krecią robotę. Czego nie można wykluczyć. Michalkiewicz się kłania.
Czlowieksniegu Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 Je... "Dwaj najlepsi przyjaciele. ..." A nie wystarczy Ci konserwatywna Marie, po dwóch rozwodach i mieszkająca z... przyjaciółką?
les05 Napisano 11 Kwiecień 2022 Napisano 11 Kwiecień 2022 11 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Regulamin, niestety, nie pozwala mi odpisać... Nie przejmuj się, zwykle ci nie przeszkadzał....
Rekomendowane odpowiedzi