Skocz do zawartości

Figury level VI

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

25 listopada 2014 21:37
Radio Maryja

Ciekawe, kiedy Radio Maryja zrobi audycję o zgrzybiałym, oszalałym z nienawiści do wszystkiego i wszystkich pedale, który zorganizował życie 37-milionowej społeczności.

• Odpowiedzi 864
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
24 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

afera braku, jedzenia, ciepłych gaci dla wojska i logistyki na granicy polsko-białoruskiej

Tak, tak jak ci ulży to możesz mówić, że imigranci musieli dożywiać i ubierać naszych żołnierzy...

Napisano
2 minuty temu, Erih napisał:

Nie "przez" tylko "dla".

Swoją drogą, blondynki jakieś.

Nom, jakieś 80% populacji.

Napisano
3 minuty temu, fala napisał:

Nom, jakieś 80% populacji.

Serio? To ja w jakimś dziwnym środowisku żyję...

Napisano
1 minutę temu, Erih napisał:

Serio? To ja w jakimś dziwnym środowisku żyję...

Znaczy,  więcej niż te statystyczne  80% masz wokół siebie ?

Napisano
5 minut temu, fala napisał:

Znaczy,  więcej niż te statystyczne  80% masz wokół siebie ?

Znaczy, raczej nie znam nikogo kto dałby się w ten sposób wkręcić. Wiem, dziwnych mam znajomych.

Napisano
12 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ciekawe, kiedy Radio Maryja zrobi audycję o zgrzybiałym, oszalałym z nienawiści do wszystkiego i wszystkich pedale, który zorganizował życie 37-milionowej społeczności.

- O kim mowa? 

Napisano

Ooo, rusałki Glapińskiego (z pensjami 80k/mies.) wreszcie wydały z siebie głos, bo wcześniej żaden dziennikarz nie słyszał, żeby one (odpowiedzialne za PR) coś wydały z siebie.

„Polityka”: "Glapiński zarządził montaż 600 kamer na terenie NBP". Biuro prasowe banku zaprzecza

Pisowskie rusałki Glapińskiego piszą „Prezes” przez duże „P”, mimo że w języku polskim słowa prezydent, premier, papież, prezes piszemy przez małe „p”. Ależ zazdroszczę temu Glapińskiemu - być Prezesem przez duże „P”, ho ho, kurczę, ale fajnie.

Napisano

- Wymierzono we mnie ostrze fake newsów, pomówień. (...) Kiedyś niektórzy politycy mówili o dorżnięciu watahy, teraz po prostu chcą dorżnąć Mejzę. Za moją działalność polityczną, za moje wybory. (...) Ta spirala hejtu ma na celu psychiczne zniszczenie mnie, abym zrezygnował z bycia posłem na Sejm. Jeśli oddam mandat, to opozycja uzyska większość i wywoła kryzys parlamentarny* - stwierdził.

* delikatnie upomniał Prezesa :-)

Napisano
W dniu 7.12.2021 o 04:28, fala napisał:

"Przechodziłem z tragarzami. Akurat durny biskup za bezcen sprzedawał ziemię. Kupiłem za 700 tys zł. Zapisałem na żonę, bo taki miałem kaprys. Ona sprzedała za 15 mln. zł. Przecież nie będzie owsa uprawiać. Czego nie rozumiecie głąby?"

Afera z działką Morawieckich bardzo ładnie się rozwija. Są już na nią kwity. Nawet Prawo Kanoniczne zostało w tym przewale złamane, nie mówiąc o tym, że nastąpiło obejście prawa państwowego.

Czy można się dziwić, że Morawiecki odstawia żałosną pląsawicę na urodzinach Radia Maryja? Każdy pisowiec by odstawiał po przytuleniu prawie za friko 15 baniek.

Ale może nie ma się o co czepiać? To jest przecież forum ludzi chodzących po lasach, polach, łąkach i bezdrożach. Może na tym forum są tabuny ludzi, którzy szli sobie kiedyś bokiem polnej drogi i potknęli się o księżowski słupek, a na słupku była tabliczka proboszcza z napisem:

UWAGA! 15 BANIEK JAK ZNALAZŁ! DOPIERO CO KUPIŁEM 15 ha OD SKARBU PAŃSTWA. SPRZEDAM JE ZA BEZCEN. KUPUJ CZŁOWIEKU, A NIEBAWEM ODSPRZEDAŻ TO Z 20-KROTNYM PRZEBICIEM. KONTAKT +48 123 456 789

Więcej poniżej. A ty pisowska mierzwo głosuj na tę bandę nadal, bo przecież pełowskie ośmiorniczki za 53 zeta to jest dopiero skandal na skalę międzygalaktyczną.

Napisano

Ale że co? Bo ktoś się obrazi?

Przecież to pisałem ja (cytaty z J. Kaczyńskiego) – ja zdradziecka morda, kanalia, element animalny, współpracownik Gestapo, ten co stał po stronie ZOMO. To wszystko ja, jako przeciwnik PiS. Gdy mnie Kaczyński za to wszystko przeprosi to będę wyrażał się o PiS w tonie innym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie