Jedburgh_Ops Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: 25 listopada 2014 21:37 Radio Maryja Ciekawe, kiedy Radio Maryja zrobi audycję o zgrzybiałym, oszalałym z nienawiści do wszystkiego i wszystkich pedale, który zorganizował życie 37-milionowej społeczności.
Tyr Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 24 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: afera braku, jedzenia, ciepłych gaci dla wojska i logistyki na granicy polsko-białoruskiej Tak, tak jak ci ulży to możesz mówić, że imigranci musieli dożywiać i ubierać naszych żołnierzy...
fala Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 Ciemna masa powraca do macierzy Nietypowa sytuacja na lotnisku. Miały dokumenty wydane przez suwerena II Rzeczypospolitej Polskiej - WP Turystyka
Erih Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 Nie "przez" tylko "dla". Swoją drogą, blondynki jakieś.
fala Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 2 minuty temu, Erih napisał: Nie "przez" tylko "dla". Swoją drogą, blondynki jakieś. Nom, jakieś 80% populacji.
Erih Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 3 minuty temu, fala napisał: Nom, jakieś 80% populacji. Serio? To ja w jakimś dziwnym środowisku żyję...
fala Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 1 minutę temu, Erih napisał: Serio? To ja w jakimś dziwnym środowisku żyję... Znaczy, więcej niż te statystyczne 80% masz wokół siebie ?
Erih Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 5 minut temu, fala napisał: Znaczy, więcej niż te statystyczne 80% masz wokół siebie ? Znaczy, raczej nie znam nikogo kto dałby się w ten sposób wkręcić. Wiem, dziwnych mam znajomych.
Tyr Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 fala... ty, rodzina i znajomi to nie jest grupa reprezentatywna do robienia badań statystycznych...
Spirit of Warsaw Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 12 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Ciekawe, kiedy Radio Maryja zrobi audycję o zgrzybiałym, oszalałym z nienawiści do wszystkiego i wszystkich pedale, który zorganizował życie 37-milionowej społeczności. - O kim mowa?
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Były biskup z Małopolski był ukarany za romans z uczennicą. Teraz pracuje na stanowisku państwowym Na państwo PiS zawsze można liczyć.
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Ooo, rusałki Glapińskiego (z pensjami 80k/mies.) wreszcie wydały z siebie głos, bo wcześniej żaden dziennikarz nie słyszał, żeby one (odpowiedzialne za PR) coś wydały z siebie. „Polityka”: "Glapiński zarządził montaż 600 kamer na terenie NBP". Biuro prasowe banku zaprzecza Pisowskie rusałki Glapińskiego piszą „Prezes” przez duże „P”, mimo że w języku polskim słowa prezydent, premier, papież, prezes piszemy przez małe „p”. Ależ zazdroszczę temu Glapińskiemu - być Prezesem przez duże „P”, ho ho, kurczę, ale fajnie.
Tyr Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Były biskup z Małopolski był ukarany za romans z uczennicą. Teraz pracuje na stanowisku państwowym Na państwo PiS zawsze można liczyć. Co tak cienko popiskujesz? Większych problemów nie masz?
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Po głośnym skandalu z romansem z nastoletnią uczennicą, namawianiem partnerki do in vitro, porzuceniem jej, a w końcu przymusową rezygnacją ze stanu duchownego były biskup Janusz Kaleta objawił się na państwowej posadzie
balans Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Tu są lepsze jaja. A później zdziwko, że nikt nas nie traktuje na poważnie... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/radio-maryja-konczy-30-lat-powiazania-politykow-pis-z-tadeuszem-rydzykiem/bc160xp,79cfc278
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Czy pan nie czuje pewnego absmaku, czy też obrzydzenia, że państwo musicie się teraz opierać na takich ludziach jak Łukasz Mejza, żeby zdobyć większość parlamentarną? PiS i obrzydzenie? Oksymoron.
Czlowieksniegu Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 - Wymierzono we mnie ostrze fake newsów, pomówień. (...) Kiedyś niektórzy politycy mówili o dorżnięciu watahy, teraz po prostu chcą dorżnąć Mejzę. Za moją działalność polityczną, za moje wybory. (...) Ta spirala hejtu ma na celu psychiczne zniszczenie mnie, abym zrezygnował z bycia posłem na Sejm. Jeśli oddam mandat, to opozycja uzyska większość i wywoła kryzys parlamentarny* - stwierdził. * delikatnie upomniał Prezesa :-)
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 28 minut temu, Czlowieksniegu napisał: * delikatnie upomniał Prezesa :-) ...i der Oppositionsführera, żeby na to nie liczył.
Tyr Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 nie lubią PiS... Gigantyczne wyłudzenia VAT w UE. RAPORT wspomina też o Polsce - Dziennik.pl
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 W dniu 7.12.2021 o 04:28, fala napisał: "Przechodziłem z tragarzami. Akurat durny biskup za bezcen sprzedawał ziemię. Kupiłem za 700 tys zł. Zapisałem na żonę, bo taki miałem kaprys. Ona sprzedała za 15 mln. zł. Przecież nie będzie owsa uprawiać. Czego nie rozumiecie głąby?" Afera z działką Morawieckich bardzo ładnie się rozwija. Są już na nią kwity. Nawet Prawo Kanoniczne zostało w tym przewale złamane, nie mówiąc o tym, że nastąpiło obejście prawa państwowego. Czy można się dziwić, że Morawiecki odstawia żałosną pląsawicę na urodzinach Radia Maryja? Każdy pisowiec by odstawiał po przytuleniu prawie za friko 15 baniek. Ale może nie ma się o co czepiać? To jest przecież forum ludzi chodzących po lasach, polach, łąkach i bezdrożach. Może na tym forum są tabuny ludzi, którzy szli sobie kiedyś bokiem polnej drogi i potknęli się o księżowski słupek, a na słupku była tabliczka proboszcza z napisem: UWAGA! 15 BANIEK JAK ZNALAZŁ! DOPIERO CO KUPIŁEM 15 ha OD SKARBU PAŃSTWA. SPRZEDAM JE ZA BEZCEN. KUPUJ CZŁOWIEKU, A NIEBAWEM ODSPRZEDAŻ TO Z 20-KROTNYM PRZEBICIEM. KONTAKT +48 123 456 789 Więcej poniżej. A ty pisowska mierzwo głosuj na tę bandę nadal, bo przecież pełowskie ośmiorniczki za 53 zeta to jest dopiero skandal na skalę międzygalaktyczną.
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Ale że co? Bo ktoś się obrazi? Przecież to pisałem ja (cytaty z J. Kaczyńskiego) – ja zdradziecka morda, kanalia, element animalny, współpracownik Gestapo, ten co stał po stronie ZOMO. To wszystko ja, jako przeciwnik PiS. Gdy mnie Kaczyński za to wszystko przeprosi to będę wyrażał się o PiS w tonie innym.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.