fala Napisano 10 Maj 2021 Autor Napisano 10 Maj 2021 Kanada co roku przyjmuje 300 000 imigrantów i jakoś lasy nie są wyżynane, jeziora są dalej pełne wody i ryb, jedyne co to ceny domów skoczyły do cen niewyobrażalnych.
Tyr Napisano 10 Maj 2021 Napisano 10 Maj 2021 I pewnie pracują w pocie czoła;) W EU w większości przypadków jadą na socjalu i rozmnażają się w tępię wykładniczym.
szutnik Napisano 10 Maj 2021 Napisano 10 Maj 2021 Gadasz jak typowy "znaffca" czerpiący swoje wiadomości z wszelakich szmatławców, a który nigdy nie był w kraju , który opisuje , nie widział kto pracuje na taśmie, kto sprząta kible, ba, nawet kto zapierdziela w menagmencie jako tani wyrobnik. ps. Wyjaśnij pojęcie "w tępię wykładniczym" , bo jest mi nieznane...
Tyr Napisano 11 Maj 2021 Napisano 11 Maj 2021 „W tępie wykładniczym”. Sorry chyba pomyślałem o twoich wpisach. Zobacz, kolejny twój tępy wpis: „Gadasz jak typowy "znaffca" czerpiący swoje wiadomości z wszelakich szmatławców, a który nigdy nie był w kraju , który opisuje , nie widział kto pracuje na taśmie, kto sprząta kible, ba, nawet kto zapierdziela w menagmencie jako tani wyrobnik.”… Jest wręcz odwrotnie, więc wybacz mi, że popełniłem taką freudowską pomyłkę... Ale w jednym możesz mieć rację. Za dużo się naczytałem szmatławców: Oczekiwania migrantów w Niemczech nie zostały spełnione. To beczka prochu (wyborcza.pl) Zamieszki w Szwecji podważają model państwa opiekuńczego - Świat - Newsweek.pl
fala Napisano 11 Maj 2021 Autor Napisano 11 Maj 2021 4 godziny temu, Tyr napisał: I pewnie pracują w pocie czoła;) W EU w większości przypadków jadą na socjalu i rozmnażają się w tępię wykładniczym. Ano pracują. Tu ludzie wiedzą że najlepsze pińcet plus to takie które sobie wypłacisz sam, bo jak ktoś to za ciebie zrobi to drugie tyle stracisz.
balans Napisano 13 Maj 2021 Napisano 13 Maj 2021 Sprawdza się, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/marek-suski-o-nepotyzmie-w-pis-nie-popadajmy-w-paranoje/2x9n0ds,79cfc278
bjar_1 Napisano 15 Maj 2021 Napisano 15 Maj 2021 https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/legnica-rosjanin-przez-23-lata-byl-wieziony-na-fermie-drobiu/dydkgeg,79cfc278
Czlowieksniegu Napisano 15 Maj 2021 Napisano 15 Maj 2021 - Będziemy wprowadzali w szkołach, szczególnie średnich, naukę historii dwoma nurtami - powszechną i historię Polski. Dla każdego z tych nurtów będą przeznaczone 2-3 godziny, może nawet więcej godzin w tygodniu zajęć - zapowiedział Jarosław Kaczyński. :-)
Czlowieksniegu Napisano 15 Maj 2021 Napisano 15 Maj 2021 Bjar- ale i tak, chyba, nic nie pobije koncertu, który organizuje Kurski z okazji rocznicy zamachu...
les05 Napisano 15 Maj 2021 Napisano 15 Maj 2021 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: - Będziemy wprowadzali w szkołach, szczególnie średnich, naukę historii dwoma nurtami - powszechną i historię Polski. Dla każdego z tych nurtów będą przeznaczone 2-3 godziny, może nawet więcej godzin w tygodniu zajęć - zapowiedział Jarosław Kaczyński. :-) Tego właśnie brakowało, wystarczy poczytać radosną twórczość co niektórych na forum, żeby stwierdzić, że nauki historii nigdy nie jest za dużo.
bjar_1 Napisano 15 Maj 2021 Napisano 15 Maj 2021 No, no. Mogą być kwiatki. Ciekawe czy będą uczyli o tym że b-cia Kaczyńscy obalili komunizm w Polsce.
balans Napisano 17 Maj 2021 Napisano 17 Maj 2021 W dniu 15.05.2021 o 22:45, bjar_1 napisał: No, no. Mogą być kwiatki. Ciekawe czy będą uczyli o tym że b-cia Kaczyńscy obalili komunizm w Polsce. Przecież obalili. Wszyscy o tym wiedzą, a jak nie wiedzą, to się na lekcjach historii dowiedzą.
bjar_1 Napisano 18 Maj 2021 Napisano 18 Maj 2021 Strony z memami dla gimbusów to słabe źródło informacji ;)
Tyr Napisano 18 Maj 2021 Napisano 18 Maj 2021 (1) Korwin & Kononowicz - razem przeciwko Służbie Zdrowia - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.