Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Tyr- czyli co? Znów w rozkroku bez przykładów się znalazłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Maseczki ktoś nie miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 28 minut temu, bjar_1 napisał: Maseczki ktoś nie miał? Chłopy pinokia powitały na uroczystym otwarciu... Rolnicy przerwali otwarcie obwodnicy przez premiera - Rząd PiS - rp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Masowy protestant;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 36 minut temu, Tyr napisał: Masowy protestant;) Podziwiam prędkość ucieczki, ten trening mu się przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 fala- to ciąg dalszy z filmu, gdy w wieku lat 11 obalał Imperium Zła :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Ale że co? Że Morawiecki w czasie ucieczki zdążył się przebrać i zmienił maseczkę? Padło wam na munie, że już wszędzie Morawieckiego widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 To nie on, nos za krótki o jakieś 30 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Jak on o 30 cm za krótki to Donek musiał by mieć z Brukseli do Warszawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 No to Pinokio miałby dłuższy, to jednak największy farmazoniarz w historii Polski jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Tyr- nie sądzisz, że po 6 latach rządzenia obciążania winami Tuska jest dość.. dziecinne. Zwłaszcza, gdy u steru stoją wysokiej klasy specjaliści i eksperci typu Sasin, Suski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 9 godzin temu, takafura napisał: Nie wiem czy zauważyłeś: a) są kraje w Europie które nie są w UE b) jest kraj który po referendum wystąpił z UE W w/w państwach świeci słońce, krowy się cielą, a szczepienia idą szybciej niż w UE. Jak to możliwe, bo przecież po wyprowadzeniu nas UE ( ile to już lat Pis nas wypisuje z UE ?) powinniśmy z rozpaczy popełnić zbiorowe samobójstwo ( wg niektórych bo ja akurat tak nie uważam). Miejcie w końcu odrobinę cywilnej odwagi i przyznajcie, że waszym celem jest wyprowadzenie Polski z "eurokołchozu" jak UE nazywacie. Oczywiście to trochę potrwa, bo ciężko będzie wytłumaczyć nawet "ciemnemu ludowi", że rezygnujemy z miliardów euro dotacji, że kilka milionów Polaków, którzy pracują na stałe lub sezonowo w krajach UE straci pracę, no i że na granicach z Zachodem pojawią się szlabany i cła. Bo wy macie wizję "mocarstwowej" Polski, która stoi na czele krajów Trójmorza i rządzi w tej części Europy dzięki amerykańskiej dotacji idącej w setki miliardów dolarów. Że ta wizja jest naiwna, a Amerykanie grosza nie dadzą? Nic nie szkodzi, bo od samego króla Piasta, my potęgą są i basta! A jeżeli chodzi o kraje, które nie należą do UE, to Szwajcaria robi za światowego bankiera, UK jest jednym ze światowych centrów finansowych [ale i tak już zaczynają mieć kłopoty], a Norwegia jest Kuwejtem północy. Z takich większych to można jeszcze wymienić dawną Ukrainę, a od 2014 UPAinę, która jest już praktycznie bankrutem, jakim i my się staniemy bez UE, tym bardziej, że Styropian prawie całkowicie zlikwidował w latach 90-tych nasz przemysł, a robotników puścił boso. I gdyby nie te zachodnie montownie i hurtownie, to bylibyśmy obecnie na poziomie UPAdłej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Ale to twoje wydumki, czy sny prorocze? Jedynie co ja chcę(nie będę mówił za innych) to wyprowadzić z unii bolszewickich komisarzy i tworzyć UE na zdrowych zasadach unii ekonomicznej a nie ideowej-lewackiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 14 minut temu, Tyr napisał: Ale to twoje wydumki, czy sny prorocze? Jedynie co ja chcę(nie będę mówił za innych) to wyprowadzić z unii bolszewickich komisarzy i tworzyć UE na zdrowych zasadach unii ekonomicznej a nie ideowej-lewackiej. Tak wybrały narody, że większość w UE na tę chwilę mają liberałowie. Może za kilkanaście lat sytuacja się nie zmieni i większość będą mieli konserwatyści. Czy wtedy też będziesz przeciwny ideowej Europie gdzie wkroczymy z zapowiadaną chrystianizacją? Śmiem wątpić bo na swoich śmieciach twoi ulubieńcy jadą ideologicznie po bandzie, a tam gdzie mają mniejszość, ich zdaniem, powinno się tylko o ekonomii rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Oj tam, oj.. Janusz.Korwin.Mikke @JkmMikke · 7 g. Na drogach ginie rocznie 3000 osób, ale dzięki temu mamy sprawny transport. Godzimy się z tym. I słusznie. Pytanie: czy nie lepiej, by 20 czy 50 dzieci więcej padło ofiarą pedofilów - ale reszta traktowała dorosłych ufnie i żyła normalnie, bez wpajanego strachu przed pedofilami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Ten to już ma tak nabełtane w muniu, że chyba kaftan by się przydał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 @karpik liberałowie? Sądzę, że wątpię a nawet jestem mniej niż pewien... Zwykłe bolszewiki... I bez obaw nikt cię na siłę nie będzie nawracał jak oni na ateizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Tyr- ty na serio żyjesz w Świecie, gdzie od rana do wieczora chrystianofobia? Kiedyś ci się wszystko z dupą kojarzyło, teraz, jak widzę, wszędzie wojujący ateiści... Już prosiłem o przykłady "nawracania" na ateizm, ale jakoś nie podałeś. Nawet, gdy chciałem pomóc z Raport "Kościół w Polsce" podrzuciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Źle... To nie chrystianofobia- fobia znaczy strach a rugowanie wiary i dechrystianizacja Europy. Tworzenie nowobolszewickiej jednostki mentalnej zamiast wolnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 4 minuty temu, Tyr napisał: Źle... To nie chrystianofobia- fobia znaczy strach a rugowanie wiary i dechrystianizacja Europy. Tworzenie nowobolszewickiej jednostki mentalnej zamiast wolnego człowieka. Teraz już wiem, żeby nie spożywać posiłków jak czytam posty tyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2021 Share Napisano 6 Marzec 2021 Tyr "rugowanie wiary i dechrystianizacja Europy" Normalnie aż mi żal tej Europy... Wzruszyłem się... Na 101 % czeka, aż Morawieckie z Ordo Iuris ruszą jej na pomoc... PS Na marginesie nie chrystianizacja, a katolicyzacja- mała, ale bardzo znacząca różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 7 Marzec 2021 Share Napisano 7 Marzec 2021 @CzlowieksnieguCzy ty wiesz o czym piszesz? Wygląda na to, że nie bardzo pojmujesz zagadnienia. Powiedz jeszcze, że jedne z najbardziej dotkniętych lewackim debilizmem państwa jak Szwecja, Niemcy, Francja i kraje Beneluxu to kraje katolickie i wtedy już zupełnie dasz czadu… Muzułmanie muszą być dumni albo mieć niezły ubaw z lewackich antychrześcijańskich aktywistów, którzy jako pożyteczni idioci pomagają im w islamizacji Europy… A wzruszysz się jak zamiast na strasznych katolików i narodowców natkniesz się kiedyś na tolerancyjnych wyznawców Allaha…@karpikkarpik to, że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy, że musisz się odzywać i nerwowe śmieszki zamieszczać. W takim wypadku lepiej, żebyś zmilczał niż idiotyczne wtręty wstawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Marzec 2021 Share Napisano 7 Marzec 2021 Afirmacja mniejszości i cenzura w ramach posuniętej do absurdu poprawności politycznej - Na Zachodzie. Rycerze Chrystusa i narzucanie na siłę ideologii katolickiej jako obowiązującego [w niby świeckim państwie] prawa - W Polsce. Doczekałem ciekawych czasów, gdzie jedni i drudzy stosują metody nie mające nic wspólnego z demokracją, aby tylko spacyfikować własne społeczeństwa w imię jakiś chorych celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2021 Share Napisano 7 Marzec 2021 Nie dali by rady takiej jednej większej tam dorzucić do tego gazowania? https://ele24.net/wiadomosci/lodzkie/pilne-ognisko-ptasiej-grypy-w-gledzianowie-na-miejscu-inspekcja-weterynaryjna?fbclid=IwAR141zUK26fhJ6xsFbYobL7s546ENzWswI6hQOKMuUUoLdZxKngJY8bZM0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.