Koloman Napisano 29 Grudzień 2019 Share Napisano 29 Grudzień 2019 Godzinę temu, balans napisał: pomijając współpracę z Gestapo paru takich]. https://archiwum.rp.pl/artykul/680226-Komunistyczny-donos-do-gestapo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2019 Ameryki to nie odkryłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 29 Grudzień 2019 Share Napisano 29 Grudzień 2019 Godzinę temu, bjar_1 napisał: Ameryki to nie odkryłeś Zgadza się, ale jak mówimy o BŚ to mówmy też i o drugiej stronie. Dla pełnego obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Grudzień 2019 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2019 Drobna różnica jest taka, że komuchów z PPR czy GL się teraz nie wychwala pod niebiosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 29 Grudzień 2019 Share Napisano 29 Grudzień 2019 Teraz, bjar_1 napisał: Drobna różnica jest taka, że komuchów z PPR czy GL się teraz nie wychwala pod niebiosa Ale się wychwalało przez prawie 45 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Grudzień 2019 Share Napisano 29 Grudzień 2019 2 godziny temu, Koloman napisał: Ale się wychwalało przez prawie 45 lat. Teraz urzędują w ławach sejmowych, ba jeden został sędzią Trybunału Konstytucyjnego, następnego i jego zasługi pokazałem kilka postów wyżej.Świr rozbroił armię i skasował wywiad, to czemu Putin ma nie tupać nogą skoro może to robić bezkarnie.Nikt w 1939 poza Polakami nie chciał umierać za Polskę, to i dziś w razie czego też umierać nie będzie chciał, a papierowe gwarancje są tyle warte co papier na których je podpisano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 1 godzinę temu, fala napisał: Nikt w 1939 poza Polakami nie chciał umierać za Polskę, to i dziś w razie czego też umierać nie będzie chciał, a papierowe gwarancje są tyle warte co papier na których je podpisano. Zgadza się. Punkt 5 Traktatu Waszyngtońskiego wcale nie przesądza o konieczności zbrojnej odpowiedzi Sojuszu na agresję wobec któregoś z jego członków. Jest to tylko jedna z opcji: "Sojusz podejmie...... działania jakie uzna za konieczne, łącznie z użyciem siły zbrojnej," Takim "działaniem uznanym za konieczne" może być też nota protestacyjna (nawet ostra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 Godzinę temu, Koloman napisał: Takim "działaniem uznanym za konieczne" może być też nota protestacyjna (nawet ostra). Takimi notami w 1939 roku Francja i GB broniła i udzielała Polsce pomocy.I jak to mówi klasyk ch..j , d...a, i kamieni kupa.Udajesz czy nie rozumiesz że tym papierem to sobie można podetrzeć, tylko trzeba dobrze zmiąć bo pewnie kredowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 13 godzin temu, fala napisał: Takimi notami w 1939 roku Francja i GB broniła i udzielała Polsce pomocy.I jak to mówi klasyk ch..j , d...a, i kamieni kupa Takich not czy poważnych ostrzeżeń Chiny wysłały onegdaj ponad 500 z wiadomym skutkiem. Papier tychże nie nadawał się nawet do pakowania. Podobnie jak i ten Traktat. 13 godzin temu, fala napisał: Udajesz czy nie rozumiesz że tym papierem ............... Chyba masz coś z główką nie tak, że mi przypisujesz takie odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 8 minut temu, Koloman napisał: Chyba masz coś z główką nie tak, że mi przypisujesz takie odczucia. Nie jestem pierwszą osobą na tym forum którą próbujesz diagnozować . To że nie jesteś lekarzem to pewne , natomiast długoletni pacjenci z czasem nabierają przeświadczenia iż setki godzin spędzone u lekarza powoduję że cała ich wiedza na nich spływa, no i próbują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 Teraz, fala napisał: Nie jestem pierwszą osobą na tym forum którą próbujesz diagnozować . To że nie jesteś lekarzem to pewne , natomiast długoletni pacjenci z czasem nabierają przeświadczenia iż setki godzin spędzone u lekarza powoduję że cała ich wiedza na nich spływa, no i próbują... Pier.....lisz jak pokręcony. Sam próbujesz diagnozować mój stan zastanawiając sie czy "udaję czy nie rozumiem". W tym przypadku te całe twoje powyższe wywody odnoszą się do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 Godzinę temu, Koloman napisał: Chyba masz coś z główką nie tak Pokaż mi o kim i kiedy napisałem coś podobnego, trzeba być bordowym warzywem aby takich słów używać wobec innych użytkowników.Potem się dziwisz że odpłacają tą samą monetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 16 godzin temu, fala napisał: Udajesz czy nie rozumiesz...... już raz napisalem, zebyś nie diagnozował odczuć innych. Diagnozuj swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 1 godzinę temu, Koloman napisał: już raz napisalem, zebyś nie diagnozował odczuć innych. Diagnozuj swoje. Ja pytałem, nie diagnozowałem.I nie wciskaj swoich przywar innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 30 Grudzień 2019 Share Napisano 30 Grudzień 2019 19 godzin temu, fala napisał: Udajesz czy nie rozumiesz że tym papierem to sobie można podetrzeć, tylko trzeba dobrze zmiąć bo pewnie kredowy. Jeśli to miało być pytanie to gdzie odpowiedni znak (?) na końcu zdania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Grudzień 2019 Share Napisano 31 Grudzień 2019 Ręce i nogi się uginają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 31 Grudzień 2019 Share Napisano 31 Grudzień 2019 Happy New Year 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Grudzień 2019 Share Napisano 31 Grudzień 2019 Ja tam Grety słuchałem kiedy była jeszcze w przedszkolu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 1 Styczeń 2020 Share Napisano 1 Styczeń 2020 Zastanawiałem się czy nie wrzucić do wątku "Spotkanie z dzikimi zwierzętami" ale nie zrobię zwierzakom takiego świństwa. Wrzucam tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 No kurde, jak im eukaliptusy się nie paliły od dwudziestu prawie lat, to co się kangury dziwią? I jeszcze się dziwią ze po pożarze mają burze? Cały kontynent spał na lekcjach przyrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 https://www.infosecurity24.pl/sop-obiera-kurs-na-zderzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2020 Teraz, Spirit of Warsaw napisał: Śmieci wypalają pod Kauflandem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: Śmieci wypalają pod Kauflandem? Nie, Amerykanie robią sobie pod górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.