Skocz do zawartości

Reparacje za IIWŚ

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Landszaft napisał:

Jasiu to czemu nie piszesz na priv tylko ofen na forum ?? . To nie ja tu cytuje bzdury i przekłamania a jeśli lubisz że ktoś przekłamuje brutalnie rzeczywistość to nie musisz czytać tego co piszę . wywal mnie z info i nie będzie Ciebie drażnić prawda .Możesz żyć w swojej indywidualnej bańce rzeczywistości . I nie pisz co ja mogę a czego nie mogę bo na pewno twoich rad nie posłucham jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada.

Brawo ty!!! Cytaty z donka i rympałka nazwać bzdurami i przekłamaniami...

1 minute ago, Landszaft napisał:

Jasiu to czemu nie piszesz na priv tylko ofen na forum ?? . To nie ja tu cytuje bzdury i przekłamania a jeśli lubisz że ktoś przekłamuje brutalnie rzeczywistość to nie musisz czytać tego co piszę . wywal mnie z info i nie będzie Ciebie drażnić prawda .Możesz żyć w swojej indywidualnej bańce rzeczywistości . I nie pisz co ja mogę a czego nie mogę bo na pewno twoich rad nie posłucham jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada.

Czepiam się tylko formy.

Wkurza mnie gdy ludzie o dużej wiedzy, piszący arcyciekawie w działach specjalistycznych zniżają się do takiego poziomu. 

I nawzajem, jak będę chciał porady życiowej to się zgłoszę :)

11 minutes ago, Landszaft napisał:

jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada.

Który punkt regulaminu nakazuje mi prostowanie wszystkich bzdur jakie czytam w necie ?

I czy to że się nie napierdzielam z każdym kretynem ( tak ogólnie ujmując ) oznacza z automatu że się zgadzam z tym co pisze ?!

Janko masz rację - przepraszam istotnie nie musisz nic prostować ani udowadniać bo to indywidualne podejście .Niestety mnie tylec drażni swoimi przekłamaniami a powinienem go totalnie olać bo on i tak nic nie zrozumie i masz racje lepiej wywalić go z informacji o jego treściach to zniknie to co mnie drażni a zostawić tych z którymi można dyskutować.

• 1 month later...
  • 1 month later...