Tyr Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec 3 minuty temu, Landszaft napisał: Jasiu to czemu nie piszesz na priv tylko ofen na forum ?? . To nie ja tu cytuje bzdury i przekłamania a jeśli lubisz że ktoś przekłamuje brutalnie rzeczywistość to nie musisz czytać tego co piszę . wywal mnie z info i nie będzie Ciebie drażnić prawda .Możesz żyć w swojej indywidualnej bańce rzeczywistości . I nie pisz co ja mogę a czego nie mogę bo na pewno twoich rad nie posłucham jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada. Brawo ty!!! Cytaty z donka i rympałka nazwać bzdurami i przekłamaniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Muzykant Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec 1 minute ago, Landszaft napisał: Jasiu to czemu nie piszesz na priv tylko ofen na forum ?? . To nie ja tu cytuje bzdury i przekłamania a jeśli lubisz że ktoś przekłamuje brutalnie rzeczywistość to nie musisz czytać tego co piszę . wywal mnie z info i nie będzie Ciebie drażnić prawda .Możesz żyć w swojej indywidualnej bańce rzeczywistości . I nie pisz co ja mogę a czego nie mogę bo na pewno twoich rad nie posłucham jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada. Czepiam się tylko formy. Wkurza mnie gdy ludzie o dużej wiedzy, piszący arcyciekawie w działach specjalistycznych zniżają się do takiego poziomu. I nawzajem, jak będę chciał porady życiowej to się zgłoszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Muzykant Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec 11 minutes ago, Landszaft napisał: jak sam nie prostujesz przekłamań i insynuacji tylca bo ci to odpowiada. Który punkt regulaminu nakazuje mi prostowanie wszystkich bzdur jakie czytam w necie ? I czy to że się nie napierdzielam z każdym kretynem ( tak ogólnie ujmując ) oznacza z automatu że się zgadzam z tym co pisze ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec Polsko-niemiecki podręcznik do historii w szkołach.. https://www.tysol.pl/a124491-polsko-niemiecki-podrecznik-do-historii-w-szkolach-jest-zielone-swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec Janko masz rację - przepraszam istotnie nie musisz nic prostować ani udowadniać bo to indywidualne podejście .Niestety mnie tylec drażni swoimi przekłamaniami a powinienem go totalnie olać bo on i tak nic nie zrozumie i masz racje lepiej wywalić go z informacji o jego treściach to zniknie to co mnie drażni a zostawić tych z którymi można dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Muzykant Napisano 9 Lipiec Share Napisano 9 Lipiec https://tenor.com/pl/view/you-own-me-gif-20447005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M81 Napisano 1 Wrzesień Share Napisano 1 Wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Październik Share Napisano 2 Październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi