Skocz do zawartości

Reparacje za IIWŚ

les05

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

formoza...nie uważam, że Polsce jest potrzebny cienkopis lewackiej skorumpowanej unii i interesów niemieckich. Wystarczy, że mają donka, który staje na baczność przed von der Pfizer, kłania się wiernopoddańczo w pas Scholzowi i do Kijowa podróżuje drugą klasą i gdzie go wszyscy ignorują...

Edytowane przez Tyr
Napisano

tyr... ja zadałem konkretne pytanie. A Ty walisz tradycyjnie nie w temacie. I w dodatku starocie nieaktualne. Może teraz przed Mertzem, ale przed Scholcem już póki co nie. Jarasz się poza tym tą drugą klasą, chyba nie pamiętasz jej  uroków , jadąc onegdaj całą noc np. nad nasze piękne Bałtyckie Morze. A co do podróży do Kijowa jaki był powód, nie wiesz. Mozesz sobie coś tam  wymyśleć pod swoje potrzeby, ale nie bedziesz wiedział jak było naprawdę. Bo i po co, do Twoich nowinek to nieistotne. Wiadomo tyr,  Twoja mojsza górą, nie?

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

w TVP w likwidacji wybiła czysta woda i teraz wali w całej Polsce:)

To nie cała Polska śmierdzi tylko czujesz siebie.

Napisano (edytowane)

formoza...Ty nie zadałeś pytania... Ty  jedynie wypisałeś stek bzdur i chciałeś potwierdzenia swoich . Szkoda, że tępe lewactwo nie rozumie, że, że donek z ekipą zrobią z "demokracji walczącej" demokrację next level na wzór Białorusi. Ale może o to lewactwu chodzi?

Edytowane przez Tyr
Napisano
31 minut temu, Tyr napisał:

formoza...Ty nie zadałeś pytania... Ty  jedynie wypisałeś stek bzdur i chciałeś potwierdzenia swoich . Szkoda, że tępe lewactwo nie rozumie, że, że donek z ekipą zrobią z "demokracji walczącej" demokrację next level na wzór Białorusi. Ale może o to lewactwu chodzi?

IMG_20250525_233246.jpg

Napisano (edytowane)

Karpik , formoza , a wam się jeszcze chce naparzać z tym czerwono-brunatnym śmieciem co ma kupę gów.... zamiast mózgu. 

fiutinowskie ścierwo , opłacane rublami , 

Edytowane przez Cypis
  • Tak trzymać 2
Napisano

Co za faszystowskie podejście do kogoś o innych poglądach  😂

Ja z nastrojów unijczyków na forum prognozuję wynik najbliższych wyborów i sądząc po poziomie frustracji jestem coraz większym optymistą.

Dziękuję za udział w badaniu i miłego dnia 🙂

Napisano

Tęczowe chłoptysie nie mogą się doczekać przyjazdu śniadych habibi i innych "dobrodziejstw" lewactwa:)

Gr0XNt_WUAAsmBL.jpg

Napisano (edytowane)
9 godzin temu, karpik napisał:

Ćpuny do wora.

1748203800_ts4yfa_600.jpg

Gaweł z omzrik:) skazany uciekł...

340093613_545523091029715_7472211765883574142_n.jpg

Edytowane przez Tyr
Napisano
2 godziny temu, Tyr napisał:

Tęczowe chłoptysie nie mogą się doczekać przyjazdu śniadych habibi i innych "dobrodziejstw" lewactwa:)

Zawsze może wziąć przykład z Morawieckiego: nie taki zielony ład podpisałem🙂. Za jakiś czas Trzaskowski powie że nie na takich śniadych się zgadzał, nie takie lewactwo, tęczowych itd. Morawiecki dał przykład jak to robić 🙂

Napisano
11 minut temu, MarekA napisał:

Zawsze może wziąć przykład z Morawieckiego: nie taki zielony ład podpisałem🙂. Za jakiś czas Trzaskowski powie że nie na takich śniadych się zgadzał, nie takie lewactwo, tęczowych itd. Morawiecki dał przykład jak to robić 🙂

Widzisz, tylko Trzaskowski będzie miał prawo zrzucać na oponentów politycznych (którzy w sumie są za ten kwik prawacki odpowiedzialni), a Batyr jeszcze nie doszedł do władzy, a już odwraca się od "kumpli od torebki" :)

Napisano

Ponieważ dziennikarze zaczynają dochodzić do tego, kim wcześniej był Nawrocki to nie pozwolę obrażać tego bogobojnego, praktykującego katolika będącego PiSowskim i kościelnym kandydatem na prezydenta RP. Można się z tym zapoznać w jednym z dzisiejszych podcastów.

On nie był sutenerem. Był tylko asystentem sutenera zbierającym pieniądze od prostytutek. Jest jedynie pytanie, czy zbierał te pieniądze w „szlachetnej walce na pięści”* z prostytutkami, czy może tylko po daniu z liścia i po rewizji pracownicy seksualnej, jak to się dziś określa.

* Sformułowanie autorstwa zacnego kandydata na prezydenta.

Napisano
3 godziny temu, Tyr napisał:

Gr0XNt_WUAAsmBL.jpg

W sprawie imigrantów, o których u Ciebie głośno i rojno... Ty uwazaj na się, bo może się zdarzyć, że " jesień średniowiecza" zrobi Tobie Murzynek Bambo, ze zrzutu pisowskiego. Byłby paradoks zamkniętego koła ;-)

mozg.JPG

Napisano
18 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ponieważ dziennikarze zaczynają dochodzić do tego, kim wcześniej był Nawrocki to nie pozwolę obrażać tego bogobojnego, praktykującego katolika będącego PiSowskim i kościelnym kandydatem na prezydenta RP. Można się z tym zapoznać w jednym z dzisiejszych podcastów.

On nie był sutenerem. Był tylko asystentem sutenera zbierającym pieniądze od prostytutek. Jest jedynie pytanie, czy zbierał te pieniądze w „szlachetnej walce na pięści”* z prostytutkami, czy może tylko po daniu z liścia i po rewizji pracownicy seksualnej, jak to się dziś określa.

* Sformułowanie autorstwa zacnego kandydata na prezydenta.

Hmmm, czyli oddając głos na Nawrockiego, można dostać za współudział?🤔

Napisano
29 minut temu, formoza58 napisał:

W sprawie imigrantów, o których u Ciebie głośno i rojno... Ty uwazaj na się, bo może się zdarzyć, że " jesień średniowiecza" zrobi Tobie Murzynek Bambo, ze zrzutu pisowskiego. Byłby paradoks zamkniętego koła ;-)

mozg.JPG

Spokojna twoja glaca rozczochrana. I tyle razy ci mówiłem, co byś poluzował orzeszka bo myślenie ci tamuje... i gdzie te hordy z Afryki?

Do obrazków dolicz sobie blisko 1 000 000 dla Ukraińców i prawie 600 000 dla Białorusinów

wizy.png

tabela.png

Napisano
28 minut temu, Tyr napisał:

Spokojna twoja glaca rozczochrana. I tyle razy ci mówiłem, co byś poluzował orzeszka bo myślenie ci tamuje... i gdzie te hordy z Afryki?

Do obrazków dolicz sobie blisko 1 000 000 dla Ukraińców i prawie 600 000 dla Białorusinów

wizy.png

tabela.png

Masz, ma więcej sensu. I z Afryki.

Wykres-kolowy-piramidy.jpg.webp

Napisano

"Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego. Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie" 

"Człowiek, który jest zwierzchnikiem Sił Zbrojnych, który ma wpisaną w konstytucję odpowiedzialność za bezpieczeństwo Rzeczypospolitej, nie może mieć takich nałogów, przyzwyczajeń, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach"

".......potępiła też Nawrockiego za obronę rządów Prawa i Sprawiedliwości. Stwierdzono, że nie rozumie on "okresu instytucjonalnego bezprawia" w okresie pandemii. Według ...... jest to dowodem, że jego ewentualna prezydentura "w przypadku wystąpienia podobnej sytuacji jak w latach 2020-2022, byłaby gwarantem powtórzenia zgubnych działań duetu Morawiecki-Duda".

takie tam prawicowe podsumowania , podkreślenia moje

Napisano

takie tam najnowsze doniesienia

Karol Nawrocki uczestniczył w procederze sprowadzania prostytutek dla gości Grand Hotelu w Sopocie, gdy pracował tam jako ochroniarz — tak twierdzą jego ówcześni koledzy z ochrony, z którymi rozmawiał Onet.

— Kiedyś na wieczornej zmianie Karol zapytał mnie, czy nie chcę zarobić jakichś dodatkowych pieniędzy, bo on i grupa ludzi z ochrony zarabiają na dostarczaniu prostytutek hotelowym gościom. Miałem za to dostawać działkę. 

— Pewnego dnia przypadł mi dyżur przy recepcji. Tam zazwyczaj obok recepcjonistów stał ochroniarz. Nagle widzę, że Karol wchodzi do hotelu z prostytutką i jej "opiekunem". Wsiedli do windy i pojechali na górę, do gościa. To był dla mnie szok.

— Karol mi się pochwalił, że to on współtworzył tę siatkę

Ze względu na obawy o własne bezpieczeństwo nasi rozmówcy chcą pozostać anonimowi. Ale biorą odpowiedzialność za swe słowa — deklarują, że są gotowi złożyć zeznania przed sądem.

Napisano

normalnie fantastyczne), że Karol chciał się dzielić, świadek był zdziwiony, a Karol wszystkim rozpowiadał co robi. Teraz tylko jakiś artykuł z bojaźliwymi świadkami, którzy zeznają, że Nawrocki napadł na bank:)

Napisano
7 minut temu, Cypis napisał:

Ze względu na obawy o własne bezpieczeństwo nasi rozmówcy chcą pozostać anonimowi. Ale biorą odpowiedzialność za swe słowa — deklarują, że są gotowi złożyć zeznania przed sądem.

Anonimowi świadkowie wypowiadają się dla polskojęzycznego niemieckiego portalu...

Tak trzymać.

Zabranie subwencji dla opozycyjnej partii w trakcie wyborów i cofnięcie koncesji dla dwóch nierządowych telewizji nie pomogło. Niewypłacanie pensji sędziom Trybunału Konstytucyjnego i niepublikowanie orzeczeń TK - to w ramach przywracania praworządności "tak jak MY to rozumiemy".

Został więc tylko wariant Rumunii - trzeba przymknąć kandydata opozycji...

Ps. Tak w temacie świadków:

Prokuratura Regionalna w Szczecinie zgromadziła zeznania 236 świadków, którzy mieli potwierdzić, że żądano od nich pieniędzy w zamian za przyspieszenie przyjęcia do szpitala. Po wygranych wyborach wymieniono prokuratora, sprawa Grodzkiego umorzona 🙂

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie