elpasys Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Dlaczego wszyscy odsunęli się od Dudy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Może pach nie umył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Tak stoją, że chyba wszyscy mieli problem z higieną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Może, skoro PAD miał spotkanie sam na sam z Trumpem w zamkniętym pokoju, nie mogli się zdecydować, który z nich to Leśne ruchadło i woleli uniknąć przypadkowego kontaktu?Albo, skoro wyliczono, że Polska nie wydaje na MON" 2 % PKB, a blondyn coś o 4 % wspominała, wszyscy udają, że Pan tu nie stał"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 http://twitter.com/marmi_59/status/1017415605991821312W robocie w takim stanie? Co na to BHP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Lipiec 2018 Share Napisano 12 Lipiec 2018 Oj tam, oj tam jakbyś nie był do takich widoków nawykły z naszego podwórka, leżący nawalony na korytarzu sejmowego hotelu Bogdan Pęk czy poseł Grzegorek.Również bełkocąca że umie coś tam, coś tam Ela Kruk.Choroba Filipińska dotknęła kiedyś nawet i prezydenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 13 Lipiec 2018 Share Napisano 13 Lipiec 2018 No właśnie jakoś nie mogę się do tej patologii przyzwyczaić mimo doświadczeń z własnego podwórka. Mój pracodawca jest podobnego zdania, ale to ponoć rwa kulszowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpasys Napisano 14 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2018 Bez członków UE, Unia by upadła. Wniosek? No more Exit" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 14 Lipiec 2018 Share Napisano 14 Lipiec 2018 Bo osłonówek nie brał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 14 Lipiec 2018 Share Napisano 14 Lipiec 2018 Nie nie, osłonowe są brązowe i pachną wędzarnią, to jest raczej day after". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Moim zdanie The Day After" do woda po osłonówkach. Natomiast same lekarstwo jak najbardziej udej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpasys Napisano 15 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2018 To dziwne, że u nas będąc pod wpływem nie wolno kierować rowerem. Trzeba go prowadzić. Tam będąc pod wpływem można kierować rządem nad rządami. I jeszcze być prowadzonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Taki jest stan Europy, z której wielu, z tego forum, są dumni. Byliby zachwyceni, gdyby zechciał Junker pawia na nich puścić. Zaślepienie i durnota nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Prezentujesz styl obecnego rządu. Totalna amnestia jeśli chodzi o to co unii zawdzięczamy, zero samokrytycyzmu i przyjęcia jakiejkolwiek krytyki( lub przeważnie chamstwo pełną gębą)i najważniejszego, co jest istotą działania tak złożonego tworu- kompromisu. Ten rząd wolał układ z kościołem zamiast z unią. Tylko co zwykły człowiek z tego kompromisu ma? Tam chociaż był pieniądz dobry, tu jeszcze kraj okradają. Może naiwnie ale widzę to zerojedynkowo- unia- czasem lepiej, czasem gorzej ale- rozwój. Kościół- średniowiecze, produkcja ciemnego ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Karpiku... nie wiem- idź mecz oglądaj, napij się piwa*, może na spacer z psem?Nie szkoda Ci energii?* pamiętaj, że herbata to zło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Bo ja inny jestem. Ani piwa ani herbaty nie pije, a i w piłkę wolę grać niż oglądać. Facebooka też nie mam, a muszę budować Zuckerbergowi włości w Danii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Karpiku- ale jesteś w kraju LEGO i to, pomijając zasobność portfela, jest wystarczające.Ale mam nadzieję, że chociaż kawę pijesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Niby piję, ale też jakoś dziwnie bo tylko jedną z rana, słodką i z mlekiem, dla smaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Karpik- może być, ważna jest idea, już pal licho kiepskie wykonanie.A Ty, w dodatku, będąc w ojczyźnie Gangu Olsena, tym bardziej powinieneś rozumieć działania polskiego rządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Mały karpiu należysz do ludzi, którzy wszędzie widzą podstęp, wrogość i małość Kościoła. Tacy, nieważne o czym by rozmawiali zawsze wychodzi z nich nienawiść do religii. Ale kolego, twoja Europa się zmienia, nie chcesz kościoła, to będziesz miał meczet, w twojej Danii też. Nawrócą cię na islam, albo będziesz cienko śpiewał. A, że nie podobają mi się eurocośtam w rodzaju Junkera - bo ja ciemnym ludem jestem, jednym z nich. I są nas miliony i będzie coraz więcej, tylko w nas jest nadzieja dla Europy, nie w takich jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Może dlatego tam mnie wkurza wracanie w wieki ciemne jak widzę, że szliśmy w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 les- jedziesz propagandą z TVP. Różnorodność nie jest czymś złym. Tu się nie zwraca uwagi na to kto jakiego jest wyznania. Nie słyszałem nigdy żadnych nawoływań na modlitwy(jakichkolwiek religii), nikt nie nagabuje i nie ma żadnej wrogości do innych", to w Polsce tak jest i to od katolików do wszystkich innych". To co piszesz to jakaś paranoja. To nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 Indianie, również tak uważali, że różnorodność itd, teraz siedzą w rezerwatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 les05 (1238 / 92) 2018-07-15 19:36:38Indianie, również tak uważali, że różnorodność itd, teraz siedzą w rezerwatach."Ale wiesz, że się sami tam nie zamknęli? Ufffffffffffff... bo już się martwiłem.Zakładam, że piszesz o Ameryce Północnej- rdzennych mieszkańców Ameryki Płd wysłannicy katolickich krajów niemal do szczętu wytrzebili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Lipiec 2018 Share Napisano 15 Lipiec 2018 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23676864,prezydent-czech-milosz-zeman-pijany-podczas-szczytu-nato-zasnal.html#MT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.