Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 minut temu, Tyr napisał:

Macierewicz przybija żółwiki z putinem

GgEavQoXIAA3Dvk.jpeg

Dziwić może brak zdjęć polityków piss z rosjanami do czasu gdy się dowiesz, że podstawową zasadą jest, nie dać się sfotografować z oficerem prowadzącym.

Napisano
2 godziny temu, Tyr napisał:

GgGCWitWkAAT_N7.jpeg

Coraz wiecej merytoryki w tych twoich argumentach, brawo! :D:D

A tak na poważnie to istnieje wogóle jakiś  taki argument który mógłby Cie skłonić do tego, żebys zmienił zdanie na temat "zamachu"??

Napisano
9 godzin temu, karpik napisał:

Dziwić może brak zdjęć polityków piss z rosjanami do czasu gdy się dowiesz, że podstawową zasadą jest, nie dać się sfotografować z oficerem prowadzącym.

Widzisz, w świetle fleszy omawiali szczegóły zamachu. Oczywisty dowód na zamach.

Napisano (edytowane)

ty... Wystarczył radiolatarnie przestawić...

Tą radość w oczach tuska i putina jakoś wytłumaczysz?

Edytowane przez Tyr
Napisano
30 minut temu, Tyr napisał:

ty... Wystarczył radiolatarnie przestawić...

Tą radość w oczach tuska i putina jakoś wytłumaczysz?

Na prawde mam Ci wytłumaczyć -"radość w oczach tuska i putina"na jakimś zdjęciu, w sensie merytorycznego dowodu na zamach?

Nie rozumiem o co Ci chodzi z tą radiolatarnią. Przecież na pokładzie był wybuch bomby i dlatego samolot spadł. Co maja do tego kontrolerzy i radiolatarnie?

Napisano
16 minut temu, canabis.dw napisał:

Na prawde mam Ci wytłumaczyć -"radość w oczach tuska i putina"na jakimś zdjęciu, w sensie merytorycznego dowodu na zamach?

Nie rozumiem o co Ci chodzi z tą radiolatarnią. Przecież na pokładzie był wybuch bomby i dlatego samolot spadł. Co maja do tego kontrolerzy i radiolatarnie?

no widzisz i takie znierozumielce ja ty i podobne, szczekają na zasadzie nie wiem ale się wypowiem...

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

no widzisz i takie znierozumielce ja ty i podobne, szczekają na zasadzie nie wiem ale się wypowiem...

+No ja rzeczywiście nie wiem nic na temat badania wypadków lotniczych, dlatego też swoje opinie opieram na tym co mówią specjasliści od tego.

Ty sam badasz? zajmujezsz sie tym zawodowo?

Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

Ty zaś wszystko wywnioskowałes ze zdjęcia Tuska z putinem :D:D

Napisano

Przestaw radiolararnię o kilkaset metrów w  zróżnicowanym pod względem wysokości terenie i będziesz miał odpowiedź... A tak było... 

Napisano

Głupoty. Radiolatarnie nie działały, bo przecież cały prąd poszedł na generatory mgły i lodówkę z szampanem

• Haha 2