Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, Cronos napisał: Kontrowersyjny kongres Brauna. Właściciel obiektu oddaje pieniądze Ukrainie https://share.google/5Oz1SUY5CQzfkjiCw :D No to „szczęść boże” panie braun. Przysłuży się pan zakupowi paru dronów dla armii ukraińskiej, albo generatora prądu dla jakiejś ukraińskiej wsi. Brawo panie braun.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) W dniu 30.01.2026 o 08:14, bodziu000000 napisał: Ale, ale! Słuchajcie! Tatuś w grobie się z radości przewraca - Moniś Jaruzelska wraca do korzeni rodzinnych. Na kongresie brauna będą: ...osoby o postawach prorosyjskich, lekarze, którzy utracili prawo wykonywania zawodu z powodu m.in. narracji antyszczepionkowych, to będą różni politycy, którzy są gdzieś na marginesie życia politycznego w Polsce np. Janusz Korwin-Mikke czy Stanisław Michalkiewicz i radykalnie prawicowi dziennikarze np. Marcin Rola albo Monika Jaruzelska. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 22 minuty temu, bodziu000000 napisał: Prezes Władysław Grochowski nie oszalał, bo to fajny idealista, ale działowi PR Arche to nie zazdroszczę najbliższych kilku kwartałów albo i lat za numer z niedopilnowaniem tego, jakim szumowinom wynajmuje się powierzchnię tej firmy. ___________________________________ Czuchnowskiemu palec omsknął się na klawiaturze - po wojnie jest nie 61 lat, ale 81. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wszystkie szury w jednym miejscu. Bękarty Wojny mi się skojarzyły:p
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 01:01 Napisano wczoraj o 01:01 3 godziny temu, mensguth6 napisał: Ale że ig gdyż Monika tak nisko upadła? Fałsz, obłuda, hipokryzja zawsze wylizą na powierzchnię prędzej lub później. Do tego tajone poglądy. Po latach kreowania się w podcastach na spokojną, kulturalną, miłą i sympatyczną, emocjonalnie zrównoważoną centrystkę jest BUM! i mamy prawdziwą Jaruzelską. A nie musiało tak być. Osobiście znam jej wykładowców, gdy studiowała psychologię na Uniwersytecie Warszawskim. Nieraz o niej rozmawiałem z nimi. Wybitną studentką nie była, ale była dobrą studentką. A że uczyli ją idealiści (byli hipisi) z doktoratami z psychologii, ludzie pałowani i gazowani w '68 to odebrała solidne nauki w kwestii tego, jak wygląda ludzka przyzwoitość. I nauki poszły w las. Dziś można do tego braunowskiego pomiotu mieszkającego w domu Jaruzelskiego mówić - DZIEŃ DOBRY, ROSJA JUŻ TU JEST.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Z kamerą wśród... [wpisać właściwe] Rozboje, narkotyki i miliony z gadżetów. Koledzy Karola Nawrockiego prowadzą biznes Lechii Gdańsk
Cronos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To co dla normalnych jest patologicznym zachowaniem, tym "prawdziwym normalnym" imponuje. Pokaż ten artykuł Sebkowi z osiedla to powie "swój chłop". I to jest długofalowy proces normalizacji patologii z której trudno będzie wyjść na prostą. W weekend rozmawiałem ze "znajomym", rocznik 80 około, komunę pamięta jako beztroskie dzieciństwo. I mi teraz opowiada peany na temat Brauna i jak to postkomuna zniszczyła Polskę i tylko Braun może nas uratować. I najlepsze fikołki! Komuna to zło, ale Braun zrobi że będzie dobrze jak ...za komuny... Error, wysiadam. Nie ma co się takich ludzi pytać o program wyborczy wodza, logika jest prosta, mnie w życiu nie wyszło, to innym którym wyszło, trzeba te życie spieprzyć
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 54 minuty temu, Cronos napisał: To co dla normalnych jest patologicznym zachowaniem, tym "prawdziwym normalnym" imponuje. Pokaż ten artykuł Sebkowi z osiedla to powie "swój chłop". I to jest długofalowy proces normalizacji patologii z której trudno będzie wyjść na prostą. W weekend rozmawiałem ze "znajomym", rocznik 80 około, komunę pamięta jako beztroskie dzieciństwo. I mi teraz opowiada peany na temat Brauna i jak to postkomuna zniszczyła Polskę i tylko Braun może nas uratować. I najlepsze fikołki! Komuna to zło, ale Braun zrobi że będzie dobrze jak ...za komuny... Error, wysiadam. Nie ma co się takich ludzi pytać o program wyborczy wodza, logika jest prosta, mnie w życiu nie wyszło, to innym którym wyszło, trzeba te życie spieprzyć Czy wiesz, jakie wykształcenie mają „znajomy” i jego rodzice; jakie są ich zawody? Syn wspólnika mojej firmy (magistra ekonomii) głosował np. na Kukiza. Bo tak. Teraz to już nawet nie pytam, na kogo głosuje. I tacy ludzie zlikwidują kiedyś tutejszy kraj i jego państwowość. Polak to w dziejach ludzkości największy autodestruktor. Polacy nie zasłużyli na rok 1989, a ci, którzy zasłużyli odchodzą. Edytowane 1 godzinę temu przez Jedburgh_Ops
Rekomendowane odpowiedzi