Czlowieksniegu Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 Za chwilę dowiem, że jako jednostka nie pijąca alkoholu, uważająca, że koty i herbata to zło, chodzący w obuwiu ortopedycznym, jestem jeszcze niżej na drabinie rozwoju niż lewactwo...
Kondzioroski Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 2 minuty temu, Erih napisał: Kondziorski, tylko widzisz, może odniosłem mylne wrażenie, ale i Bjar_1 jak i ja, mamy tak jakby negatywny stosunek do naziolstwa wszelkiej maści a ty usiłujesz ich jak czytam usprawiedliwiać. Nikogo nie usprawiedliwiam, nikogo nie bronie, nie jestem prawicowcem,nie jestem lewicowcem, jestem tak jakby po środku i nie popieram żadnej partii politycznej, jakiś czas temu myślałem że K15 coś zmieni w tym rządzie, a tu znowu zonk.
Kondzioroski Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 6 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Spoko... K15 tłumaczy Twoją naiwność Hehe racja,przejechałem się na nich,zrozumiałem, i na nikogo nie głosuje, mam ich gdzieś, co wybory obiecują gruszki na wierzbie a kończy się jak zwykle.
magius28 Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 W tym kontekście określenie "lewak" to wręcz, z mojego punktu widzenia, komplement. Zdecydowanie wolę być lewakiem ( jeśli chodzi o ścisłość, to jak już jestem socjal-liberałem, a nie marksistą), niż w jakikolwiek sposób być kojarzonym z typami pokroju Międlara czy Rybaka i ich poplecznikami. Wystarczy, że swoją obecnością kalają mój ukochany Wrocław. Tak na marginesie jeszcze występy tych panów we Wrocławiu - mieście które od zarania swych dziejów było wielokulturowym tyglem, które swój rozwój i znaczenie zawdzięczało koegzystencji czterech kultur - czeskiej, polskiej, niemieckiej i żydowskiej, to dopiero chichot historii.
les05 Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem.
les05 Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 A oznacza to m.in. -nienawiść do chrześcijaństwa -sympatie dla islamu a tym samym wrogość do żydów -są wrogami kapitalizmu i dobrobytu -nienawidzą USA i zachodniej cywilizacji -nienawidzą białych ludzi -mają wrogi stosunek do rodziny i tradycji -popierają aborcję i eutanazję w skrajnych formach -wierzą w zbawienną moc mulit-kulti -patriotyzm i narodowość są dla nich synonimem faszyzmu -wspierają homo, no chyba że ci występują przeciwko muzułmanom -są za wszelkiego rodzajami zboczeniami ponieważ one niszczą rodzinę i więzy społeczne -itd
les05 Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 Tak to widzę. Jak każda skrajność, tak i lewactwo w swojej formie bardziej wynaturzonej prowadzi do terroryzmu. I stąd sympatia lewactwa do islamistów, oni też chcą zniszczyć tradycyjne społeczeństwa Zachodu.
magius28 Napisano 13 Luty 2019 Napisano 13 Luty 2019 hmmm... ciekawostka przyrodnicza, z przytoczonej definicji wynikałoby, że przynajmniej w jednym punkcie dwaj guru dzisiejszej "wspaniałej, patriotycznej młodzieży" - Międlar i Rybak, są lewakami, ciekawe co by dwaj wymienieni powiedzieli na takie dictum. No cóż, ja w odróżnieniu od panów M i R nie wypełniam ani jednego punktu przytoczonej przez les05 definicji lewactwa
fala Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 les ty tak na poważnie z tą "definicją"?, toż to raczej na brednie denaturatem nawalonego wygląda.
Czlowieksniegu Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 Bjar- a mnie się podoba... Zwłaszcza, gdy niezgoda na działania KK jest utożsamiana z "nienawiść do chrześcijaństwa" , niechęć do robienia laski z " nienawidzą USA i zachodniej cywilizacji "*, że lekiem na całe ekonomiczne zło i niesprawiedliwości społeczne jest " są wrogami kapitalizmu i dobrobytu ". Muszę częściej tfu-rcy tej definicji przypominać, że herbata to zło. Generalnie bad trip... * już pal licho, że zachodnia cywilizacja z USA to dwie różne bajki, zwłaszcza że prawica = WASP
bodziu000000 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24458718,burmistrz-hajnowki-zakazal-marszu-narodowcow-za-nazistowska.html#a=66&c=157&t=3&g=a&s=BoxNewsImg1
IdeL Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 (edytowane) 20 godzin temu, les05 napisał: Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem. Czyli, tak, tego,no ... twoja definicja pasuje do ... miniprezesa Edytowane 14 Luty 2019 przez IdeL Wyindukowana edukacja w zakresie obsługi nowego forum
IdeL Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 Teraz, IdeL napisał: Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem Czyli, tak, tego,no ... twoja definicja pasuje do ... miniprezesa
les05 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 13 godzin temu, bjar_1 napisał: Według tej definicji - nie jestem. Nie trać nadziei, nie daleko pada lewactwo od lewicy.
les05 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 3 minuty temu, IdeL napisał: Czyli, tak, tego,no ... twoja definicja pasuje do ... miniprezesa Chyba do miny prezesa.
magius28 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24458718,burmistrz-hajnowki-zakazal-marszu-narodowcow-za-nazistowska.html#a=66&c=157&t=3&g=a&s=BoxNewsImg1 Krzyż celtycki - krzyżem celtyckim, ale z tą 3 dywizją SS to się po prostu wygłupiają. Aferę rozpętała grupa ignorantów historycznych, urządzając histerię na mordoksiążce i w niektórych mediach. Wszędzie fruwało zdjęcie chłopaczka owiniętego jakimś szalikiem, czy też kominem na którym owszem widniała trupia główka z piszczelami, tyle, że nie był to symbol 3 dywizji SS, a wprowadzona rozkazem z dnia 20 grudnia 1945 r. wydanym przez komendanta Okręgu Białostockiego NZW - Floriana Lewickiego, odznaka Pogotowia Akcji Specjalnych NZW.
bjar_1 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 26 minut temu, les05 napisał: Nie trać nadziei, nie daleko pada lewactwo od lewicy. Myślę, że jednak przydał by ci się specjalista...
les05 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 6 minut temu, bjar_1 napisał: Myślę, że jednak przydał by ci się specjalista... Tylko nie polecaj swojego, bo widać, że to marny fachowiec.
Czlowieksniegu Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 les- pojechałeś po bandzie. Tak, przy okazji, to co zrobimy z np całkiem sporą gromadką księży, którzy w Ameryce Płd popierali najróżniejsze ruchy socjalne czy też socjalistyczne? Musi chrześcijan nie lubili... tfu nienawidzili.
bjar_1 Napisano 14 Luty 2019 Napisano 14 Luty 2019 26 minut temu, les05 napisał: Pomodlimy się za nich? A nie zbesztasz ich od "lewaków"?
Rekomendowane odpowiedzi