Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, Erih napisał:

Kondziorski, tylko widzisz, może odniosłem mylne wrażenie, ale i Bjar_1 jak i ja, mamy tak jakby negatywny stosunek do naziolstwa wszelkiej maści a ty usiłujesz ich jak czytam usprawiedliwiać.

Nikogo nie usprawiedliwiam, nikogo nie bronie, nie jestem prawicowcem,nie jestem lewicowcem, jestem tak jakby po środku i nie popieram żadnej partii politycznej, jakiś czas temu myślałem że K15 coś zmieni w tym rządzie, a tu znowu zonk. 

Napisano
6 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Spoko...

K15 tłumaczy Twoją naiwność ?

Hehe racja,przejechałem się na nich,zrozumiałem, i na nikogo nie głosuje, mam ich gdzieś, co wybory obiecują gruszki na wierzbie a kończy się jak zwykle.

Napisano

W tym kontekście określenie "lewak" to wręcz, z mojego punktu widzenia, komplement. Zdecydowanie wolę być lewakiem ( jeśli chodzi o ścisłość, to jak już jestem socjal-liberałem, a nie marksistą), niż w jakikolwiek sposób być kojarzonym z typami pokroju Międlara czy Rybaka i ich poplecznikami. Wystarczy, że swoją obecnością kalają mój ukochany Wrocław.
Tak na marginesie jeszcze występy tych panów we Wrocławiu - mieście które od zarania swych dziejów było wielokulturowym tyglem, które swój rozwój i znaczenie zawdzięczało koegzystencji czterech kultur - czeskiej, polskiej, niemieckiej i żydowskiej, to dopiero chichot historii.

Napisano

Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem.

Napisano

A oznacza to m.in.

-nienawiść do chrześcijaństwa

-sympatie dla islamu a tym samym wrogość do żydów

-są wrogami kapitalizmu i dobrobytu

-nienawidzą USA i zachodniej cywilizacji

-nienawidzą białych ludzi

-mają wrogi stosunek do rodziny i tradycji

-popierają aborcję i eutanazję w skrajnych formach

-wierzą w zbawienną moc mulit-kulti

-patriotyzm i narodowość są dla nich synonimem faszyzmu

-wspierają homo, no chyba że ci występują przeciwko muzułmanom

-są za wszelkiego rodzajami zboczeniami ponieważ one niszczą rodzinę i więzy społeczne

-itd

Napisano

Tak to widzę. Jak każda skrajność, tak i lewactwo w swojej formie bardziej wynaturzonej prowadzi do terroryzmu. I stąd sympatia lewactwa do islamistów, oni też chcą zniszczyć tradycyjne społeczeństwa Zachodu. 

Napisano

hmmm... ciekawostka przyrodnicza, z przytoczonej definicji wynikałoby, że przynajmniej w  jednym punkcie dwaj guru dzisiejszej "wspaniałej, patriotycznej młodzieży" - Międlar i Rybak, są lewakami, ciekawe co by dwaj wymienieni powiedzieli na takie dictum.

No cóż, ja w odróżnieniu od panów M i R nie wypełniam ani jednego punktu przytoczonej przez les05 definicji lewactwa ?

Napisano

Bjar- a mnie się podoba...

Zwłaszcza, gdy niezgoda na działania KK jest utożsamiana z "nienawiść do chrześcijaństwa" , niechęć do robienia laski z " nienawidzą USA i zachodniej cywilizacji "*, że lekiem na całe ekonomiczne zło i niesprawiedliwości społeczne jest " są wrogami kapitalizmu i dobrobytu ".

Muszę częściej tfu-rcy tej definicji przypominać, że herbata to zło. Generalnie bad trip...

* już pal licho, że zachodnia cywilizacja z USA to dwie różne bajki,  zwłaszcza że prawica = WASP

Napisano (edytowane)
20 godzin temu, les05 napisał:

Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem.

Czyli, tak, tego,no ... twoja definicja pasuje do ... miniprezesa

Edytowane przez IdeL
Wyindukowana edukacja w zakresie obsługi nowego forum
Napisano
Teraz, IdeL napisał:

Lewak to osoba mająca skrajnie lewicowe poglądy polityczne i społeczne. A wiadomo, że każda skrajność jest złem

Napisano
13 godzin temu, bjar_1 napisał:

Według tej definicji - nie jestem.

Nie trać nadziei, nie daleko pada lewactwo od lewicy. 

Napisano
3 minuty temu, IdeL napisał:

Chyba do miny prezesa.

Napisano
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Krzyż celtycki - krzyżem celtyckim, ale z tą 3 dywizją SS to się po prostu wygłupiają. Aferę rozpętała grupa ignorantów historycznych, urządzając histerię na mordoksiążce i  w niektórych mediach. Wszędzie fruwało zdjęcie chłopaczka owiniętego jakimś szalikiem, czy też kominem na którym owszem widniała trupia główka z piszczelami, tyle, że nie był to symbol 3 dywizji SS, a wprowadzona rozkazem z dnia 20 grudnia 1945 r. wydanym przez komendanta Okręgu Białostockiego NZW - Floriana Lewickiego, odznaka Pogotowia Akcji Specjalnych NZW.

Napisano
26 minut temu, les05 napisał:

Nie trać nadziei, nie daleko pada lewactwo od lewicy. 

Myślę, że jednak przydał by ci się specjalista...

Napisano
6 minut temu, bjar_1 napisał:

Myślę, że jednak przydał by ci się specjalista...

Tylko nie polecaj swojego, bo widać, że to marny fachowiec.

Napisano

les- pojechałeś po bandzie.

Tak, przy okazji, to co zrobimy z np całkiem sporą gromadką księży, którzy w Ameryce Płd popierali najróżniejsze ruchy socjalne czy też socjalistyczne? Musi chrześcijan nie lubili... tfu nienawidzili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie