MonikaNJ Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 5 godzin temu, bjar_1 napisał: Przecież to trzeba być debilem, żeby to łyknąć Ostatnio natomiast widziałem film z Podkarpacia, gdzie kilka wilków porwało i zeżarło psa łańcuchowego i zapewniam, że to fejk nie był ;) A Tobie się wydaje, że to było kierowane do kogo??? A przy okazji o swoje zwierzęta trzeba dbać i je zabezpieczać nie tylko przed wilkami. Cytuj
Erih Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, MonikaNJ napisał: A Tobie się wydaje, że to było kierowane do kogo??? To zdjęcie jest faktycznie szeroko kolportowane, nie wiem przez kogo i po co, ale paru ludzi już się mnie pytało skąd się to wzięło i co to niby ma być. PS Natomiast sprawa z populacją wilków i atakami na zwierzęta gospodarskie od jakiegoś czasu jest podnoszona. I gadanie że można w prosty sposób je zabezpieczyć, to zwykłe ględzenie osób bez pojęcia. Cytuj
MonikaNJ Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Erih napisał: To zdjęcie jest faktycznie szeroko kolportowane, nie wiem przez kogo i po co, ale paru ludzi już się mnie pytało skąd się to wzięło i co to niby ma być. PS Natomiast sprawa z populacją wilków i atakami na zwierzęta gospodarskie od jakiegoś czasu jest podnoszona. I gadanie że można w prosty sposób je zabezpieczyć, to zwykłe ględzenie osób bez pojęcia. Erih, jakby Ci to napisać? "Człowieku z pojęciem", zacznij używać rozumu (matka Ci go urodziła, więc chyba masz). Już od jakiegoś czasu ciągle ci coś opada, dopierniczasz się ad personam do edukacji ( sam cytujesz nieaktualne "wywody") a teraz pojęcie wziąłeś na tapet. Wiem co znaczy mieszkać w lesie lub na obrzeżach wsi. Jak zabezpieczać zwierzęta, też wiem i nie chodzi tylko o wilki. 1 Cytuj
Erih Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu MonikaNJ, najwyraźniej nie rozumiesz co ja tu piszę. I w sumie wcale mnie to nie dziwi. Najwyraźniej wychowałaś się na kreskówkach Disneya i kiepsko je rozróżniasz od rzeczywistości. Ja z tzw naturą miałem kontakt bezpośredni i w bajki po prostu nie wierzę. PS Już widzę jak zabezpieczasz stado np owiec przed atakiem watahy wilków, która wyżarła wszystkie sarny i jelenie w okolicy i szuka kolejnych ofiar... Cytuj
MonikaNJ Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Erih napisał: MonikaNJ, najwyraźniej nie rozumiesz co ja tu piszę. I w sumie wcale mnie to nie dziwi. Najwyraźniej wychowałaś się na kreskówkach Disneya i kiepsko je rozróżniasz od rzeczywistości. Ja z tzw naturą miałem kontakt bezpośredni i w bajki po prostu nie wierzę. PS Już widzę jak zabezpieczasz stado np owiec przed atakiem watahy wilków, która wyżarła wszystkie sarny i jelenie w okolicy i szuka kolejnych ofiar... To Ty nie rozumiesz. Już pisałam Disney to nie moje pokolenie( niedostępny za moich czasów). Z naturą mam kontakt od zawsze. Sarny i jelenie wyżarte? chyba wystrzelane. Wiem, że traktujesz zwierzęta jak głupie istoty co mnie nie dziwi( niestety), ale o mnie nic nie wiesz i twoje wizje to radosna twórczość. Cytuj
Erih Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, MonikaNJ napisał: To Ty nie rozumiesz. Już pisałam Disney to nie moje pokolenie( niedostępny za moich czasów). Z naturą mam kontakt od zawsze. Sarny i jelenie wyżarte? chyba wystrzelane. Wiem, że traktujesz zwierzęta jak głupie istoty co mnie nie dziwi( niestety), ale o mnie nic nie wiesz i twoje wizje to radosna twórczość. Moniko, jedyne co mogę to posłać tobie uśmiech. Cytuj
MonikaNJ Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 42 minuty temu, Erih napisał: Moniko, jedyne co mogę to posłać tobie uśmiech. i vice "Wersal" Cytuj
bjar_1 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 9 godzin temu, MonikaNJ napisał: Sarny i jelenie wyżarte? chyba wystrzelane. Są rzeczy, o których nie śniłaś. Widziałaś kiedyś sarny, jelenie i dziki siedzące na polu/łące, bo w lesie się siedzieć boją z powodu wilków? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi