Skocz do zawartości

Będą kary za polskie obozy"

mimir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano

Człowieku

Oczywiste sprawy, dla kogo? To muzułmanie, chrześcijanie, tudzież inni nie żydzi, kim są w Izraelu? Bydłem rzeźnym? Izrael tylko dla Żydów brzmi jak nur für Deutsche. 

Napisano

les05

Oczywiste dla każdego, kto coś więcej wie o sytuacji politycznej Izraela, o polityce narodowościowej w Izraelu, o podziałach wśród mieszkańców Izraela, o prawach przysługujących nie-Żydom.

PS " Izrael tylko dla Żydów brzmi jak nur für Deutsche. " A jak brzmi Polska tylko dla Polaków? W domyśle katolików, antykomunistów, itp...

Napisano

Co innego wiedzieć, a co innego wyrazić zdecydowany sprzeciw wobec takiego traktowania mniejszości w bądź co bądź demokratycznym kraju. Co niniejszym czynię i mam nadzieję, że to zostanie zauważone przez kogo trzeba ?

Napisano

les05

"Co innego wiedzieć, a co innego wyrazić zdecydowany sprzeciw wobec takiego traktowania mniejszości w bądź co bądź demokratycznym kraju. Co niniejszym czynię i mam nadzieję, że to zostanie zauważone przez kogo trzeba "

Robisz wszystko co potrafisz, żeby Użytkownicy Forum zajadów ze śmiechu nad twą wiedzą dostali...

Izrael ma tyle wspólnego z państwem demokratycznym, co szczanie w piwnicy z piciem w Szczawnicy. To raz.

Dwa- pełno jest akcji popierających prawa Arabów obywateli Izraela. Podobnie, jak wyrażających sprzeciw wobec działań Izraela wobec Palestyńczyków. Nikt ci nie broni w jednej, drugie, czy wszystkich na raz się angażować.

Napisano

Czlowieksniegu

No to strzeliłeś babola. Uważając Izrael za kraj niedemokratyczny, to albo chcesz popisywać się swoją niewiedzą ( i tu osiągnąłeś pełny sukces) albo jesteś jednym z tych co dla Wolnej Palestyny powiedzą każde głupstwo ( co jest raczej mało prawdopodobne). Nawet nie zapytam o dowody twojej śmiałej tezy, bo nie chcę, żebyś dalej kompromitował się wobec forumowiczów. Poczytaj sobie coś o temacie, bo jednak wstyd jest.

PS o tym szczaniu w piwnicy piszesz zbyt często, wierz mi, nie jest to ani śmieszne ani dowcipne, czas na coś innego.

Napisano

les05

" No to strzeliłeś babola. Uważając Izrael za kraj niedemokratyczny ..."

Papier zniesie wszystko. Co nie znaczy, że sama nazwa i kilka instytucji czyni cuda. Podobnie, jak twoja wiara w demokratyczny Izrael, Komisję smoleńską, AM i kilka podobnych mrzonek.

Napisano

Tak się postępuje ze zbrodniarzami?

Żydowski ludobójca Shmuel Lahis dożył 93 lat na wolności

Sprawca masakry 35+ osób w libańskiej wiosce Hula. W '48 jako komendant żydowskiej brygady wpędził wszystkich mężczyzn z wioski do 1 domu, rozstrzelał z broni maszynowej i pogrzebał w masowym grobie wysadzając dom. Oskarżony o morderstwo, dostał wyrok 1 roku więzienia, następnie został ułaskawiony.

Napisano

Jacek Czaputowicz podkreślił, że "idee oraz opinie" prezentowane przez Irvinga są niedopuszczalne z punktu widzenia polskiego prawa. - W związku z tym ta osoba, jeżeli zechce przyjechać w celu prezentowania takich opinii, nie zostanie przyjęta w Polsce. Taka będzie decyzja naszego rządu, już podjęliśmy pewne kroki w tej kwestii - poinformował szef MSZ.

https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/594143,david-irving-negacjonista-holokaust-zydzi-izrael-polska.html

• 3 weeks later...
Napisano

" Antoni Macierewicz twierdzi, że USA nigdy nie naciskało na polski rząd w tej sprawie. - Mówienie o tym, że Stany Zjednoczone wiążą kwestię ewentualnych rekompensat dla środowisk żydowskich ze swoją polityką bezpieczeństwa jest wynikiem naiwnego niezrozumienia lub świadomego zakłamywania relacji polsko-amerykańskich" - powiedział na antenie telewizji Trwam. - W czasach, gdy byłem ministrem obrony narodowej żaden dyplomata czy wojskowy nie sugerował, że polityka USA wobec Polski jest w jakikolwiek sposób związana z kwestią roszczeń żydowskich - dodał. "

Uffffffffff... kamień spadł mi z serca. Przecież jak Człowiek z obłędem w oczach informuje, to nie może to być fake...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie