Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nic dodac-nic ujac.

Mialem juz dac se siana i isc na Heinekena z chlopakami, ale wpis balansa mowiacy o tym, ze: Trooper85 zamieszcza AGRESYWNE posty powalil mnie z nog.

Facet lagodny jak baranek zostal agresorem i Lemkiem (z Suwalszczyzny i Kujaw;)

Typowy chwyt ponizej pasa, ktorych balans sie nauczyl od swoich mocodawcow z Kremlina.
Napisano
Yeti, powaliłeś mnie tymi swoimi argumentami" na kolana! Ale zapomniałeś jeszcze dodać, że w naszym polskim interesie jest popieranie PAŃSTWOWEGO KULTU Bandery, OUN/UPA i SS Galizien, jaki ma obecnie miejsce na UPAinie i to już praktycznie od przedszkola.

A taki Poroszenko dalej robi czekoladowe interesy z Putinem...

Szczęść Boże!
Napisano
Ale ja, Balans, nawet nie próbowałem Cię przekonać...

To była ylko" odpowiedź na Twoje rozwolnienie umysłowe.
Po prostu- w rach nienawiści do USA* i np Ukrainy, jesteś gotów dupę na strzał Moskwy wystawić...
Ty, po prostu, jak pewien twór polityczny po pierwsze musisz mieć wrogów, po wszystkiemu są mityczni ONI winni...

* którą jestem w stanie zrozumieć...
Napisano
Widzisz balans, tu nie o różnicę poglądów idzie, tu idzie o różnicę postrzegania rzeczywistości i nazywanie pewnych spraw po imieniu. Na ten przykład o nazywanie bandyty i agresora bandytą i agresorem.

Nie widziałem jak do tej pory żeby ktoś tu się identyfikował z UPA, SS Galizien i kultem Bandery. Nie widziałem tu nawet aby ktoś próbował to usprawiedliwiać. Ba, z samej Ukrainy płyną głosy ludzi, którzy się od tego odcinają. I poza garstką oszołomów nikt tam UPA nie gloryfikuje.

Za to widzę tu ciągłe usprawiedliwienia dla bandytyzmu putinowskiej rosji. Kraju, w którym władze są (co najmniej) przychylne kultowi Stalina. Kraju, którego pzrywódca rozpad zbrodniczego tworu, jakim było ZSRR uważa za największą tragedię w historii. Ciągłe tłumaczenia, że nie zajęli, że Ukraina sama sobie winna, że w sumie to zajęli ale było trzeba, że najemna swołocz albo ruska armia to górnicy i traktorzyści" broniący swoich domów...
Oraz peany na cześć wielkiej rosji, mlekiem i miodem płynącej, gdzie ludzie żyją dobrze i dostatnio. Pomimo, że jej gospodarka leci na pysk, waluta zaraz będzie mniej warta od papieru toaletowego, a zbyt mało szczęśliwych nawraca się pobiciami przez nieznanych sprawców" (w wersji optymistycznej)
Wszystko to w twoim wykonaniu.
Napisano
Ziomek- nie kop leżącego...

Tak, przez przypadek, trafiłem na wyrok Stałego Trybunału Arbitrażowego, że Moskwa ma wobec akcjonariuszy Jukosu dług/zobowiązanie c.a. 50 mld USD...

I właśnie komornicy, w myśl wyroku z ub roku, zajmują majątek Moskwy...

Oczywista oczywistość, że to spisek Żydów, masonów, cyklistów, banderowsko-faszystowskiej junty, Sorosa, moderatorów Odkrywcy i złych kobiet...

PS Moderatorów i złe kobiety wstawiłem, żeby można było znów coś o braku argumentów napisać...

PS Tak, tak oczywistą oczywistością jest również to, że prywatyzacja Apatytu była wałkiem... Tyle, że się Rosji od 2003 nie udało tego udowodnić
Napisano
„Pozdrawiamy w Dniu Czekisty, sk…syny!”

Pikieta przed siedzibą FSB w Moskwie pod hasłem „Pozdrowienia w Dniu Czekisty, sk… syny!” została brutalnie rozbita przez rosyjską policję.

Grupa obrońców praw człowieka rozwinęła na Placu Łubiańskim w Moskwie transparent wzywający do uwolnienia trzech więźniów politycznych i odpaliła świece dymne.

Akcja trwała zaledwie kilka minut. Na pikietujących natychmiast rzuciła się policja, która powaliła kilku z nich, zabrała transparent i zapakowała do „suki” 7-miu uczestników. 60-letniego Michaiła Udimowa funkcjonariusze wlekli po ziemi. Po chwili przybył kolejny policyjny autobus i jeszcze więcej funkcjonariuszy.

Uczestnicy protestu tłumaczyli, że nie zgadzają się, aby „dzień utworzenia terrorystycznej organizacji, która pozbawiła życia miliony niewinnych ludzi był w Rosji obchodzony jako święto”. „To świadomie wybrana przez władze droga, ale nie rozwoju, tylko moralnego rozkładu i zniszczenia narodu” – podkreślała jedna z uczestniczek akcji.

Przypomnijmy, że 6 lat temu w Dniu Czekisty grupa rosyjskich działaczy podpaliła jeden z budynków FSB w Moskwie. Obecnie cały szereg uczestników tego zdarzenia odbywa wieloletnie wyroki w rosyjskich więzieniach i łagrach.

Tymczasem z okazji Dnia Czekisty Władimir Putin złożył oficjalne życzenia swoim kolegom z dawnego KGB i obecnego FSB. „Jesteście mężnymi, silnymi duchowo ludźmi, prawdziwymi profesjonalistami, którzy traktują służbę dla kraju jako dzieło życia” – napisał do nich w telegramie gratulacyjnym.

Prezydent wygłosił też przemówienie na uroczystym koncercie z okazji święta służb w Pałacu Kremlowskim, gdzie zwracał się do zebranych per „drodzy towarzysze”. Koncert transmitowała rosyjska telewizja państwowa. W repertuarze pojawiły się dawne szlagiery z czasów stalinowskich.

http://kresy24.pl/76223/pozdrawiamy-w-dniu-czekisty-sk-syny-protest-przez-siedziba-fsb-w-moskwie-wideo/

Komentarz wydaje sie zbedny...
Napisano
To brudna banderowsko-faszystowska potwarz i kalumnie..

Wszyscy wiemy, że demokratycznie wybrane władze naszego odwiecznego przyjaciela i dozgonnego sojusznika zza Buga, mocno i stanowczo potępiają działania Stalina, kierowanych przez niego zbrodniczych sił bezpieczeństwa. Każdy kto twierdzi inaczej, to wróg zdrowej i bogatej krainy, mlekiem, miodem, gazem i ropą słynnej Rosji...
Napisano

A wroga trzeba ZLIKWIDOWAC!

Jak nie strzalem w potylice, to atomowka, bomba kasetowa,
albo innym wynalazkiem mysli radzieckiej. Nawet na tym forum znalazl sie
osobnik, ktory osobiscie i z wielka checia podejmnie sie tego chwalebnego czynu...

Napisano

Grolsik jest najlepszy! Szczegolnie ten z butelki takiej jak sie nieraz na smietniku poniemieckim wykopie. Mysle, ze jutro na tradycyjnym spotkaniu oplatkowym, na firmie
nie zabraknie tego trunku;)

Tymczasem przesylam fote z imprezy w Lugandzie, gdzie wlasnie odslonieto
popiersie wielkiego" wodza wszystkich bolszewikow: Stalin wiecznie zywy!

Napisano
Po wielkości zdjęcia widać, że to pic na wodę-fotomonatż...

I nic takiego w Ługańskiej Republice Ludowej miejsca nie miało i mieć nie mogło...
Chyba, chyba że prawdą jest, iż tow. Motorola walczy z faszystami na innych frontach i zostawienie przez niego urzędnicy nie spełnili pokładanych w nich nadziei...

Niech im ziemia lekką będzie...
Napisano

Towarzysz Motorola" na froncie;)

Sie dobrali razem, jak kuchenka z gazem" (wedlug slow sp. Henka z Biechowa).

A ty bjar_1 jakie piwko polecasz?

Napisano
Członkini kadry siatkarek czy podmiot liryczny jak z resztą od dawna podejrzewam jest klasycznym przykładem kurdupla ?
PS Z doświadczenia kurdupli należy kontrolować 10x mocniej niż ludzi przeciętnego wzrostu - w masie robią się ponadprzeciętnie zacięci i niebezpieczni. Można to obrócić na swoją korzyść, jeżeli nad nimi zapanować, można też się tragicznie sparzyć jeżeli kontroli zaniedbać.
PS Dajcie sobie spokój z tymi germańskimi sikami. Maks dolegliwości, minimum przyjemności.
Napisano
Poszukaj sobie czegoś dobrego z regionalnego browaru, no chyba że gustujesz w koncernowych sikach typu Tyskie, Lech czy jakaś Tatra ;) Polecam produkty browarów np. w Miłosławiu, Bojanowie, Ciechanowie czy Raciborzu np.
Napisano

Dla jasności- cuś zassane z pewnej strony, której autorzy poza w pełni rozwiniętym aż do choroby umysłowej antysemityzmem*, za guru uważają Dmowskiego, biało-czerwone banery chcą atak padaczki spowodować, a oni uważają się za przewodników i przodowników narodu...

* musicie mi na słowo uwierzyć- ale to nie jest zwykła ani niezwykła niechęć do Żydów... dla przykładu Żydzi między 1981 a 1989 rokiem w okrutny sposób zamordowali ponad 100 polskich księży, którzy sprzeciwiali się wciągnięciu Polski w krąg syjonistycznego Zachodu... Ciekawe, czy autorzy pamiętają hasło Wille w Warszawie na namiot w N.Jorku wymienię"

Napisano
A ja tym **** proponuje dobrej jakosci psychiatryk;)

Aczkolwiek, tym **** nawet psychaiatryk nie pomoze...

Wyjazd na lono matuszki" moze by im dobrze zrobil?
Napisano
http://www.wykop.pl/link/2926425/odtajnione-dokumenty-usa-planowaly-ataki-nuklearne-na-warszawe/ pewnie robią to teraz Rosjanie a przecież można tak prowadzić politykę żeby nie było takiej sytuacji ale znajdą się tacy w tym kraju którzy nawet nie są Polakami a głośno krzyczą i podburzają .
Napisano

Najwięcej faszystów jest obecnie na UPAinie i stale ich przybywa. A do tego wszystkiego - ci z UPAiny to nie jest żadna operetka" jak gdzie indziej, bo mają nawet swoje wojsko. Do tego chcą Wielkiej UPAiny" - takiej od Kaukazu po Wisłę. A jak dodać, że całkiem niedawno Kijów uchwalił PAŃSTWOWY KULT bandytów z UPA, to ja nie bardzo wiem, za co mam ich kochać? Ale może Yeti mi wyjaśni...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie