Skocz do zawartości

Tak sie bawi...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
WITAM WAS CZULE. JAK POWIEDZIAŁ BENEDYKT XVI POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KOMENTATORÓW , DZIĘKI ZA DAROMOWĄ REKLAME NA STRONCE ODKRYWCY, WIEM ILE TRZEBA POŚWIĘCIC SWOJEGO CENNEGO CZASU NA NAPISANIE KOMATARZA O NAS. ZA CO W IMIENIU MOIM I CAŁEJ ŻORSKIEJ GRUPY OPERACYJNEJ ORAZ NASZYCH DZIEWCZYN Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY.

DOWÓDCA ŻORSKIEJ GRUPY OPERACYJNEJ PUŁKOWNIK MIROSŁAW MACHULEC

Ci ludzie umieją czytać, baa nawet pisać czyli te opary benzyny nie cały mózg zżarły.

Dobrze, że to czytają niech wiedzą co o nich myślą inni, a w szczególności pasjonaci historii i militariów.

A jak już prezes grupy /error/ pułkownik grupy ŻGO się pojawił to może mi wytłumaczy jakim cudem wy działacie przy muzeum, macie na nich jakiegoś haka, boją się was - nie dziwił bym się gdyby tak było.

Czekam na odpowiedź PANA PUŁKOWNIKA.

A tak na marginesie chciałem zawsze aby mnie nazywano Feldmarszałkiem - jak bym się do was przyłączył to nazywali byście mnie tak, czy stopni niemieckich nie nadajecie?

Ten burak nawet szeregowym nie był a zwie się pułkownikiem. Trzeba mieć nieźle zrytą czachę żeby takie szopki odstawiać i biegać z plastikowym karabinem. Ogol sobie pisiora i do przedszkola. Grupa operacyjna-:D hahahaha,pozbierali wszystkich ułomnych z powiatu z kategorią E i innych nieudaczników życiowych:D Armia to wasze niespełnione marzenia !

Ojoj.. Nie tylko na Odkrywcy, bo na DoBroni też jesteście sławni, ale zła sława nie przynosi laurów..

Liczę na to że waszej grupy nikt nie zaprosi na żaden zlot,ani nie przyjedzie na żaden organizowany przez Was (o ile ktokolwiek wyda zgodę tak nieodpowiedzialnym ludziom).

bez urazy, ale najpierw należy nauczyć ludzi trzymać broń i prezentować postawy strzeleckie, a dopiero później pozować do zdjęć..
Jak się nie reprezentuje poziomu umiejętnościami, to się bierze benzynę i robi Show", które prawde mówiąc podjarało pewnie dzieci z 6 klasy podstawówki, bo te z gimnazjum wolą iPad'y :-)

ps. Pułkownikami i innymi, możecie się mianować ale przy zabawie klockami LEGO, z serii II. World War, bo poziom jaki reprezentujecie nie nadaje się ani na okładkę taniej gazety, ani na zlot skautów (bez urazy dla skautingu).

żeby nie było :

Niepełnosprawność intelektualna w stopniu umiarkowanym (upośledzenie umysłowe umiarkowane, dawniej imbecylizm - nie stosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – funkcjonowanie intelektualne na poziomie 9. roku życia. W okresie przedszkolnym istnieją trudności z nabywaniem reguł społecznych (lojalność, współdziałanie), a także niezręczność fizyczna, powolny rozwój motoryczny. Poza tym do 9. roku życia rozwój jest prawidłowy. Osoby takie mogą nabywać umiejętności samoobsługowe, nie gubią się w dobrze znanym terenie, mogą pracować w zakładach pracy chronionej. Nie powinny zakładać rodzin.

Niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym (upośledzenie umysłowe znaczne, dawniej idiotyzm) – rozwój na poziomie 6. roku życia. Około 4-5 roku życia zauważalne spóźnienie rozwoju psychofizycznego. Osoby te mogą opanować samoobsługę, przy stałej opiece mogą wyuczyć się czynności domowych, ale nie są zdolne do wyuczenia zawodu. Mogą podejmować prace nie wymagające kwalifikacji."

http://www.naukowy.pl/encyklopedia/Debilizm

śkoda ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie