Skocz do zawartości

Wielka woda

Erih

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Właśnie w TV jakiś ludek z akcji przeciwpowodziowej z Krakowa ze smutkiem w głosie powiadomił, że Wisła zalała Centrum Antypowodziowe a w nim 150 tysięcy worków, których wcześniej nie wydano. I teraz muszą worki pożyczać z innych miast.
Mam się nie śmiać?

C.
Napisano
centrum przeciwpowodziowe jest umieszczone tuż przy Wiśle. Z jednej strony ułatwia to ruszenie sprzętu na rzekę . Z drugiej naraża zapasy na zalanie. I tak źle, i tak niedobrze.
Napisano
Pewnie wiele osób widziało ten film z Sandomierza dziś w telewizji. Dla tych co nie widzieli: http://www.youtube.com/watch?v=Eha_l-ZprMY
Napisano
http://demotywatory.pl/1603445/-Trenerze-mielismy-grac-w-pilke
a jeszcze tydzień temu po tym boisku biegałem za piłką...
Napisano
Natury ujarzmić się nie da jak to się nie którym wydaje.Zbiorniki retencyjne są większym zagrożeniem niż dziko płynące rzeki.
Polecam artykuł w miesięczniku Wędkarski Świat nr 12/99 "zatytułowany Mur".
Napisano
Latający holender jak tam Kazimierz przetrwał noc i poranek?
Jak masz jakieś świeże fotki to prosiłbym o podesłanie na maila,mam sentyment do tego miasteczka.
Mi do chałupy woda doszła sąsiadów pozalewało..
Napisano
Uwaga we Wroclawiu moze zabraknac wody . rzekoma plotka dementowana przez rzecznika pras. MPWiK we Wrocławiu. Mimo wszystko ja uzupelniam podstawowe kanistry czekajace na taka okolicznosc :) strzezacego pan bog strzeze. Z gory mowie nie wiem ile w tym plotki ile prawdy zeby nie bylo ze roznosze plotki lepiej dmuchac na zimne.
Napisano
Ja z powyższym pacjentem nie będę, od dziś, utrzymywał kontaktu.

Dzwonię, dzwonię, na pocztę się nagrywam... Myślę- może worki z piaskiem nosi, może się utopił, może telefonu w zamęcie nie słyszy... A oddzwania taki i mówi, że Mu ... drzemkę przerwałem :-(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie