laleczkaVTBS1 Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 A no nie ma się z czego śmiać. Takie życie- jednemu dom zalewa,a drugi będzie tam szukał i woda będzie mu pomagała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 W końcu Wawel doczekał się fosy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Właśnie w TV jakiś ludek z akcji przeciwpowodziowej z Krakowa ze smutkiem w głosie powiadomił, że Wisła zalała Centrum Antypowodziowe a w nim 150 tysięcy worków, których wcześniej nie wydano. I teraz muszą worki pożyczać z innych miast.Mam się nie śmiać?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Maj 2010 Autor Share Napisano 19 Maj 2010 centrum przeciwpowodziowe jest umieszczone tuż przy Wiśle. Z jednej strony ułatwia to ruszenie sprzętu na rzekę . Z drugiej naraża zapasy na zalanie. I tak źle, i tak niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Z ciekawości;) Gdzie znaleźć informacje, jak często i w jakich latach Odra wylewała przed II wojną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnLJA Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 Pewnie wiele osób widziało ten film z Sandomierza dziś w telewizji. Dla tych co nie widzieli: http://www.youtube.com/watch?v=Eha_l-ZprMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 19 Maj 2010 Share Napisano 19 Maj 2010 http://demotywatory.pl/1603445/-Trenerze-mielismy-grac-w-pilkea jeszcze tydzień temu po tym boisku biegałem za piłką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Natury ujarzmić się nie da jak to się nie którym wydaje.Zbiorniki retencyjne są większym zagrożeniem niż dziko płynące rzeki.Polecam artykuł w miesięczniku Wędkarski Świat nr 12/99 "zatytułowany Mur". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Latający holender jak tam Kazimierz przetrwał noc i poranek?Jak masz jakieś świeże fotki to prosiłbym o podesłanie na maila,mam sentyment do tego miasteczka.Mi do chałupy woda doszła sąsiadów pozalewało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Uwaga we Wroclawiu moze zabraknac wody . rzekoma plotka dementowana przez rzecznika pras. MPWiK we Wrocławiu. Mimo wszystko ja uzupelniam podstawowe kanistry czekajace na taka okolicznosc :) strzezacego pan bog strzeze. Z gory mowie nie wiem ile w tym plotki ile prawdy zeby nie bylo ze roznosze plotki lepiej dmuchac na zimne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Molke- a Tyś mój krajan, jak rozumiem? A byłeś Ty w dowolnym hipermarkecie? Armagedon powiązany z Sodomą i Gomorą, to małe miki przy tym, co się w sklepach dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Odra, 25 km przed Wrocławiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Powiększyła swoje koryto o 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Odra, przegina pałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Nogi za pas traper:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Most który łączy wschód z zachodem Polski. Normalnie lustro wody jest mniejsze o jakieś 3-4 metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Ja z powyższym pacjentem nie będę, od dziś, utrzymywał kontaktu. Dzwonię, dzwonię, na pocztę się nagrywam... Myślę- może worki z piaskiem nosi, może się utopił, może telefonu w zamęcie nie słyszy... A oddzwania taki i mówi, że Mu ... drzemkę przerwałem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Wybrałem kilka zdjęć - które zrobiłem 2 dni temu na rzece Biała w Tarnowie, przy skrzyżowaniu Krakowskiej z ulicą Czerwoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 20 Maj 2010 Share Napisano 20 Maj 2010 Fotka z teraz,jak ta latarnia zgaśnie,to Wilanów zalany.U nas dziś nikt nie śpi.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 20 Maj 2010 Autor Share Napisano 20 Maj 2010 I tak cud że jeszcze świeci.W Krakowie dziś znowu padało , nie za mocno ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 No, Panowie, i jak wam się powodzi? Na Białołęce się nie przelewa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.