krecik wz. 65 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 http://w889.wrzuta.pl/obraz/0lkBPThwrC9/tak_polacy_widza_europe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Holandia - trawa & pedzie haha:))Dobre:))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forcass Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Hehe. Amerykański oryginał był lepszy, tutaj twórcom zabrakło troszkę pomysłów co do niektórych krajów. Jednak część określeń to jest strzał w 10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 zgadzam się z tą mapą w 65% :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 zmienił bym z asze" na było nasze, proces raczej nie odwracalny reszta w miarę się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Ktoś chyba zapomniał o polsko-węgierskiej przyjaźni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 i prawdziwej salami;)Węgrów nie można nie lubić właśnie za kuchnię" no i mentalność też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 To co ma powiedzieć dzicz"... ? ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Aż boję się pomyśleć jakby wyglądała taka mapa Europy zrobiona przez Niemców, lub Izraelitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Izraelici nie mieli by z tym kłopotu, cała Europa była by tego samego koloru co Izrael.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2010 ...a cały Bliski Wschód - podludzie i dzicz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Francja = Trzęsidupy - Zgadam się w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Pani Stasia z Klanu",też dobre:))jak to ona mówiła:Wladziu,Wladyslaw!Podaj mi smetane z laski swej :)))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Właśnie nie wiedziałem o co chodzi z tą Stasią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 hahahahahahahahha~:))) Litwa2, Litwa3 i Last Minute mnie rozwaliły hahahahahahahahahahaha dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 jednak wersja węgierska jest lepsza, polska jest dosyć prostacka - http://cotcot.hu/hotcot/cikk/5491 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 cos w tym jest prawdziwego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallenrod Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Fajna mapa.Dużo o nas mówi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 I jaki kretyn potraktował bratanków tylko i wyłącznie kulinarnie, tak się u nas uczy historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Wallenrod- nie o nas, tylko o elektoracie różowych libertynów. Tak widzą inne nacje ci, którzy cały czas popierają tuskoidalny ząd", choć gorszego reżimu jeszcze w Polsce nigdy nie było i pewnie nie będzie. Ci ludzie mają zaburzenia percepcji rzeczywistości i moim zdaniem to wcale nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 co jak co Izraela Naszymi był nie nazwał;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Manero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Na szczęście jesteśmy MY - elektorat Prawa i Sprawiedliwości, jedyna pozostała inteligencja w kraju dresów, jakim po dojściu Tuska do władzy stała się Polska. Już wkrótce odsuniemy różowych tuskoidalnych libertynów od władzy, rośniemy w siłę i razem z rodzinami Radia Maryja sprawimy, że Polska znów będzie Polską! A cała ta Europa będzie mogła nas pocałować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ja tam nie wiem, czy Bandolero chciałby być w rzyć ( tym bardziej ) przez jakąś różową Europę całowany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Tony Moreno, Twoja bezczelność (albo dezynwoltura", jak mawiał był Twój współtowarzysz Jan etc. Rokita) jest bezprzykładna. Sam głosowałeś na Kongres Aferałów, razem z hordami drechów wegetującymi w Irlandii, więc zmilcz. Jeśli chcesz mnie zaliczyć do elektoratu PiS, to Twój żarcik chwycił jak przymrozek w Sudanie, bowiem ja nie jestem socjalistą i nigdy nie głosowałem na PiS, choć uważam ich rządy za stokrotnie lepsze niż ządy" PO, czyli sowieckiej razwiedki. W przeciwieństwie do Ciebie, znam dobrze historię Kongresu Aferałów i rolę, jaką odegrali przy okrągłym stole, także udział premiera" Tuska w tzw. ocnej zmianie" jest mi doskonale znany. Dlatego nigdy nie zhańbiłem się głosowaniem na różowych. Pozdrav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Spoko-mohera naciągnie na półgęska".C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.