Skocz do zawartości

Jak Polacy widzą Europe ;)

krecik wz. 65

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe. Amerykański oryginał był lepszy, tutaj twórcom zabrakło troszkę pomysłów co do niektórych krajów. Jednak część określeń to jest strzał w 10 :)
Napisano
Wallenrod- nie o nas, tylko o elektoracie różowych libertynów. Tak widzą inne nacje ci, którzy cały czas popierają tuskoidalny ząd", choć gorszego reżimu jeszcze w Polsce nigdy nie było i pewnie nie będzie. Ci ludzie mają zaburzenia percepcji rzeczywistości i moim zdaniem to wcale nie jest śmieszne.
Napisano
Na szczęście jesteśmy MY - elektorat Prawa i Sprawiedliwości, jedyna pozostała inteligencja w kraju dresów, jakim po dojściu Tuska do władzy stała się Polska. Już wkrótce odsuniemy różowych tuskoidalnych libertynów od władzy, rośniemy w siłę i razem z rodzinami Radia Maryja sprawimy, że Polska znów będzie Polską! A cała ta Europa będzie mogła nas pocałować...
Napisano
Tony Moreno, Twoja bezczelność (albo dezynwoltura", jak mawiał był Twój współtowarzysz Jan etc. Rokita) jest bezprzykładna. Sam głosowałeś na Kongres Aferałów, razem z hordami drechów wegetującymi w Irlandii, więc zmilcz. Jeśli chcesz mnie zaliczyć do elektoratu PiS, to Twój żarcik chwycił jak przymrozek w Sudanie, bowiem ja nie jestem socjalistą i nigdy nie głosowałem na PiS, choć uważam ich rządy za stokrotnie lepsze niż ządy" PO, czyli sowieckiej razwiedki. W przeciwieństwie do Ciebie, znam dobrze historię Kongresu Aferałów i rolę, jaką odegrali przy okrągłym stole, także udział premiera" Tuska w tzw. ocnej zmianie" jest mi doskonale znany. Dlatego nigdy nie zhańbiłem się głosowaniem na różowych.
Pozdrav.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie