tomekignac Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 już było oczywiście, powtórka dla poprawy humorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 proszę nie umieszczać na forum linków do trwających aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Niesamowite, że wychodzą jeszcze takie elementy 7tp jak z wymienionej wyżej aukcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 To zamieść chociaż zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Oto i zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 I opis co to jest:Część jednego z około 100 wyprodukowanych egzemplarzy, celownika peryskopowego produkcji PZO wz 37 CA do czołgu 7tp jedno wieżowego do celowania w ruchu działkiem boforsa wz. 37. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Witam. Czy moje smętne przypuszczenie , że w temacie 7TP zdjęciowa susza zapanuje aż do września pokrywają się z prawdą? Dajcie proszę trochę flaków, wnętrzności, podrobów....Nieprawda, że są brzydkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Camino Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A czy będzie go można obejrzeć na Operacji Południe w tym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekignac Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 witam,czy są różnice (jakie?) w wózkach i rolkach napinających między 7TP i T26 ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 Witam .Wózki - pierwsza zasadnicza różnica to szerokość - jest różna w t26 i w 7tp/c7p optycznie to samo praktycznie kompletnie co innego. pomijając zupełnie inny system resorowania.rolki napinające - podobna historia , niby to samo a zupełnie inaczej jeszcze zależy do jakiej wersji t26 porównujemy. zwłaszcza dzwony podtrzymek się róźnią , same koła również , najbardziej zbliżone są piasty ale również inne wymiarami , to tak z grubszaW kwestii odbudowy : prace ruszyły po zimowej przerwie , pojawiły się drobne nowe elementy np fotel kierowcy którego zdjęcie wrzucę w najbliższym czasie.PATRONw skrócie - montaż trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Fotel kierowcy! Piękny nabytek, super, że wciąż nowe elementy naszej pancernej legendy :)Czekamy na obiecane fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Powyżej miało być: się odnajdują" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 No i doczekaliśmy się obiecanych zdjęć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 27 Maj 2011 Share Napisano 27 Maj 2011 Patron, wrzuć może jakieś fotki albo filmik?PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Czy to prawda że 7TP ma być zaprezentowany w Płocku podczas tegorocznego pikniku lotniczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Było by fajnie, a na kiedy ten piknik zaplanowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 V Płocki Piknik Lotniczy 18-19.06.2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qzek3 Napisano 11 Czerwiec 2011 Share Napisano 11 Czerwiec 2011 Jeżeli na piknikiu lotniczym w Płocku to może i na pikniku w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombattt Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 http://www.lotniczyplock.pl/#/dodatkowo/ bedzie!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 7TP w Płocku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ups!teraz się załadowała fotka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Podobało się ; )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Brakuje jeszcze hamulca wylotowego na lufie chociaz wcześcniej widziałem już zdjęcia z hamulcem. Nie wiem czy takie mam mylne wrażenie ale widziałem filmik z pierwszej jazdy i te zdjęcia i mam dziwne wrażenie ,że możnby jeszcze lekko napiąc gąsienice ( chociaz jestem laikiem ale na archiwalnych zdjeciach gasienice takiego mocnego zwisu pod kołem napędowym nie maja np tutaj: http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/0/7TP.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Widać ,że czołg jeszcze jest dopieszczany ale ogólne wrażenie mam bardzo pozytywne wielkie gratulacje panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.