traper6 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 No dobra,ale jak w kaftanie trzymać wykrywkę i szpadel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 trzeba mieć żone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Widze że koledzy niezbyt uważnie czytali post kol. Radka...Zaobserwował on mianowicie że ta choroba jest zakaźna ! Więc w czym problem ? Zarażamy pielęgniarzy , lekarza , salowe i tym sposobem zbierzemy niezłą ekipe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 to ja zamawiam salowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Gdyby kol Radek mógł zainicjować wydanie dokumentu orzekającego niepoczytalność i upośledzenie spowodowane uzależnieniem od wykrywacza i zgubnym działaniem pola magnetycznego na nasze mózgi,coś ala paszport polsatu,ewentualnie żółte papiery albo chociaż okrągły dowód osobisty...W razie wpadki wyjęło by się taki dokument bełkocząc z śliną na brodzie i zostawili by nas w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Trzeba tylko odpowiednią pieczęć wystrugać z ziemniaka zgodną z powagą urzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Tylko żeby z tego jakaś pandemia czy inne świństwo się nie wykluło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Vis- odnośnie końcówki Twojego wpisu. Może być problem- a co jak postanowią strzelać, jak do wściekłego ( a objawy podobne )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Trzeba nosić nadgryzioną kostke na lisy i będzie oki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Warto jeszcze sprawę rozdmuchać w mediach, żeby społeczeństwo wiedziało jak obchodzić się z chorymi podczas ataku choroby: Nie przeszkadzać, nie zaczepiać, udostępnić strych i piwnicę, poczekać aż się zmęczą i zakończą poszukiwania...uff atak minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Wystarczy by pomysłodawca - kol. Radek poddał się badaniom a wszystko będzie jasne , i potwierdzi zgubny wpływ urządzeń elektronicznych na młody organizm...Może nawet rente wyhaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Krtek- no i po co? Radek z dobroci serca i inwentarza, a Ty takie kalumnie na Niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Zaraz kalumnie"...sam jestem uzależniony od wykrywacza od 1986 roku i nadzieja na wyleczenie lub choćby poprawe jest znikoma...To niejako recydywa !Młody kilkuletni organizm naszego kolegi może być jeszcze podatny na jakieś środki farmakologiczne , zioła , odczynianie uroków itd.Ja jestem stracony dla społeczeństwa - ale Radek ma jeszcze szanse !!Nie odwracajmy się od kolegi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Może mi się zdarza od czasu do czasu jakąś głupotę na forum napisać ale to już przesada! :1)Napisał: radek98kData: 2009-07-28 11:24:38Treść: Zakaz posiadania wykrywaczy osobom niupoważnionym lub zdawanie dowodu na posiadanie wykrywacza. (tak jak prawo jazdy, dowód osobisty, karta wędkarska)2)Napisał: radek98kData: 2009-06-11 14:03:41Treść: Pisze list do dyrecji. - Co to jest dyrecja"?3)Napisał: radek98kData: 2009-05-22 20:50:05Treść: Ciekawe co wy wymyślicie mondrale. -hahaha! mondrale" !4)Napisał: radek98kData: 2009-05-22 18:58:12Treść: NIE URODZIŁEM SIĘ W 1998 ROKU!!!! CO Z WAMI JEST!? NIE MOŻECIE NAWET PISAC NA WAŻNE TEMETY. Najlepiej to wpisywac byle co: np. A kto mówi że radzio bedzie się trunkami delektował? My procenty a radek kubusia i wszystko gra. Wyrosnietym ale dzieckiem. Radzio jest z rocznika 1998 ,wiec jedyne co moze kupic w monopolowym to coca-cola lub mirinda Radek żebyś ty wiedział jak ja czekam na każdy twój wątek/post,prawie jak na Teleexpress. No i weś jakiś czołg na zagryche tylko niemiecki bo ruskie mi nie smakują :) Jest partia miłośników piwa, więc poszukiwaczy i terrorystów" też może być a do ich planu wyborczego nam najbliżej... WYCHWALAJĄ SIĘ TYLKO DZIECI. w tym przypadku wychwalanki to wzajemne aśmiewanie" z moich informacji innym. Z wami nie można na żaden normalny temat popisac. Integracja ta polegała by na wpisaniu siebie na liste poszukiwaczy a potem zakupu identyfikatora. Pewnie zbieracie fanty, żeby się popisac przed innym koleżkami! -ale poemat!5)Napisał: radek98kData: 2009-05-05 18:54:17Treść: Najlepiej chodzic po polu we wrześniu, październiku, listopadzie, bo jest wszystko przekopane. Jeżeli pole znajduje się blisko zabudowy chodzi się wieczorami, rankiem, w dni mgliste (człowieka nawet z 70 metrów nie widac), w dni świąteczne najlepiej rano we wielkanoc, wieczorem w wigilie, rano na 1 maja. Wtedy nie ma takich problemów. JAK KTOŚ PODCHODZI DO POSZUKIWACZA(ROLNIK) TO MOŻNA UDAWAC, ŻE SIĘ ODLEWA I WÓWCZAS MA SIĘ CZAS NA ZWINIĘCIE I UCIECZKA. -taaa... a jak rolnik zobaczy wykrywacz i saperkę to daleko nie uciekniesz6)Aby znaleźc odznake, medale, hełmy, naboje, manierki trzeba szukac po nieboszczykach. Czy tak robicie? Poszukiwacze to nie złodzieje. Też byłem na wypadzie dzisiaj na froncie wschodnim i znalazłem łuski, naboje od ppsh, i inne oraz co jest oczywiste porozsypane odłamki. -aby znaleźć medale,hełmy,naboje,manierki itp nie trzeba wcale po grobach łazić.Idziesz sobie do lasu wyciągasz hełm który żołnierz położył na ziemi a nie miał potem czasu zakładać-to też uważasz ,że z trupa?7)Napisał: radek98kData: 2009-04-22 13:41:42Treść: Polska jest 100 lat za mużynami (rozwój gospodarczy). Gorzej byc nie może. Milicja jest do dziś milicją, ale żeby kłucic się o znaczki. -hahaha! mużyn".Człowieku pisać się naucz!Takich błędów to ja nawet w przedszkolu nie robiłem!8)Napisał: radek98kData: 2009-03-16 19:01:14Treść: WY UWAŻACIE FORUM DO POPISU i JAJ. NIE MAM Słów. JA Z grzecznością zadałem pytanie. 90% wyrazów to niepotrzebne, 4 posty zostały zmienione, Odzywają się ci, którzy są gadatliwi np.Trooper85 (1659postów i tylko 12 wątków). -taaa... a ty co na forum robisz jeśli sę nie popisujesz? szkoda gadać9)Napisał: radek98kData: 2009-02-08 14:12:26Treść: Najlepiej nie pokazywac swoich fantów. -Jak tak uważasz to nie pokazuj.10)Napisał: radek98kData: 2008-12-25 17:38:08Treść: Na chełmach niemieckich wehrmachtu jest emblemat po jednej stronie herb trzy kolorowy a z drugiej strony gapa, a w SS znak SS i gapa -chełmy"? dobra... z wehrmachtem dobrze napisane ale w ss nie było gapy lecz swasta11)Napisał: radek98kData: 2008-09-27 19:24:31Treść: Ja mieszkam w takiej miejscowości w której wszyscy ludzie są chamami i chcą wszystko wiedziec i później plotkowac. Także kiedy ide poszukac metalu to najczęściej ide w nocy, albo wieczorem, jak grzybiarze już śpią -W nocy? to ty musisz używać dodatkowo latarki!zresztą ;chyba w każdej miejscowości większość ludzi taka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 I właśnie za to lubimy Radka kol. Poszukiwaczu ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 ;)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 11:15 05-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 a ja wam powiem tak - już gdzieś to pisałem -wykrywacz nie jest najważniejszy w życiu (chyba sie komuś naraziłem ?) :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 To prawda Huk...nie można zapominać o bateriach , saperce , itd. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 No moja lepsza połowica stwierdziła że jestem już nałóg wracam z pracy styrany a biorę sprzęt i jeszcze lecę na pola połazić.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Huk 100 - to herezja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Świetne :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 kobiety nie lubią wykrywacza bo nie wymaga on sprawności łóżkowo-domowej, tylko czysto fizyczno-kroczącej ;)są plusy wykrywacza- nie zawraca głowy, mówi z reguły przyjemnym tonem, jest chudziutki, zgrabny, nie woła jeść!"..mimo wszystko nadal warto być hetero ;]hehepozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Catedro - rewelacja :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Zaorski i Kryszak to przy Tobie pikusie.Marnujesz się chłopie.....Zajebiaszcza wena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.