M164U Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Na rzycie, i na wszysto inne (patrząc na inne zapisy w tym wątku), też można napluć, nie było pomyłki w tym co napisałem. Tak więc co następne?
karpik Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Była pomyłka w odmianie- ta rzyć, tej rzyci, pluje na rzyć
herman1984 Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 I wątek się rozrasta hehe...Wejzmy się wszyscy i coś zróbcie,żeby nie było niczego:)))
M164U Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Nie, nie było pomyłki, to była moja wersja gry słów, ale i to, i całe te plucie, i cały ten wątek do rzyci jest. Peace out! (jak to mawiali Rzymianie:)
BRAT_MIH Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 A miało być tak pięknie... Jak się komuś nie podobała ta inicjatywa to powinien uszanować żal innych i siedzieć cicho. Jakie to typowo polskie. Sekta jednak ryje mózg jak widać.
Czlowieksniegu Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Może Mu o krysznaitów chodzi? Przecież powszechnie wiadomo, że to krwiożercza i zaborcza struktura mafijna. Albo o ufologów, co z tymi talerzami na kijach po polach biegają? A zresztą, nie jest to ważne. Wystarczy, że kto nie z nimi, ten przeciw nim i do wapna.
Swiety82 Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Yeti z tego co wiem, wapnem się tylko posypuje-resztę honorów czyni ziemia ;)
Czlowieksniegu Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Padre- za chwilę się okaże, że na Forum Odkrywcy brakuje jeszcze kilku działów. Proponuję na początek np Budownictwo i ogrody, Funeralia.
8total4 Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 padre, to sie jeszcze da podzielic na porady przedmałżeńskie, w trakcie i pomałżeńskie ;)
Czlowieksniegu Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 A zamiast małżeńskie? Lub dla związków niesakramentalnych lub takich, o których prawo świeckie lub kościelne milczy?
karpik Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Moja wiara w to, ze wierze, ze nie wierze moze obalic tylko fakt osobistego, ponadnaturalnego doswiadczenia sytuacji w która nie wierze i w zyciu bym nie uwierzyl, gdybym nie doswiadczyl.Jeszcze sie taka nie zdarzyla:))Post zosta? zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 20:53 06-04-2009
Czlowieksniegu Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Ale poezja Ci wyszła :-) Prawie jak bym Kanta czytał.
mihura Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Fajnie was poczytać,ja bym tego wątku nie zamykał,bo dotyczy nas wszystkich.Sam nienawidzę instytucji kościoła i zarobkowego postępowania w\\w.Stawiania monstrualnych budowli nikomu nie potrzebnych.Afer podatkowych,obyczajowych etc. I brak jakichkolwiek odpowiedzalności karnych za w\\w czyny. Ale osoba papieża to odrębny temat,bo on był przedewszyskim spoko gościem i wątpie żeby był zadowolony ze sprzedarzy koszulek z jego podobizną.No ale tego już się nie dowiemy.pzdr.
pik78 Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 ienawidzisz instytucji koscioła " ? A cóż on tobie zawinił ? Ja tam tez za klerem nie przepadam (za czescia z nich) ,ale do kosciola nic nie mam . Rydzyk ,Jankowski i inni obłudnicy ,chciwi biznesmeni w sutannach to dla mnie zaden kosciół.
mihura Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Piszę o instytucji jako nieżle prosperującej firmie o globalnym zasięgu a nie o wierze w BOGA kolego Pik.pzdr.
wulfgar Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 eee tam takie rewelacje. w końcu nie ma nakazu dawać na tacę. A we końcu to niby gdzie ma isc jak nie na utrzymanie. i czym ma niby płacić ? żetonami? A jak sie napije to co z tego?. Bronisz chłopu flaszki wódki...Ksiadz też człowiek. co za mentalnośc w tym kraju... sam nie wypije a drugiemu broni....ech.
borsuk leśno-polny Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 A gdzież wspaniała wielowiekowa tradycja klasztornego browarnictwa??? Teraz nasi sutannicy i habiciarze potrafią już tylko iść po flaszkę do Stonki"?
wulfgar Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 jakiś zakon, chyba benedyktyński w Polsce ma produkowac jakieś piwo klasztorne niepasteryzowane na wzór tych niemieckich. Jak znajde link to podeśle.
wulfgar Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 wyglada zachęcającohttp://www.benedicite.pl/index.php?option=75&cat_id=51&menu_id=51
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.