8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 borsuk: jako reprezentant miasta moherów i Jasnej Góry, codziennie zmuszony jestem mijac dwa pomniki po drodze do pracy..jeden wybudowano na jesieni, i prawde mowiac szpeci całe miasto.sam pomnik Papieza jeszcze jakos wyglada, ale przed nim umieszczono lezacy pod ukosem gigantyczny krzyz, oklejony jakimis jasnymi, blyszczacymi kaflami.gdybym mial c4, to nie zawahał bym sie go uzyc, bo osoba ktora go projektowala jest albo wielkim bezgusciem, albo z radia M.oczywiscie nikt nie zapytał o zdanie mieszkancow miasta, a kazdy kogo spotykam uwaza ze pomysl z tym krzyzem jest jedną wielką kaszaną..gdzie tu sprawiedliwosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 jak pax to pax ,miłej nocy życzę !!ale swoja drogą to brawo dla autora tematu wywolał niezle zamieszanie!!! dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 niech ktos mi powie ze to nie jest przesada:http://prawica.net/gifs/Krzyz_Cz.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/2/5781/z5781352N.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Pikiełko trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Total a gdzie ten niby pomnik papieża? Jakoś na fotkach nie widze-to jakaś mozaika ułożona z granitu na chodniku? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Zwierzu- nie histeryzuj. Jednego opętała misja, drugi zachłysnął się wolnością, trzeci jaja robi. Takie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 krzyz go zaslonil ;>http://www.region.czest.pl/cz56/12.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Yeti, zawsze wiedziałem ze jesteś Pacyfistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Naturalnie. Jestem gotów do ostatniego naboju walczyć o pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Nie moge zrozumiec dlaczego niektórzy nie okazują Mu nalezytego szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Zwierzu- bez złośliwości i agresji. Przeczytaj wątek od pierwszego wpisu. Potem pomyśl o wartościach uniwersalnych. Dodaj do tego częste problemy ze zrozumieniem prostych zwrotów typu kocham, szanuję, naśladuję, popieram". A na końcu i tak musisz nałożyć różowe okulary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Proponuje przenieść dyskusje na to forum,tam stado mocherowych beretów skutecznie wytłumaczy co niektórym dlaczego należy obsesyjnie wielbić i miłować Jana Pawła II,i jak posyłać niewiernych na wieczne potępienie.http://www.mkprm.fora.pl/Szanuje JP II za to jakim był człowiekiem ale obsesja związana z jego osobą zaczyna być już śmieszna,a do kościoła nie uczęszczam więc z miejsca możecie wpisać mnie na moherową listę heretyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Padre- gdybyś szukał zgub pisz do mnie na @ :-)I piszcie tak, coby Hiciu się rano do szkoły nie spóźnił tnąc wątki i rozsyłając nagrody.Pozdrawiam.PS Odrobiny szacunki wobec siebie ( bo w zdrowy rozsądek i dobry smak nie wierzę ) życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 mam print screena z całej akcji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 I go na pamiątkę zachowaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Miło poczytać tych, którzy byli w szkole prymasami.Zapewne znają doskonale prawo Talesa z Miletu i Sedesa z Bakielitu.pzdr.[świadomy b.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 oj banderas banderas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 No co..... browarze;]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 http://www.apocalypsecartoons.com/fathertucker/ep1/ep1.html ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Jak widzę Panowie to 99% z Was to nie pokolenie JP2 ;)A w ogóle to co Wy wiecie o Janie Pawle II?Piszę do Was z miasta, w którym są jego TRZY pomniki oraz siedziba wiadomego radia oraz telewizji. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 23:17 02-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Ładny azrar" z tego wątku sie porobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Jak bym był Jego pokolenie, to miałbym eeee prawie 90 lat. Nie, zdecydowanie nie jestem, blizej mi do pokolenia IV Pancernych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 pomsee bo pokolenie JP2 nijak się ma do naszych zainteresowań czysto militarnych,a i wiedza na temat JP II jest symboliczna w porównaniu np do poczynań Gieorgija Konstantynowicza Żukowa itp...tak że ministrantów ci w naszym środowisku dostatek co chwalą imię pana.Swoją drogą to ciekawa kłótnia z tematu wynikła,a i pośmiać się można.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Vis- a gdzie Ty kłótnie widzisz? Jak dla mnie, wątek to oaza spokoju i zrozumienia.A ten dym i swąd, to ( miejmy nadzieję ) mój papieros a nie siarka i/lub inkwizycja.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Generalnie panowie i panie zrobiliście burdel jak z każdego wątku na tym pięknym" forum, ktoś nie do końca doczytał i wypłodził swoje mądrości na forum, nikt wam nie karze podziwiać i wychwalać, tylko trochę szacunku dla człowieka i tyle, ale co tam lepiej rozpisać się o niczym.Najlepszy wpis który ilustruje całą tą gawiedz na forum jest kolegi woytasa ; O Papieza tez sie idzie poklocic?ale numer..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.