Skocz do zawartości

Koniec roku. Moderatorzy

traper6

Rekomendowane odpowiedzi

Rzucono w tym dziale pomysł na nalepsze fanty roku. Ktoś zauważył że mogą być też i kupione, a nie osobiście wykopane.
Tutaj nie będzie ściemy" tylko czysta i żywa prawda. Proponuję o utworzenie rankingu moderatorów.
Proszę o podanie nicków dwóch modów:
1. Osoba do której mamy pełne zaufanie i chcemy aby nam dalej przewodniczyła - TAK".
2. Osoba, do której nie mamy zaufania i chcemy aby została usunięta jako moderator - NIE"

Niech ten ranking będzie wykładnią dla naszego Najjaśniejszego, aby wiedział kogo należy wziąść pod skrzydło, a kogo zadziobać.
Pozwolicie że jako pierwszy rzucę kamieniem.

Wojtas - TAK
Pomsee - NIE

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ludzie to zaczyna być parodia za chwilę będziemy robić rankingi rankingów, mało wam tego w tv, radiu i necie???
Ja wnioskuje o zamknięcie wniosków rankingowych, i zamykanie takowych...
To jest forum odkrywcy, a nie plastikowego światka jakim otaczają nas media!!

pozdro!

Komuś sie w głowach poprzewracało.
To jest prywatne forum, prywatnej gazety i to Bocian decyduje jako Administrator kto, gdzie jest moderatorem.
A taki temat stałby sie od razu miejscem dla ieszcześliwych" do rozliczeń z moderatorami.

Dlatego - czy jakis moderator mógłby to wywalić w chole... do kosza?

Jestem od niedawna na tym forum ale to chyba przesada aby odrazu kogoś wykopywać ze stołka-nie można by wytknąć moderatorom ich błędów i zażądać poprawy?A wy tu jeszcze ukamienować ich chcecie?!Oto słowa pewnego mądrego człowieka/Boga-Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"-i to napewno nie będę ja!Pozdrowienia
Młody na forum-Nostro91

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie