Skocz do zawartości

Tygrys znaleziony we Francji!!!!!!!!! czyżby z Polski?

Tankist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ej no trochę więcej uśmiechu :)

Oczywiście, że nie chciałem przypierać do muru kogokolwiek o 6 rano, ale chciałem podbić temat no i miałem dziwne wrażenie, że jak wrócę po szkole o 18, to ten 'ktokolwiek' dalej się nie wywiąże z obietnicy, cóż - bywa :)
Napisano

Już cheerleaderki wyszły na murawę... Go Tankist! Go Tankist! Go Tankist! Go! go! go!
Pewnie po dzienniku będą puszczane te slajdy o tygrysie.

Napisano
Tankist (sprzed kilku dni):
...no właśnie, zdjęcia będą najwcześniej w poniedziałek, może wtorek."

jaca 2003: (wpis z dzisiaj):
...Zdjęcia będa w poniedziałek najpóżniej we wtorek
Ale w który???????????" koniec cytatu!

jaca2003, jest jakiś problem ze składaniem literek przy czytaniu ????????????

Nie podgrzewam atmosfery, ale najzupełniej w świecie miałem akurat dzisiaj wyjazd. Tak bywa czasami.
Fotki mają po ok. 1 mega i muszę najsampierw zmniejszyć to wszystko.
Wbrew sugestiom jacy2003 żadne złe siły nie zadziałały.
Napisano
Ale jak sznowny kolega Tankist pozmniejsza te fotki to straca caly urok. Moze je lepiej powrzucac na serwer w normalnych rozmiarach a potem tylko powklejac linki i gotowe. Np mozna skorzystacz www.fotosik.pl
Napisano
Adrenalina wylewa się uszami, podobno kilku forumowiczom o słabszych nerwach musiano udzielić pomocy medycznej, jeden chciał już skakać z okna... A tak poważnie, czekałem na te zdjęcia od 5-tej rano, to i mogę poczekać do tej 24-tej, bo to będzie hit tego sezonu na Forum Odkrywcy! No i jeszcze te zapowiedziane przez Tankista zdjęcia z wydobycia Tygrysa na Mazowszu - warto zarwać nawet całą noc.
Napisano
Jakbyś zgadł...
(ale mam nadzieję, że dzieci już śpią? tzn: Tank zmniejsza tygrysa, a dzieci już śpią...?)

http://chundra.ru/2007/11/07/tank-v-centre-kharkova.html
Napisano
Kroplówka 0,7 i cheerleaderki i pewnie za chwilę kolorowe zdjęcia z wydobycia Tigera na Mazowszu i jeszcze zdjęcia tego [?] kotka z Francji - Życie jest PIĘKNE! I pomyśleć, że ja chciałem się już pakować".
Napisano
Sorry ale razem z płytą zdaje się przywlókł się wirus (raczej nie grypy).

Chyba że jakaś metafizyka????????

Mimo wszystko będę siedział nad kompem dopóki się da.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie