Moskit1 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 I co:> Tylko przypomina!!! Niech będzie no stop aktywny post )))))))))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ej no trochę więcej uśmiechu :)Oczywiście, że nie chciałem przypierać do muru kogokolwiek o 6 rano, ale chciałem podbić temat no i miałem dziwne wrażenie, że jak wrócę po szkole o 18, to ten 'ktokolwiek' dalej się nie wywiąże z obietnicy, cóż - bywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Zdjęcia będą jestem o to spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Pewnie specjalnie podgrzewa atmosferę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Już cheerleaderki wyszły na murawę... Go Tankist! Go Tankist! Go Tankist! Go! go! go!Pewnie po dzienniku będą puszczane te slajdy o tygrysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Tankist (sprzed kilku dni):...no właśnie, zdjęcia będą najwcześniej w poniedziałek, może wtorek."jaca 2003: (wpis z dzisiaj):...Zdjęcia będa w poniedziałek najpóżniej we wtorekAle w który???????????" koniec cytatu!jaca2003, jest jakiś problem ze składaniem literek przy czytaniu ????????????Nie podgrzewam atmosfery, ale najzupełniej w świecie miałem akurat dzisiaj wyjazd. Tak bywa czasami.Fotki mają po ok. 1 mega i muszę najsampierw zmniejszyć to wszystko.Wbrew sugestiom jacy2003 żadne złe siły nie zadziałały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ale jak sznowny kolega Tankist pozmniejsza te fotki to straca caly urok. Moze je lepiej powrzucac na serwer w normalnych rozmiarach a potem tylko powklejac linki i gotowe. Np mozna skorzystacz www.fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Obgryzam paznokcie w oczekiwaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 a te czirliderki niczego sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Adrenalina wylewa się uszami, podobno kilku forumowiczom o słabszych nerwach musiano udzielić pomocy medycznej, jeden chciał już skakać z okna... A tak poważnie, czekałem na te zdjęcia od 5-tej rano, to i mogę poczekać do tej 24-tej, bo to będzie hit tego sezonu na Forum Odkrywcy! No i jeszcze te zapowiedziane przez Tankista zdjęcia z wydobycia Tygrysa na Mazowszu - warto zarwać nawet całą noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ja już leżę pod kroplówką :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Dla rozluźnienia, oprócz cziriderek, mogę Wam puścić bardzo szczegółowe zdjęcia tanka Mk. V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 A ta kroplówa to ma 0,5 czy 0,7 litra? :))) ....Spoko, to tak dla wrzucenia na luz.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 dawaj cziriderki na tanku Mk.V;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Jakbyś zgadł...(ale mam nadzieję, że dzieci już śpią? tzn: Tank zmniejsza tygrysa, a dzieci już śpią...?)http://chundra.ru/2007/11/07/tank-v-centre-kharkova.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Dawka 0,7 inna byłaby zbyt mała :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ja też pryskam z OIOM-u. O 23.59 muszę być przed kompem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Zelig po Twoich fotkach już nic mocniejszego dzisiaj nie zobaczę. Idę spać :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Kroplówka 0,7 i cheerleaderki i pewnie za chwilę kolorowe zdjęcia z wydobycia Tigera na Mazowszu i jeszcze zdjęcia tego [?] kotka z Francji - Życie jest PIĘKNE! I pomyśleć, że ja chciałem się już pakować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 jeszcze max 114 min.WYTRZYMAJ Jaca WYTRZYMAJ.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brum brum Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 ludzie idźcie spać rano sobie zobaczycie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Łeeeeee............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 Sorry ale razem z płytą zdaje się przywlókł się wirus (raczej nie grypy). Chyba że jakaś metafizyka????????Mimo wszystko będę siedział nad kompem dopóki się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 To daj chociaż Tankist zdjęcie tej płyty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Płytę przeskanować antywirem, wirusa zlikwidować, zdjęcia wkleić na forum i pokazać wszystkim oczekującym, please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.