Skocz do zawartości

Najbardziej absurdalne fanty:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak siekierki, młotki wszystko było. Ale najbardziej się wkurzyłem na plaży. Sygnał z początku delikatny, taki w sam raz na monetę, więc kopię i kopię, sprawdzam po każdym sitku. Tak jakieś 25 minut - sygnał coraz mocniejszy i... Specjal mocne - jeszcze z zawartością, ale niestety otwarty. Powiedziałem dość i poszedłem do domu.

Innym razem dokopałem się do odważnika od namiotu takiego mega na salon gier, również nie był płytko a nic nie wskazywało na taką gratkę.

W lesie w Magdalence (najsyfniejszy las w Polsce) dół na głębokość ręki i blacha + wiadro.

Kąty Rybackie, deszczowy dzień. W ziemiance dość ładny sygnał. Dokopałem się do akwarium w którym było pudełko po butach owinięte w folię aluminiową, a w pudełku kartka z napisem: Kopałem te ziemianki w 2005r. Taki miły gest od poprzedniego poszukiwacza :)

Okolice Warszawy, robiło się już ciemno. Ładny sygnał na burcie transzei. Znów karton owinięty w sreberko ale tym razem w środku był kot zawinięty w torebkę. A ile było domysłów zanim się dowiedziałem że to faktycznie kicia... :)

po pierwsze
-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ZAJ...STYCH FANTÓW, Pociechy z zony dzieci i kupa radochy z życia i zdrowia!!!!
a jeśli chodzi o fanty to znajomy użytkownik tego forum
1,5 m kopania idealnie miedzy obicie starej beczki(centralnie w sam środek się wkopał) 30 min kopania. Mina po wyciągnięciu !!!??? Bez cenna

• 2 weeks later...
Maufrais, identyczny model walnąłem na głębokim lesie(a ze 2km od zabudowań), napisałem o tym trochę wyżej.Pytanie, kto i poco zakopuje odkurzacz w lesie do którego w świetle prawa nawet nie może wejść nie wyznaczonym szlakiem...

Mój był z rurą:)

Gizeh,też miałem kiedyś trafienie damskiej torebki,studentki.Wyrwali jej w pociągu.Oskubali z pieniędzy i porzucili w lesie 200 metrów od torów.Poza pieniędzmi było wszystko co tylko baba w torebce posiada czyli worek świętego mikołaja bez dna:)
Zaniosłem na komisariat,adres zapamiętałem-wysłałem list
Odpisała na maila,wezwali ją,odebrała dokumenty,klucze,całą zawartość.Prawie całą bo torebkę oddałem z pendrive'em a odebrała z komisariatu bez niego..