woytas Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Słyszałem o łańcuchu od krowy w środku lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ancover Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Witam Mnie z najdziwniejszych trafiło się wytargać" po godzinnym drążeniu starą konewkę z pięcioma parami starych łyżew. pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Tak siekierki, młotki wszystko było. Ale najbardziej się wkurzyłem na plaży. Sygnał z początku delikatny, taki w sam raz na monetę, więc kopię i kopię, sprawdzam po każdym sitku. Tak jakieś 25 minut - sygnał coraz mocniejszy i... Specjal mocne - jeszcze z zawartością, ale niestety otwarty. Powiedziałem dość i poszedłem do domu.Innym razem dokopałem się do odważnika od namiotu takiego mega na salon gier, również nie był płytko a nic nie wskazywało na taką gratkę. W lesie w Magdalence (najsyfniejszy las w Polsce) dół na głębokość ręki i blacha + wiadro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin iż 49 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Las między Świnoujściem, a Międzyzdrojami.Jakieś 1km od najbliższych zabudowań.Kopie na miejscu spalonego niemieckiego autka.Wyskakują zardzewiałe części, narzędzia, kawałki złomków i ...1 EURO :) opłacało się kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Kiedyś link przewinął się na forumhttp://www.youtube.com/watch?v=GBAWOcqakqU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Mi się kiedyś trafiło takie okucie od łuski myśliwskiej, aż urzekły mnie te bicia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Z dzisiaj 5 litrowy gliniany dzban przykryty metalowa przykrywka a w srodku SMALEC!!Co ciekawe czarny byl tylko na bokach a srodek bialutki tyle ze zbrylony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Kąty Rybackie, deszczowy dzień. W ziemiance dość ładny sygnał. Dokopałem się do akwarium w którym było pudełko po butach owinięte w folię aluminiową, a w pudełku kartka z napisem: Kopałem te ziemianki w 2005r. Taki miły gest od poprzedniego poszukiwacza :) Okolice Warszawy, robiło się już ciemno. Ładny sygnał na burcie transzei. Znów karton owinięty w sreberko ale tym razem w środku był kot zawinięty w torebkę. A ile było domysłów zanim się dowiedziałem że to faktycznie kicia... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Również okolice Warszawy.Cynkowy but z drewnianą podeszwą w rozmiarze XXL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ten sam, druga strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Podeszwa delikatnie nadgryziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 -Młooooooooooody ! -Co ?-Mam hełm !-<kopiąc 2,5 godziny w glinie,deszczu i błocie>- Wykopałem z synem piękne wiadro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Oj tak..Pierwszy hałer cieszy niesamowicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Prusy Wschodnie, środek lasu zrytego okopami, człowiek spodziewa się bóg wie czego...a tu uzbrojenie do drewnianego słupa energetycznego. Na głębokości ok 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Jeszce ten rant zaklepany jak w niemieckim M32 - mowie sobie ; no w końcu coś większego . A tu wiaderko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Do czego mógł służyc ten^ bucior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 mnie prześladują podkowy końskie , nie ma wypadu w teren bym chociaż jednej złamanej nie znalazł , kiedyś podczas jednego wypadu w teren wyszło mi 9 sztuk , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 To znak Zone51 że szczęście będziesz miał :D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maufrais Napisano 31 Grudzień 2011 Share Napisano 31 Grudzień 2011 Ciekawy kliniczny przypadek umysłu człowieka, który w ogóle wpadł na pomysł aby to cudo PRL-owskiej ichoniki" zakopać na środku pola, kilometr za wsią... Pytam się PO CO?!:) Holmsie gdzie jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Widzę, że dziura zabezpieczona:) czyli ktoś skitrał w razie W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 po pierwsze-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOZAJ...STYCH FANTÓW, Pociechy z zony dzieci i kupa radochy z życia i zdrowia!!!!a jeśli chodzi o fanty to znajomy użytkownik tego forum1,5 m kopania idealnie miedzy obicie starej beczki(centralnie w sam środek się wkopał) 30 min kopania. Mina po wyciągnięciu !!!??? Bez cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 hehe, epicki odkurzacz, miałem kiedyś taki w domu :)A to trafienie z lasu przy trasie na Nieporęt, torebka wyrwana jakiejś kobiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 ...rzut do środka i wiadomo z jakiej branży była właścicielka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Maufrais, identyczny model walnąłem na głębokim lesie(a ze 2km od zabudowań), napisałem o tym trochę wyżej.Pytanie, kto i poco zakopuje odkurzacz w lesie do którego w świetle prawa nawet nie może wejść nie wyznaczonym szlakiem...Mój był z rurą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Gizeh,też miałem kiedyś trafienie damskiej torebki,studentki.Wyrwali jej w pociągu.Oskubali z pieniędzy i porzucili w lesie 200 metrów od torów.Poza pieniędzmi było wszystko co tylko baba w torebce posiada czyli worek świętego mikołaja bez dna:)Zaniosłem na komisariat,adres zapamiętałem-wysłałem listOdpisała na maila,wezwali ją,odebrała dokumenty,klucze,całą zawartość.Prawie całą bo torebkę oddałem z pendrive'em a odebrała z komisariatu bez niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi