pokemon Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 A i jeszcze jedna sprawa: bycie sierżantem to bardzo odpowiedzialna funkcja dlatego chyba będę potrzebował adiutanta ;)Jacyś chętni albo propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 weź Tyfusa, On ostatnimi czasy narzeka na nadmiar wolnego czasu ;-)Zdolny Pacjent, gotować umie i w dodatku mało pije.ps. Hebdy nie bierz, bo nie wytrzymasz psychicznie, przodownik trollowania ;)D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Nie no Hebdziu ostatnio spoważniał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Wakacje się, po prostu, skończyły... Znów tornister na plecy, kanapki do środka i wio. A w tygodniu"- Dobranocka, siusiu, paciorek i spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 a wiesz Yeti,chciałbym wiedzieć co to wakacje:)urlopu mi mało..ale na tydzień Breslau starczy(od19IX)Ja na ochotnika się nigdzie nie zgłaszampozostaje wolnym strzelcem(póki mnie nie ustrzelą:) bo Mody na mnie polują:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 No i upolowały.. 1 września melduje sięhttp://www.youtube.com/watch?v=uwNf-sxeuP8salut!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:01 01-09-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Woodhaven melduje swoje przybycie! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Zamelduje się i ja po raz pierwszy - zobaczę do kiedy dociągnę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Melduje się... Kapelanem mogę być... Z moją wiarą.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Daro Shadow melduje swoje przybycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Melduje się:) w 2032r wyjdzie nowy wykrywacz bardzo zaawansowany technologicznie MD-2032" (podobno hit sezonu) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Melduję swoje przybycie i staję do apelu ☺Moim adiutantem bezapelacyjnie zostaje kapral" Hebda ☺Podsumowanie tegorocznej edycji jutro. Damy czas do północy pozostałym kolegom. (Paniom?)Może jakieś sanitariuszki z nami są? ☺Stańcie do Apelu! ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 No to i ja.STOCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 To i ja zamelduję się pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 A co tam ...Melduję swoje przybycie ku chwale Ojczyzny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Czołem żołnierze!Na razie w szeregu zbiórka ☺PS. W świetle dzisiejszych obchodów rocznicy września 1939 nie pozostaje nam nic innego jak stopnie wojskowe przyporządkowane w ubiegłym roku dostosować do stopni obowiązujących w 1939 roku ☺ Jednak coś mi się nie zgadza... Moim zdaniem nie starszy szeregowy tylko starszy strzelec. Brakuje mi podchorążego...Generała armii chyba nie było...Jest tu jakiś kwatermistrz żeby zaprowadzić z tym porządek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Krótka" ale tradycja, co prawda w 09 i 10 zapomniałem(08 nie, pochwale się) to dzięki Hebdzie znowu się zamelduję.a więc:Melduję swoje przybycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 zwarty i gotowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ja też, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ku Chwale !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ja również się melduję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Do ostatnie kropli krwi i ku chwale Ojczyzny... strzelec Szczurek melduje się w miejscu zbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Obecny! Cronos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Jak dożyję zamelduję się 2032 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Poszukiwacz bunkrów melduje się na rozkaz!Ku chwale ojczyzny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi