karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu "Podczas akcji ratunkowej w Iranie amerykańscy żołnierze zostali zaatakowani z bardzo bliskiej odległości. To była najlepsza Wielkanoc pod względem militarnym. Nasze siły zbrojne wysłały 21 samolotów wojskowych do przestrzeni powietrznej wrogiego kraju, a wiele z nich latało na bardzo niskiej wysokości. W drugiej akcji ratunkowej wzięło udział 155 samolotów: 4 bombowce, 64 myśliwce, 48 samolotów-tankowców, 13 samolotów ratunkowych i inne. Bohaterski pilot myśliwca F-15 przez prawie 48 godzin utrzymywał pozycję na terytorium Iranu, unikając schwytania. Nad akcją ratunkową „czuwał sam Bóg”. Iranowi pozostało kilka rakiet i kilka dronów. Właściwie nie mają żadnych możliwości bojowych. Moglibyśmy wycofać się z Iranu w tej chwili, ale chcę doprowadzić sprawę do końca."
Jedburgh_Ops Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, karpik napisał: Nad akcją ratunkową „czuwał sam Bóg”. Masz zdrowie, Karpiku
bodziu000000 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 7 godzin temu, karpik napisał: Bohaterski pilot myśliwca F-15 przez prawie 48 godzin utrzymywał pozycję na terytorium Iranu, unikając schwytania. Nad akcją ratunkową „czuwał sam Bóg”.
mensguth6 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, bodziu000000 napisał: Tak się zastanawiam ,co oni tam w USA biorą? Byle nie dotarło to do Europy , a może już dotarło patrząc co poniektórzy odpierdalają.
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 19 godzin temu, karpik napisał: ...czy ktoś jeszcze liczy na USA trumpa jako sojusznika? Społeczeństwo tutejszej krainy przejrzało na oczy. Badanie opinii publicznej robi się na próbie 1000-1200 respondentów. Efekt sprzed chwili.
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jest 7.04.2026, godz. 13.35. Za 25 minut mija termin ultimatum amerykańskiego obłąkańca, po którym to terminie, według słów pomarańczowego chorego człowieka, świat ma ujrzeć operację wojskową, jakiej jeszcze nie widział, a Iran ma się cofnąć do epoki obróbki mechanicznej narzędzi kamiennych.
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Donald Trump o Iranie: cała cywilizacja zginie dziś w nocy
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Jest 7.04.2026, godz. 13.35. Za 25 minut mija termin ultimatum amerykańskiego obłąkańca, po którym to terminie, według słów pomarańczowego chorego człowieka, świat ma ujrzeć operację wojskową, jakiej jeszcze nie widział, a Iran ma się cofnąć do epoki obróbki mechanicznej narzędzi kamiennych. z tego co wiem to termin ultimatum mija 08.04.2026 2:00 naszego czasu
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie obliczałem - zaufałem Zychowiczowi, który stwierdził, że to dziś o 14 naszego czasu. Tak, czy inaczej, według słów pacjenta po dzisiejszej nocy Irańczycy mają pocierać kamień o kamień, aby z jednego z tych kamieni uzyskać toporek.
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) 20 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie obliczałem - zaufałem Zychowiczowi, który stwierdził, że to dziś o 14 naszego czasu. Tak, czy inaczej, według słów pacjenta po dzisiejszej nocy Irańczycy mają pocierać kamień o kamień, aby z jednego z tych kamieni uzyskać toporek. powstałemu cieniowi na skałach , kamieniach lub chodnikach trudno pocierać kamień o kamień Edytowane 3 godziny temu przez Cypis
Erih Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Cypis napisał: powstałemu cieniowi na skałach , kamieniach lub chodnikach trudno pocierać kamień o kamień Nie sądzę żeby nawet ten matoł posunął się do tego. Obstawiam konwencjonalne naloty dywanowe.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Cypis napisał: powstałemu cieniowi na skałach , kamieniach lub chodnikach trudno pocierać kamień o kamień Z tego, co ten pomarańczowy dziki prymityw powiedział, co czeka Iran, to przez sekundę też mi przeleciał przez głowę ten scenariusz, ale myślę, że nawet gdyby ten psychopata wydał taki rozkaz to doszłoby do pierwszego od czasu międzywojnia buntu w amerykańskich siłach zbrojnych. Buntownicy z międzywojnia wygrali i myślę, że teraz byłoby tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi