Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Od początku świata na wakacje jeżdżę do Kuźnicy na Helu. Wkurzają mnie tam świry na motolotniach łamiący prawo, ale na szczęście Ruchu Obrony Granic (morskich?) jeszcze nie widziałem, nawet jak się wespnę bez tlenu na najwyższą Górę Helu. Cytuj
Erih Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, karpik napisał: Ktoś jeszcze się dziwi, że Ukraińcy chcą na zachód za wszelką cenę? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, bodziu000000 napisał: Szokujący ruch Kościoła. Nuncjusz apostolski w Polsce uhonorował rosyjskiego ambasadora Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, bjar_1 napisał: Sikorski o wybuchu w Osinach: Będzie protest MSZ wobec sprawcy Cytuj
Erih Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Szokujący ruch Kościoła. Nuncjusz apostolski w Polsce uhonorował rosyjskiego ambasadora Widocznie miał w tym swój interes. Liczył zapewne na protekcję w Moskwie. Nihil admirandum. O ile dobrze odmieniam, przepraszam, ale bejce Starwaxa strasznie walą w dekiel. Cytuj
fala Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, MarekA napisał: Od UA pomarańczowy chce $100 miliardów, PL wyda $500 milionów, nie wiem ile reszta krai UE wepchnie kasy do kieszemi US za nic niewarte papierowe gwarancje.Tak się goli gości, znaczy idiotów. Cytuj
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, bodziu000000 napisał: raczej myśliwy był przekonany , że to latający dzik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi