pawel_breslau Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Wielka Brytania, Niemcy, Włochy i Francja, będące państwami członkowskimi NATO, wyraziły zaniepokojenie działaniami Rosji w częściowo uznanej Osetii Południowej. Powodem jest mianowanie rosyjskiego urzędnika na stanowisko szefa tej nieuznawanej republiki. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/osetia-poludniowa-na-celowniku-rosji-cztery-kraje-nato-sa-zaniepokojone/0c9gmfh
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Stan, w którym uogólniona nienawiść i niechęć dominują wobec ludzi, w języku i psychologii nazywa się mizantropią. W potocznym języku polskim czasem mówi się też metaforycznie o „chorobie z nienawiści” lub „chorobie nienawiści” w kontekście społeczno-politycznym lub zatruwania emocjonalnego, jednak medycznie nie jest to jednostka chorobowa.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Oko za oko na bazie alkoholu? Ukraiński żołnierz nie żyje. Straszny finał flirtu przez internet Warto przeczytać ten artykuł na wypadek, gdyby u nas było „W”, albo nawet niekoniecznie „W”, bo problemy z alkoholem w WP były już podczas dozorowania wschodniej granicy. To, że ukraińskie drony podrzucają ruskim flaszki z zatrutym alkoholem to nie nowina, bo to się dzieje od dawna na tej wojnie. Ale numer z tym ukraińskim żołnierzem jest nowością w sensie wykonawczym.
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, bodziu000000 napisał: Pancyr - ikona ruskiej propagandy w kwestii OPL A de facto przedmiot Made in Хорошо, jak ze śmiechem nazywał takie rzeczy były główny inżynier Zarządu Głównego Aeroklubu ds. radiostacji i innej awioniki (Polak ukraińskiego pochodzenia), który (jako przyjaciel mojego ojca) przez dekady kładł mi do głowy tajniki ruskiej techniki i technologii. Bardzo wiele mu zawdzięczam, co oznacza, że w ruskiej technice i technologii nic nie jest w stanie mnie zdziwić, za to rozśmieszyć do rozpuku zawsze.
Rekomendowane odpowiedzi