Jedburgh_Ops Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec 5 minut temu, pawel_breslau napisał: Kiriłł Dmitrijew, doradca rosyjskiego przywódcy Władimira Putina, zwrócił się do kosmitów z prośbą o wsparcie w doprowadzeniu do dymisji premiera Wielkiej Brytanii Keira Starmera. "Okażcie swoją wszechmoc i dobroć" — pisze na platformie X propagandysta Kremla. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjski-premier-pod-ostrzalem-kremla-dmitrijew-wzywa-do-interwencji-kosmitow/4k5glnv?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg Było bardzo intensywne spotkanie z towarzyszem Smirnoffem.
pawel_breslau Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Było bardzo intensywne spotkanie z towarzyszem Smirnoffem. Ja nie wiem czy tam kilku kropel jakiegoś paliwa lotniczego nie było dodatkowo
Jedburgh_Ops Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec (edytowane) 22 minuty temu, pawel_breslau napisał: Ja nie wiem czy tam kilku kropel jakiegoś paliwa lotniczego nie było dodatkowo Ponieważ mowa o UFOszczakach to te parę kropel to mogła być hydrazyna. I odlot towarzysza Dmitrijewa z tutejszej planety gotowy. Edytowane 10 Czerwiec przez Jedburgh_Ops
bodziu000000 Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec (edytowane) Edytowane 10 Czerwiec przez bodziu000000
Jedburgh_Ops Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec 5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Ja z kolei jestem żarliwym fanem najtęższych światowych głów matematycznych, które to głowy jeszcze nie rozpracowały wzoru matematycznego amerykańskiego PDF-a w kwestii tego, ilu US armistów będzie w Polsce, jeśli jacykolwiek w ogóle będą. Karol Nawrocki w niedzielę uda się na urodziny Donalda Trumpa, podczas których prezydent będzie gościem gali UFC. Czyli składam regulaminową ZSMP-owską samokrytykę. Nadchodzi - oprócz wyprowadzenia wzoru na ilość US armistów w PL - również rozwiązanie tego równania sześciennego czwartego stopnia.
karpik Napisano 10 Czerwiec Napisano 10 Czerwiec Ten sam separatysta w 2014 gdy witał ruski mir i dziś, trochę mniej entuzjastyczny... VID_20260610_202227_124.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec Rosja grozi Kanadzie. Jest stanowcza odpowiedź z Ottawy Moskwa nazwała Kanadę "podżegaczem wojennym" po podpisaniu umowy na produkcję dronów przez kanadyjską i ukraińską firmę - podała Polska Agencja Prasowa. Rosja zagroziła ujawnieniem adresu przedsiębiorstwa, ale Ottawa deklaruje, że nie ulegnie.
Jedburgh_Ops Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec 2 minuty temu, bodziu000000 napisał: Nawet po zabraniu dziczy kasy, o jakiej mowa, do progu bólu dziczy i tak jeszcze daleko, ponieważ ten próg nie istnieje.
Jedburgh_Ops Napisano 11 Czerwiec Napisano 11 Czerwiec (edytowane) 38 minut temu, bjar_1 napisał: Bezdennie głupia, prymitywna ruska-turańska baba. Nawet w takich okolicznościach taki turański męt najmądrzejsze, co ma do powiedzenia to хуйня i пиздец. U tego bydła, jak chłop babie się oświadcza, to niemożliwe, żeby też obyło się bez хуйня i пиздец. BTW - skoro to Волгоградська область to trochę tego marynarza zniosło od portu, czyli od dowózki towaru dla dziczy na froncie wschodnim. Edytowane 11 Czerwiec przez Jedburgh_Ops
Rekomendowane odpowiedzi