Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 minut temu, pawel_breslau napisał:

Kiriłł Dmitrijew, doradca rosyjskiego przywódcy Władimira Putina, zwrócił się do kosmitów z prośbą o wsparcie w doprowadzeniu do dymisji premiera Wielkiej Brytanii Keira Starmera. "Okażcie swoją wszechmoc i dobroć" — pisze na platformie X propagandysta Kremla.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjski-premier-pod-ostrzalem-kremla-dmitrijew-wzywa-do-interwencji-kosmitow/4k5glnv?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

🤣

Było bardzo intensywne spotkanie z towarzyszem Smirnoffem.

• Odpowiedzi 12,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• bodziu000000

3193

• Jedburgh_Ops

2027

• karpik

1838

• MarekA

1348

Napisano
4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

Było bardzo intensywne spotkanie z towarzyszem Smirnoffem.

Ja nie wiem czy tam kilku kropel jakiegoś paliwa lotniczego nie było dodatkowo😆

Napisano (edytowane)
22 minuty temu, pawel_breslau napisał:

Ja nie wiem czy tam kilku kropel jakiegoś paliwa lotniczego nie było dodatkowo😆

Ponieważ mowa o UFOszczakach to te parę kropel to mogła być hydrazyna. I odlot towarzysza Dmitrijewa z tutejszej planety gotowy.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
5 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ja z kolei jestem żarliwym fanem najtęższych światowych głów matematycznych, które to głowy jeszcze nie rozpracowały wzoru matematycznego amerykańskiego PDF-a w kwestii tego, ilu US armistów będzie w Polsce, jeśli jacykolwiek w ogóle będą.

Karol Nawrocki w niedzielę uda się na urodziny Donalda Trumpa, podczas których prezydent będzie gościem gali UFC.

Czyli składam regulaminową ZSMP-owską samokrytykę. Nadchodzi - oprócz wyprowadzenia wzoru na ilość US armistów w PL - również rozwiązanie tego równania sześciennego czwartego stopnia.

Napisano (edytowane)
38 minut temu, bjar_1 napisał:

Bezdennie głupia, prymitywna ruska-turańska baba. Nawet w takich okolicznościach taki turański męt najmądrzejsze, co ma do powiedzenia to хуйня i пиздец.

U tego bydła, jak chłop babie się oświadcza, to niemożliwe, żeby też obyło się bez хуйня i пиздец.

BTW - skoro to Волгоградська область to trochę tego marynarza zniosło od portu, czyli od dowózki towaru dla dziczy na froncie wschodnim.

Edytowane przez Jedburgh_Ops