karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s W Dagestanie przypadkiem doszło do niewielkiej nieszczelności na gazociągu. VID_20260609_200405_129.mp4 VID_20260609_200401_088.mp4 VID_20260609_200357_814.mp4 VID_20260609_200355_409.mp4 VID_20260609_200352_164.mp4
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, bodziu000000 napisał: To coś wyrwanego z kontekstu czy rozumiem, że się przyznają, iż od ponad 4 lat, zwyrodnialcy, mordercy i złodzieje, potencjalni agenci i sabotażyści, śmigali sobie po Europie, przez nikogo niepokojeni? Nie wiedzą nawet kiedy zamknąć mordy, żeby się nie kompromitować.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 15 godzin temu, MarekA napisał: Termobaryczno-odłamkowy Behemot. Dron, który przebił most na Krym
karpik Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 38 minut temu, bodziu000000 napisał: Flamingo? Strasznie to wolne. Nie zbili tego przez 1000km. Lipa z opl na bagnach. VID_20260610_083452_292.mp4 VID_20260610_083448_674.mp4
bjar_1 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Byle frajer z manpadsem wystarczy, no ale trzeba mieć takiego na trasie przelotu.
karpik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Nawet nie chce mi się domyślać co dziki tam odwalił. VID_20260610_130850_731.mp4
beaviso Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Po obejrzeniu dziesiątek filmów z Rosji zrozumiałem kto przewodzi ich religii. W Polsce są to: Pan Bóg, Matka Boska, Jezus Chrystus. W Rosji: Jebat', Bliad' i Suka Wpizdiec. Te trzy imiona są zwykle wzywane pod wpływem emocji powodowanych obserwacją nagłego, niecodziennego wzgl. niebezpiecznego zjawiska. M. Edytowane 16 godzin temu przez beaviso 1
Jedburgh_Ops Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 45 minut temu, beaviso napisał: Po obejrzeniu dziesiątek filmów z Rosji zrozumiałem kto przewodzi ich religii. W Polsce są to: Pan Bóg, Matka Boska, Jezus Chrystus. W Rosji: Jebat', Bliad' i Suka Wpizdiec. Te trzy imiona są zwykle wzywane pod wpływem emocji powodowanych obserwacją nagłego, niecodziennego wzgl. niebezpiecznego zjawiska. M. Ja z kolei jestem żarliwym fanem najtęższych światowych głów matematycznych, które to głowy jeszcze nie rozpracowały wzoru matematycznego amerykańskiego PDF-a w kwestii tego, ilu US armistów będzie w Polsce, jeśli jacykolwiek w ogóle będą.
Jedburgh_Ops Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Gdyby to pokazać putlerowi 4 lata i 3 miesiące temu to by nie uwierzył, albo kazał podać prezenterowi herbatę z polonem.
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Mocno polecam, bo prof. Grala to guru tematyki, z jaką bujamy się tu piąty rok. Edytowane 13 godzin temu przez Jedburgh_Ops
Cypis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Ukraina planuje w sierpniu uruchomić masową produkcję tańszej alternatywy dla systemu Patriot. Firma Fire Point przeprowadziła pierwsze testy lotnicze nowego systemu rakietowego FP-7.x, który jest opracowywany jako bardziej przystępna cenowo alternatywa dla amerykańskich systemów obrony powietrznej. Plan zakłada produkcję do 3 rakiet dziennie, a pełne wdrożenie systemu spodziewane jest do 2027 roku.
pawel_breslau Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Kiriłł Dmitrijew, doradca rosyjskiego przywódcy Władimira Putina, zwrócił się do kosmitów z prośbą o wsparcie w doprowadzeniu do dymisji premiera Wielkiej Brytanii Keira Starmera. "Okażcie swoją wszechmoc i dobroć" — pisze na platformie X propagandysta Kremla. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjski-premier-pod-ostrzalem-kremla-dmitrijew-wzywa-do-interwencji-kosmitow/4k5glnv?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg
Rekomendowane odpowiedzi