Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• bodziu000000

3127

• Jedburgh_Ops

1937

• karpik

1787

• MarekA

1293

Napisano
2 minuty temu, bodziu000000 napisał:

To coś wyrwanego z kontekstu czy rozumiem, że się przyznają, iż od ponad 4 lat, zwyrodnialcy, mordercy i złodzieje, potencjalni agenci i sabotażyści, śmigali sobie po Europie, przez nikogo niepokojeni? 

Nie wiedzą nawet kiedy zamknąć mordy, żeby się nie kompromitować.

Napisano (edytowane)

Po obejrzeniu dziesiątek filmów z Rosji zrozumiałem kto przewodzi ich religii.

W Polsce są to: Pan Bóg, Matka Boska, Jezus Chrystus.
W Rosji: Jebat', Bliad' i Suka Wpizdiec.

Te trzy imiona są zwykle wzywane pod wpływem emocji powodowanych obserwacją nagłego, niecodziennego wzgl. niebezpiecznego zjawiska.

M.

Edytowane przez beaviso
  • Super 1
Napisano
45 minut temu, beaviso napisał:

Po obejrzeniu dziesiątek filmów z Rosji zrozumiałem kto przewodzi ich religii.

W Polsce są to: Pan Bóg, Matka Boska, Jezus Chrystus.
W Rosji: Jebat', Bliad' i Suka Wpizdiec.

Te trzy imiona są zwykle wzywane pod wpływem emocji powodowanych obserwacją nagłego, niecodziennego wzgl. niebezpiecznego zjawiska.

M.

Ja z kolei jestem żarliwym fanem najtęższych światowych głów matematycznych, które to głowy jeszcze nie rozpracowały wzoru matematycznego amerykańskiego PDF-a w kwestii tego, ilu US armistów będzie w Polsce, jeśli jacykolwiek w ogóle będą.

Napisano

Ukraina planuje w sierpniu uruchomić masową produkcję tańszej alternatywy dla systemu Patriot.

Firma Fire Point przeprowadziła pierwsze testy lotnicze nowego systemu rakietowego FP-7.x, który jest opracowywany jako bardziej przystępna cenowo alternatywa dla amerykańskich systemów obrony powietrznej.

Plan zakłada produkcję do 3 rakiet dziennie, a pełne wdrożenie systemu spodziewane jest do 2027 roku.

Napisano

Kiriłł Dmitrijew, doradca rosyjskiego przywódcy Władimira Putina, zwrócił się do kosmitów z prośbą o wsparcie w doprowadzeniu do dymisji premiera Wielkiej Brytanii Keira Starmera. "Okażcie swoją wszechmoc i dobroć" — pisze na platformie X propagandysta Kremla.

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjski-premier-pod-ostrzalem-kremla-dmitrijew-wzywa-do-interwencji-kosmitow/4k5glnv?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

🤣