Tyr Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Bea viso....akurat mam Jeepa Wranglera, Chevroleta Camaro, , dwa SUV-y Kijanki i jednego dostawczaka Francuza... Więc turlaj się... Edytowane 17 godzin temu przez Tyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 2 minutes ago, Tyr napisał: Bea viso....akurat mam Jeepa Wranglera, Chevroleta Camaro, , dwa SUV-y Kijanki i jednego dostawczaka Francuza... i na każdym "kotwica" z napisem "pamiętamy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu nie...ale pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, MonikaNJ napisał: skąd wiem? z wykopalisk no sąsiad mój(szczęśliwie był- podatnicy zmienili mu komunalne na większe) to wiem, kto zacz i czy przyswaja podstawową wiedzę; co do rozszerzonej nawet nie mam nadziei. generalizujesz, masz lęki? Ta twoja rozszerzona to co obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 6 minutes ago, Tyr napisał: masz lęki? ogólnie: pająków się obawiam i do węży też moja miłość jest trudna. Kibol jaki jest każdy widzi( a ja miałam wątpliwą przyjemność konwersacji na polu "towarzyskim") i w takim przypadku rozszerzona historia to będzie przynajmniej fakt - kto stał po obu stronach barykady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Tyr napisał: Bea viso....akurat mam Jeepa Wranglera, Chevroleta Camaro, , dwa SUV-y Kijanki i jednego dostawczaka Francuza... Więc turlaj się... Burago czy Matchbox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Tyr napisał: nie...ale pamiętam... Jeżeli tak, jak Orwell'a to współczuję i rozumiem Twoje problemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Co tam bodziu? Nie mieści się w twojej komuszej pecynie, ze już można kupować spoza zsrr;) Może nie zauważyłeś, ale jednak ) A Jeep z salonu w Polsce nawet. Zapraszam przewiozę po terenie i po trasie. Ale pampersa musisz założyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, szutnik napisał: Jeżeli tak, jak Orwell'a to współczuję i rozumiem Twoje problemy ... szutnik...Ale o czym ty do nas rozmawiasz? Swoje pierdy możesz walić pod pierzynę ale tutaj - nie przystoi.... Edytowane 14 godzin temu przez Tyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 16 minut temu, Tyr napisał: nie przystoi.... Disce puer latine , ego faciam te ... szlachetką spod Opola ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu No to, Moderatorze, zamiast gasić lodem , to rzucasz " czerwonego kura po zaścianku" :-)) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 55 minut temu Share Napisano 55 minut temu 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Przecież nowogrodzki tych panów nie zna, zwłaszcza tego zatrzymanego dzisiaj przez CBA. Robił sobie selfie, a oni weszli w kadr. Jak tak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 14 minut temu Share Napisano 14 minut temu Co za [pierdoły ! Co to ma wspólnego ze świętem niepodległosci oszołomy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 5 minut temu Share Napisano 5 minut temu 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Prrrr… Ale może czas na nowy nick zdartaplyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi