karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 29 minut temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Ważniejsze czy rozmawiał przez tłumacza, bo jak nie to może już jest wojna, a on nawet nie wie. 1 3 1 Cytuj
Haze25 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. 1 1 Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) 5 godzin temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Swoi go wkopali Edytowane %s o %s przez bodziu000000 Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Haze25 napisał: Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. 3 1 1 1 Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 58 minut temu, fala napisał: Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. Oprócz tępych, politycznych wysrywów i podżegania do ludobójstwa Palestyńczyków jeszcze nic żeś nie napisał, choćby zbliżonego do tematyki forum... Więc zamknij jadaczkę! Sorry... Raz żeś błysnął na id w temacie ręcznie robionego wiadra w fabryce wiader:))) Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 25 minut temu, Tyr napisał: wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... No to klasycznie - podaj jakieś dane i statystyki potwierdzające Twoje wnioski. Cytuj
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 4 godziny temu, bodziu000000 napisał: Swoi go wkopali Andrzej wraz ze swoim zespołem bawi się w Gorące krzesło Edytowane %s o %s przez soldierprzemo 2 Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s (edytowane) Edytowane %s o %s przez bodziu000000 2 Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s bodziu000000 Napisano 17 minut temu Cóż... Janósz, podobnie jak DTrump nie wie/nie chce wiedzieć/manipuluje, że spoooora część amerykańskiej pomocy jest darami nazywana dla niepoznaki i uproszczenia. Są to dostawy, gdzie albo wcześniej "ktoś" je opłacił ze swoich funduszy lub, w wariancie minimalnym, są to zlecenia umieszczane w amerykańskim przemyśle i opłacane przez budżet federalny. Nie jest tak, że jakiś państwowy byt w USA wykłada N miliardów USD, które przekazane są na drugi koniec Świata i tam "włożone" w przemysł np zbrojeniowy. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 2 godziny temu, soldierprzemo napisał: Andrzej wraz ze swoim zespołem bawi się w Gorące krzesło Pomarańczowy ma czelność gnoić i poniżać człowieka, którego kraj od 3 lat walczy z kiedyś drugą armią świata. Co to dla niego taki Adrian. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, canabis.dw napisał: No to klasycznie - podaj jakieś dane i statystyki potwierdzające Twoje wnioski. Napisał 3 godziny temu, Tyr napisał: nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... Tak, tępię. Tępotę tępię w szybkim tempie. M. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, beaviso napisał: Napisał Tak, tępię. Tępotę tępię w szybkim tempie. M. Ła, ła...uważaj bo się stępisz do cna:) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Podobno zniszczenie drona laserem. VID_20250223_194244_430.mp4 Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, karpik napisał: Ło Panie! Tyr jako szpec od testów iq może zliczy jaki tu mamy iloraz sumy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi