karpik Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 29 minut temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Ważniejsze czy rozmawiał przez tłumacza, bo jak nie to może już jest wojna, a on nawet nie wie. 1 3 1
Haze25 Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. 1 1
bodziu000000 Napisano 23 Luty Autor Napisano 23 Luty (edytowane) 5 godzin temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Swoi go wkopali Edytowane 23 Luty przez bodziu000000
fala Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 1 godzinę temu, Haze25 napisał: Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. 3 1 1 1
Tyr Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty (edytowane) 58 minut temu, fala napisał: Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. Oprócz tępych, politycznych wysrywów i podżegania do ludobójstwa Palestyńczyków jeszcze nic żeś nie napisał, choćby zbliżonego do tematyki forum... Więc zamknij jadaczkę! Sorry... Raz żeś błysnął na id w temacie ręcznie robionego wiadra w fabryce wiader:))) Edytowane 23 Luty przez Tyr
Tyr Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym...
canabis.dw Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 25 minut temu, Tyr napisał: wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... No to klasycznie - podaj jakieś dane i statystyki potwierdzające Twoje wnioski.
soldierprzemo Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty (edytowane) 4 godziny temu, bodziu000000 napisał: Swoi go wkopali Andrzej wraz ze swoim zespołem bawi się w Gorące krzesło Edytowane 23 Luty przez soldierprzemo 2
bodziu000000 Napisano 23 Luty Autor Napisano 23 Luty (edytowane) Edytowane 23 Luty przez bodziu000000 2
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty bodziu000000 Napisano 17 minut temu Cóż... Janósz, podobnie jak DTrump nie wie/nie chce wiedzieć/manipuluje, że spoooora część amerykańskiej pomocy jest darami nazywana dla niepoznaki i uproszczenia. Są to dostawy, gdzie albo wcześniej "ktoś" je opłacił ze swoich funduszy lub, w wariancie minimalnym, są to zlecenia umieszczane w amerykańskim przemyśle i opłacane przez budżet federalny. Nie jest tak, że jakiś państwowy byt w USA wykłada N miliardów USD, które przekazane są na drugi koniec Świata i tam "włożone" w przemysł np zbrojeniowy.
karpik Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty (edytowane) 2 godziny temu, soldierprzemo napisał: Andrzej wraz ze swoim zespołem bawi się w Gorące krzesło Pomarańczowy ma czelność gnoić i poniżać człowieka, którego kraj od 3 lat walczy z kiedyś drugą armią świata. Co to dla niego taki Adrian. Edytowane 23 Luty przez karpik
beaviso Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 3 godziny temu, canabis.dw napisał: No to klasycznie - podaj jakieś dane i statystyki potwierdzające Twoje wnioski. Napisał 3 godziny temu, Tyr napisał: nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... Tak, tępię. Tępotę tępię w szybkim tempie. M.
Tyr Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 3 minuty temu, beaviso napisał: Napisał Tak, tępię. Tępotę tępię w szybkim tempie. M. Ła, ła...uważaj bo się stępisz do cna:)
karpik Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty Podobno zniszczenie drona laserem. VID_20250223_194244_430.mp4
Cronos Napisano 23 Luty Napisano 23 Luty 4 minuty temu, karpik napisał: Ło Panie! Tyr jako szpec od testów iq może zliczy jaki tu mamy iloraz sumy:)
Rekomendowane odpowiedzi