karpik Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Nie dziwię się ich zdziwieniu. Po co pissdzielcom plecaki ewakuacyjne jak teraz nawet na zadupiach są kwiatomaty. Będzie czym witać kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Dron na Baszkirą przeleciał wg. Ukraińców 1500 km. Patrząc na jego prędkość , to ruskie mieli około 7-10 godzin , żeby go zlokalizować nad swoim terytorium . Za nisko leciał , czy radary są do dupy ? 2024-05-09 14.21.21.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Kolejny ruski samolot postanowił wylądować w polu , co z pilotem na razie nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 13 minut temu, bjar_1 napisał: Bodziu, no ja rozumiem, że WKK może mieć w domu spakowane plecaki ucieczkowe, ale epatowanie tym publicznie jako Minister ON to raczej nie wpływa dobrze na morale (?). Problem leży gdzie indziej. Taki plecak dobrze mieć (ja mam dwa, mały i duży), ale nazwa "ucieczkowy" jest mocno nie trafiona medialnie. lepszy byłby "zestaw przetrwania" albo coś podobnego, co nie będzie się kojarzyć jednoznacznie z "szosą na Zaleszczyki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj (edytowane) Tak się zeszmacić , to już naprawdę przeginka. I ten chu... grał kiedyś w reprezentacji Polski. Edytowane 9 Maj przez Cypis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 3 minuty temu, Erih napisał: Problem leży gdzie indziej. Taki plecak dobrze mieć (ja mam dwa, mały i duży), ale nazwa "ucieczkowy" jest mocno nie trafiona medialnie. lepszy byłby "zestaw przetrwania" albo coś podobnego, co nie będzie się kojarzyć jednoznacznie z "szosą na Zaleszczyki". Wielka szkoda, że pediatra nie nazwał tego pakunku plecakiem zagłady. Efekt osiągnąłby jeszcze lepszy niż dziś. Idiota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Teraz, Jedburgh_Ops napisał: Wielka szkoda, że pediatra nie nazwał tego pakunku plecakiem zagłady. Efekt osiągnąłby jeszcze lepszy niż dziś. Idiota. Czyli podobnie ja ja uważasz, że trochę przegiął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 16 minut temu, karpik napisał: Nie dziwię się ich zdziwieniu. Po co pissdzielcom plecaki ewakuacyjne jak teraz nawet na zadupiach są kwiatomaty. Będzie czym witać kolegów. Ależ pisdzielcy mają swoje plecaki ewakuacyjne. W Turcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Teraz, bjar_1 napisał: Czyli podobnie ja ja uważasz, że trochę przegiął? Trochę Pisałem przed wyborami coś dobrego o pediatrze, jako o MONie? O jego kwalifikacjach merytorycznych, a jak się okazuje także o umysłowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Uff, nie jestem sam. Widzę niektórym to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 17 minut temu, Cypis napisał: Dron na Baszkirą przeleciał wg. Ukraińców 1500 km. Patrząc na jego prędkość , to ruskie mieli około 7-10 godzin , żeby go zlokalizować nad swoim terytorium . Za nisko leciał , czy radary są do dupy ? 2024-05-09 14.21.21.mp4 Taki ton głosu dzikiego to naprawdę uczta dla ucha i dobrego nastroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Uff, nie jestem sam. Widzę niektórym to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie ;) Dobrali się jak w korcu maku z niedoszłym dominikaninem, a teraz kaznodzieją Hołownią. Jeśli kapitan Hołownia w jej FA-50 też najpierw wygłosi w kabinie kazanie, a potem się pomodli, zanim do ruska strzeli to bogowie i bożkowie religii świata miejcie nas w opiece. Bo skoro taki gość z tym jego żałosnym miodoustym słowotokiem i z wątkami wyznania wiary odpowiadał jej na męża to już chyba wolę w razie „W” polskich pilotów F-16, którzy nie zdążyli uciec do linii lotniczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Dobrali się jak w korcu maku z niedoszłym dominikaninem, a teraz kaznodzieją Hołownią. Jeśli kapitan Hołownia w jej FA-50 też najpierw wygłosi w kabinie kazanie, a potem się pomodli, zanim do ruska strzeli to bogowie i bożkowie religii świata miejcie nas w opiece. Bo skoro taki gość z tym jego żałosnym miodoustym słowotokiem i z wątkami wyznania wiary odpowiadał jej na męża to już chyba wolę w razie „W” polskich pilotów F-16, którzy nie zdążyli uciec do linii lotniczych. Odwróć role w tym małżeństwie i już przestaje to razić. Ona jest mężem, on żoną. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Bunkry i okopy na granicy z Rosją i Białorusią. Kosiniak-Kamysz: Przygotowujemy cały plan Zaledwie kilka dni temu jeden z generałów służby czynnej mówił, że nie wolno w Polsce dopuścić do wojny okopowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Zauważcie że Jak uciekł zwykły szeregowy Czeczko to od razu trąbili że ćpał , pił i matkę bił . Ale jak uciekł sędzia to od razu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Na Ukrainie bez zmian. Sukcesy SBU w walce z przemytem sprzętu wojskowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj VID_20240509_175523_926.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Jeszcze ze 2 lata i będzie mógł dziadek zbić pionę z każdym żołdakiem na paradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Ruskie onuce są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj Teraz, bodziu000000 napisał: Ruskie onuce są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Maj Share Napisano 9 Maj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi