Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdyby dane podawane przez Ukraińców były prawdziwe lotnictwo rosyjskie utraciłoby zdolność funkcjonowania. Nie jest ono wcale wielkie a pod uwagę trzeba jeszcze brać samoloty nie tylko zestrzelone ale też uszkodzone.

• Tak trzymać 1
Napisano

Totalna z zasady wszystkiemu się sprzeciwia co chce zrobić rząd. Tym razem Prezydent Trzaskowski wyraził swój sprzeciw, słuszny sprzeciw, tylko nie do ambasady FR a jako pretensje do MSZ. Tak jak by MZS już pomogło, zabezpieczyło i zorganizowało ruskie szoł na Żwirkach. Cała jego kadencja nie jednoczy a dzieli mieszkańców Warszawy.

P.S.

Co do organizacji miesiączek to nie mnie się pytaj. Ja podałem źródło moich informacji o prowokacyjnym zachowaniu ambasady FR i na nim opieram mój tekst.

Napisano
21 minut temu, formoza58 napisał:

Czyli ministerstwo zadziałało,  orkowej fety w Warszawie definitywnie  nie będzie?

Ja w cytowanym tekście pokazałem przepychanki Prezydenta Trzaskowskiego z MSZ. Fajnie by było, jak by nie dopuścili do ruskiej chucpy. Poczekamy, zobaczymy jak to rozegrają. Ja na pewno będę tam z protestem, jak coś się będzie ruskiego odbywało.

Napisano

RDW60

"Totalna z zasady wszystkiemu się sprzeciwia co chce zrobić rząd. ..."

Podałem wszystkie (?) możliwe rozwiązania- którego nie rozumiesz?
No, prawie wszystkie- pominąłem, że ambasada sama da sobie z prowokacją spokój...

"Tak jak by MZS już pomogło, zabezpieczyło i zorganizowało ruskie szoł na Żwirkach."

W którym miejscu tak stoi napisane?
Niestety (?) nie wiemy i chyba się nie dowiemy, jakiej treści pismo do polskiego MSZ'tu wysłała ambasada- z cytaty Trzaskowskiego można się domyśleć, że Rosjanie musieli "coś" o pomocy czy wspólnej organizacji napisać, skoro przywołane jest, kłamliwe jak widać powołanie się Rosjan na "rozważanie jakiejkolwiek pomocy"...

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

"Nie zareagował jak prezydent miasta tylko jak totalna...."

Z ciekawości- a skąd to wiesz?

Zapytałeś skąd wiem, że zareagował jak totalna to odpowiedziałem.

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Czyli taki erotoman gawędziarz tylko w sensie lotniczym?

Gorzej, bo chce uchodzić za wybitnego specjalistę od lotnictwa. Ile to razy pisał tu na forum, że jeszcze w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia. A po 89 roku zachodnie koncerny przyjmowały go z otwartymi ramionami. A całkiem niedawno napisał, że robił w "plastikach"... Resztę przemilczę.

• Haha 1
Napisano
Teraz, RDW60 napisał:

Ja w cytowanym tekście pokazałem przepychanki Prezydenta Trzaskowskiego z MSZ. Fajnie by było, jak by nie dopuścili do ruskiej chucpy. Poczekamy, zobaczymy jak to rozegrają. Ja na pewno będę tam z protestem, jak coś się będzie ruskiego odbywało.

I musisz zmienić plany na 9 maja, bo już " po ptakach" ;-)...

https://www.o2.pl/informacje/msz-nie-zgodzilo-sie-obchody-w-warszawie-kuriozalna-odpowiedz-rosyjskiej-ambasady-6766378611338016a

Napisano
Teraz, balans napisał:

bo chce uchodzić za wybitnego specjalistę od lotnictwa. Ile to razy pisał tu na forum, że jeszcze w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia. A po 89 roku zachodnie koncerny przyjmowały go z otwartymi ramionami. A całkiem niedawno napisał, że robił w "plastikach"... Resztę przemilczę.

Zadałem pytanie...Podobno, czy plota? Czy kolejne " odbijanie piłeczki" między szanownymi forumowiczami? ...

Jesli to ma być  ' walka o terytorium", to bardziej przypomina  scenkę z piaskownicy, kiedy Dyzio zabrał łopatkę Gieniowi...

jeden z lwow z cmrntarza.jpg

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, balans napisał:

w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia.

Wiesz co to był półkownik?

Nie oficer dowodzący pułkiem. Film, który cenzura skierowała na półkę.

M.

Edytowane przez beaviso
Napisano
7 godzin temu, beaviso napisał:

Wiesz co to był półkownik?

Nie oficer dowodzący pułkiem. Film, który cenzura skierowała na półkę.

M.

W ciągu dość długiego bytu tu na forum, drugi raz popełniłem ten błąd. Było już późno i nie sprawdziłem przed kliknięciem. Przepraszam.

Napisano
17 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Co ty taki enigmatyczny przy niedzieli? Nie bój się i napisz co to za jegomość.

Napisano

W drugiej zapowiedziała pokój na ziemi, gdy ludzie oddadzą się jej Niepokalanemu Sercu – podkreśliła, że konieczne jest nawrócenie Rosji.

To co namawiasz do krucjaty .....

Pewnie chętni się znajdą 

Ogniem i toporem o widłach nie wspomnę bo to oczywista oczywistość.

Napisano

W trzeciej tajemnicy była mowa o kapłanie w bieli, który zginął od kul. Ta wizja wielu osobom przypomina zamach na Jana Pawła II w 1981 r.      Jeśli powyższe nie dotyczyło to....

Franek się boi że to teraz ...?

A może maga z Torunia na biało i myk myk dwie pieczenia na jednym strzale.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie