bjar_1 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 No ja sprawdam. Ale ilość, którą podają ukry sądzę, że trzeba dzielić na pół (albo więcej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Gdyby dane podawane przez Ukraińców były prawdziwe lotnictwo rosyjskie utraciłoby zdolność funkcjonowania. Nie jest ono wcale wielkie a pod uwagę trzeba jeszcze brać samoloty nie tylko zestrzelone ale też uszkodzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Oficjalnie, wg strony ukraińskiej orki straciły, na dziś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Totalna z zasady wszystkiemu się sprzeciwia co chce zrobić rząd. Tym razem Prezydent Trzaskowski wyraził swój sprzeciw, słuszny sprzeciw, tylko nie do ambasady FR a jako pretensje do MSZ. Tak jak by MZS już pomogło, zabezpieczyło i zorganizowało ruskie szoł na Żwirkach. Cała jego kadencja nie jednoczy a dzieli mieszkańców Warszawy. P.S. Co do organizacji miesiączek to nie mnie się pytaj. Ja podałem źródło moich informacji o prowokacyjnym zachowaniu ambasady FR i na nim opieram mój tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 21 minut temu, formoza58 napisał: Czyli ministerstwo zadziałało, orkowej fety w Warszawie definitywnie nie będzie? Ja w cytowanym tekście pokazałem przepychanki Prezydenta Trzaskowskiego z MSZ. Fajnie by było, jak by nie dopuścili do ruskiej chucpy. Poczekamy, zobaczymy jak to rozegrają. Ja na pewno będę tam z protestem, jak coś się będzie ruskiego odbywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 RDW60 "Totalna z zasady wszystkiemu się sprzeciwia co chce zrobić rząd. ..." Podałem wszystkie (?) możliwe rozwiązania- którego nie rozumiesz? No, prawie wszystkie- pominąłem, że ambasada sama da sobie z prowokacją spokój... "Tak jak by MZS już pomogło, zabezpieczyło i zorganizowało ruskie szoł na Żwirkach." W którym miejscu tak stoi napisane? Niestety (?) nie wiemy i chyba się nie dowiemy, jakiej treści pismo do polskiego MSZ'tu wysłała ambasada- z cytaty Trzaskowskiego można się domyśleć, że Rosjanie musieli "coś" o pomocy czy wspólnej organizacji napisać, skoro przywołane jest, kłamliwe jak widać powołanie się Rosjan na "rozważanie jakiejkolwiek pomocy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Maj 2022 Autor Share Napisano 7 Maj 2022 Po co my się wpieprzamy w jakąś wojnę? Nie możemy tak jak putinowsko-pissowski pajac, powiedzieć- " to wojna ukraińsko-rosyjska". Nic nam do tego. https://natemat.pl/411568,orban-o-rosyjskiej-inwazji-na-ukraine-to-nie-jest-wojna-wegier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Miał być dumą armii Putina. 25-letni as czołgowy zabity w Ukrainie (msn.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "Nie zareagował jak prezydent miasta tylko jak totalna...." Z ciekawości- a skąd to wiesz? Zapytałeś skąd wiem, że zareagował jak totalna to odpowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Maj 2022 Autor Share Napisano 7 Maj 2022 Rosja teraz. Nawet w pożarach można dostrzec kilka Z. Brawo dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Ukraine The Ukrainian Air force is still alive- seen here are two Ukrainian Su-27 striking.mp4 Podobno atak na wiadomą wyspę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Godzinę temu, Tyr napisał: Czyli taki erotoman gawędziarz tylko w sensie lotniczym? Gorzej, bo chce uchodzić za wybitnego specjalistę od lotnictwa. Ile to razy pisał tu na forum, że jeszcze w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia. A po 89 roku zachodnie koncerny przyjmowały go z otwartymi ramionami. A całkiem niedawno napisał, że robił w "plastikach"... Resztę przemilczę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Teraz, RDW60 napisał: Ja w cytowanym tekście pokazałem przepychanki Prezydenta Trzaskowskiego z MSZ. Fajnie by było, jak by nie dopuścili do ruskiej chucpy. Poczekamy, zobaczymy jak to rozegrają. Ja na pewno będę tam z protestem, jak coś się będzie ruskiego odbywało. I musisz zmienić plany na 9 maja, bo już " po ptakach" ;-)... https://www.o2.pl/informacje/msz-nie-zgodzilo-sie-obchody-w-warszawie-kuriozalna-odpowiedz-rosyjskiej-ambasady-6766378611338016a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 Teraz, balans napisał: bo chce uchodzić za wybitnego specjalistę od lotnictwa. Ile to razy pisał tu na forum, że jeszcze w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia. A po 89 roku zachodnie koncerny przyjmowały go z otwartymi ramionami. A całkiem niedawno napisał, że robił w "plastikach"... Resztę przemilczę. Zadałem pytanie...Podobno, czy plota? Czy kolejne " odbijanie piłeczki" między szanownymi forumowiczami? ... Jesli to ma być ' walka o terytorium", to bardziej przypomina scenkę z piaskownicy, kiedy Dyzio zabrał łopatkę Gieniowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Maj 2022 Autor Share Napisano 7 Maj 2022 Padłem VID_20220507_223644_098.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 7 Maj 2022 Share Napisano 7 Maj 2022 (edytowane) 2 godziny temu, balans napisał: w czasach PRL'u obwożono go po półkach lotniczych i zawożono na DOL'e gdy odbywały się tam ćwiczenia. Wiesz co to był półkownik? Nie oficer dowodzący pułkiem. Film, który cenzura skierowała na półkę. M. Edytowane 7 Maj 2022 przez beaviso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 7 godzin temu, beaviso napisał: Wiesz co to był półkownik? Nie oficer dowodzący pułkiem. Film, który cenzura skierowała na półkę. M. W ciągu dość długiego bytu tu na forum, drugi raz popełniłem ten błąd. Było już późno i nie sprawdziłem przed kliknięciem. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Maj 2022 Autor Share Napisano 8 Maj 2022 Piękna sprawa. Śmigłowiec z załogą dronem https://t.me/gruz_200_rus/2159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Maj 2022 Autor Share Napisano 8 Maj 2022 17 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Co ty taki enigmatyczny przy niedzieli? Nie bój się i napisz co to za jegomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 W drugiej zapowiedziała pokój na ziemi, gdy ludzie oddadzą się jej Niepokalanemu Sercu – podkreśliła, że konieczne jest nawrócenie Rosji. To co namawiasz do krucjaty ..... Pewnie chętni się znajdą Ogniem i toporem o widłach nie wspomnę bo to oczywista oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 toska... trzecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Maj 2022 Autor Share Napisano 8 Maj 2022 Aaa, jakieś satanizmy z Fatimy chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 W trzeciej tajemnicy była mowa o kapłanie w bieli, który zginął od kul. Ta wizja wielu osobom przypomina zamach na Jana Pawła II w 1981 r. Jeśli powyższe nie dotyczyło to.... Franek się boi że to teraz ...? A może maga z Torunia na biało i myk myk dwie pieczenia na jednym strzale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi