szutnik Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr... Nie wiem, może uciekło, ale ani ja, ani szutnik nie mamy nic przeciwko waginosceptykom... W przeciwieństwie do hipokrytów i podobnych... Nie wiem dlaczego ale Tyruś mi zawsze kojarzy się z Frankiem Fitts'em :)
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 Ale i tak sedno sprawy we wszystkim wam ucieka;)
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 4 minuty temu, szutnik napisał: Nie wiem dlaczego ale Tyruś mi zawsze kojarzy się z Frankiem Fitts'em :) Sorry szutnik ale nic na twoje homo fantazje nie poradzę. Znajdź se inny obiekt westchnień bo ja 100% hetero...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 Tyr... A ja jestem lesbijką i co mi zrobisz? Fantazje, piszesz... przecież to ty wciąż i wciąż o LGBT opowiadasz...
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 A która to jest płeć? Numer, proszę, bo jest 56;) albo więcej...
szutnik Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 4 minuty temu, Tyr napisał: Sorry szutnik ale nic na twoje homo fantazje nie poradzę. Znajdź se inny obiekt westchnień bo ja 100% hetero... Tyruś, ja nie Rappaport, żeby mi się z dupą wszystko kojarzyło :)
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 Tyr.... Może zróbmy tak- ograniczysz się do obrony Konstytucji, na którą się powołujesz i dla której widzisz zagrożenie...
szutnik Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr.... Może zróbmy tak- ograniczysz się do obrony Konstytucji, na którą się powołujesz i dla której widzisz zagrożenie... Może zróbmy zrzutkę i kupmy Mu KOD'owcy podobno się wyprzedają ;)
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 Szutnik...Ups!!! prosiłeś by szanować język i adwersarzy a sam próbki chamówy dajesz chamskimi zdrobnieniami ników... Zdecyduj, się czy jesteś "oświecony" lewacki burak, czy jedynie się zapomniałeś?
szutnik Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 No, bez chamszczyzny .... Tyr , ciężko się odmienia - ale sorry jeżeli panienka poczuła się urażona :(
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 No patrzta, cała opozycja broniła konstytucji zanim to było modne;) Chyba następnym razem zagłosuję za donkiem, co by był prezydentem, premierem, marszałkiem i namiestnikiem niemieckim w jednej osobie;)
srbm Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 Koszulki z napisem konstytucja wyszły z mody. Teraz nosi się coś takiego
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Napisano 15 Październik 2021 3 minuty temu, szutnik napisał: No, bez chamszczyzny .... Tyr , ciężko się odmienia - ale sorry jeżeli panienka poczuła się urażona :( Jak ci ciężko to se ulżyj i nie zaśmiecaj homo ideologią forum...
fala Napisano 15 Październik 2021 Autor Napisano 15 Październik 2021 39 minut temu, Tyr napisał: No patrzta, cała opozycja broniła konstytucji zanim to było modne;) Chyba następnym razem zagłosuję za donkiem, co by był prezydentem, premierem, marszałkiem i namiestnikiem niemieckim w jednej osobie;) Po co zmieniać? Tak ze skrajności w skrajnośćć? Ten obecny rosyjski namiestnik i cały jego dwór bardzo ludowi ciemnemu odpowiada.
fala Napisano 16 Październik 2021 Autor Napisano 16 Październik 2021 Pani Wanda Traczyk-Stawska ma konkurencję....
Tyr Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 W dniu 15.10.2021 o 21:45, fala napisał: Po co zmieniać? Tak ze skrajności w skrajnośćć? Ten obecny rosyjski namiestnik i cały jego dwór bardzo ludowi ciemnemu odpowiada. Masz rację tylko ciemny lud i skończeni frajerzy wierzą, że PiS wyprowadzi nas z unii, Kaczyński jest prorosyjski a Niemcy, ludowe komisarze i inne politruki unijne chcą dla nas dobrze... A fotka chyba dużo mówi
Czlowieksniegu Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 Tyr... Prawilnych źródeł ci zabrakło, że rosyjskie zaczynasz cytować?
Tyr Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 Niektórzy tu chyba lepiej rozumieją niż po polsku...
Czlowieksniegu Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 Tyr- wiesz, kiedyś bym to uznał może i za śmieszne... Teraz, po raz kolejny, żenujące.. choć pasujące do koncepcji oblężonej twierdzy...
Tyr Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 Nawet słowa makreli nie przemówiły ci do rozumu?
Czlowieksniegu Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 Tyr "Nawet słowa makreli nie przemówiły ci do rozumu? " Nie wiem, o których piszesz- kilka razy prosiłem o podanie prawilnych źródeł informacji, ale nie raczyłeś... Nie wie, krępujesz się, może wstydzisz... Ale fascynujące jest, że próbujesz swoją wizję Świata opierać na rosyjskich źródłach i niemieckich politykach... PS Co wy macie z tymi nazwiskami? Kaczor by takafura, makrela by Tyr...
takafura Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 10 minut temu, Czlowieksniegu napisał: PS Co wy macie z tymi nazwiskami? Kaczor by takafura, makrela by Tyr... Czasami złośliwie ( Makrela, Makaron ) częściej z wygody. Jak Cię znam i napiszę w 100 % to znowu napiszesz że to złośliwe. Przykład: europosłanka Róża Maria Barbara Gräfin von Thun und Hohenstein ;)
Czlowieksniegu Napisano 17 Październik 2021 Napisano 17 Październik 2021 takafura "Czasami złośliwie ( Makrela, Makaron ) częściej z wygody. " a propos prezesa to złośliwie czy z wygody?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.