Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Nadzwyczajna kasta to jeden sędzia to chyba będzie nadzwyczajny kastrat?;) Policja szuka 5 gangsterów. Gdyby nie Igor Tuleya siedzieliby za kratkami | Telewizja Republika 1 Cytuj
balans Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 (edytowane) 18 minut temu, balans napisał: Nikt gangusa nie wypuścił, tylko po 9 miesiącach uchylił areszt wydobywczy, a proces i tak go nie minie. Swoją drogą te areszty wydobywcze, gdy prokuratura nie radzi sobie ze skompletowaniem aktu oskarżenia, to jakaś praktyka rodem z Łubianki, bo rekordzista w Polsce niejaki P. który założył u nas partię prorosyjską, został oskarżony o szpiegostwo i przesiedział bez wyroku w areszcie wydobywczym 3 /słownie trzy lata/, aż się ONZ tym zainteresował. Oczywiście nic mu nie udowodnili, a sprawę utajniono. Pozwoliłem sobie ponowić, bo zaraz znikło. A odnośnie groźnych gangsterów, to ci powinni czekać na proces w areszcie, a nie odpowiadać z wolnej stopy. Acz i w tym przypadku areszt nie powinien ciągnąć się latami. Edytowane 25 Kwiecień 2021 przez balans Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Tyr- z ciekawości, choć nie liczę na merytoryczną odpowiedź... " opozycyjnych przestępców" Przewodnia partia narodu "rządzi" już kilka lat- przykłady tych mitycznych " opozycyjnych przestępców"? Ale takich, wobec których przygotowano akt oskarżenia i/lub skazano prawomocnym wyrokiem... Cytuj
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Ciekaw jestem co by w sumie otrzymał zwykły człowiek za wałki i przestępstwa typu durczokowego, za pobicie dziennikarza, za wałki reprywatyzacyjne, za wałki firmowe krauzego i giertycha, 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr- z ciekawości, choć nie liczę na merytoryczną odpowiedź... To, że w wyborczej nie napisali nie znaczy, że czegoś nie ma... 1 Cytuj
fala Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 3 minuty temu, Tyr napisał: Ciekaw jestem co by w sumie otrzymał zwykły człowiek za wałki i przestępstwa typu durczokowego, za pobicie dziennikarza, za wałki reprywatyzacyjne, za wałki firmowe krauzego i giertycha, 24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Wyłudzeniami typu Richard też się powinna zająć, jeśli został okradziony parlament UE nie znaczy że przestępstwa nie było. 1 Cytuj
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 I ma oddać a chyba już zaczął spłacać. 1 Cytuj
fala Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 (edytowane) 5 minut temu, Tyr napisał: I ma oddać a chyba już zaczął spłacać. No patrz jaki łaskawca , zgodził się oddać to co ukradł. No ale kiedy prokurator rozpocznie śledztwo w sprawie tej kradzieży?, to jego teść był w kosmosie a nie ten złodziej. Edytowane 25 Kwiecień 2021 przez fala 1 Cytuj
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Teraz, Tyr napisał: To, że w wyborczej nie napisali nie znaczy, że czegoś nie ma... No popatrz. Tyle ich nawsadzali do więzień, a zapomnieli o tym w Wiadomościach TVPis wspomnieć... 1 Cytuj
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Ale o czym ty do nas rozmawiasz? Kogo nawsadzali, gdzie, kiedy? fala do ciebie to internet pod wiatr ma? Prokuratura bada sprawę rzekomych wyłudzeń pieniędzy z Parlamentu Europejskiego przez Ryszarda Czarneckiego - Prawo karne - rp.pl 1 Cytuj
fala Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 "Rzekomych wyłudzeń" ? skoro oddaje to się przyznał bez bicia, logika u zerowej prokuratury ma pod wiatr? 1 Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Tyr "Ciekaw jestem co by w sumie otrzymał zwykły człowiek za wałki i przestępstwa typu durczokowego, za pobicie dziennikarza, za wałki reprywatyzacyjne, za wałki firmowe krauzego i giertycha, 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr- z ciekawości, choć nie liczę na merytoryczną odpowiedź... To, że w wyborczej nie napisali nie znaczy, że czegoś nie ma..." Jak widać, mam 100/100 nie licząc na merytoryczną odpowiedź :-) PS Aż dziwne, że o Morawieckim i GetBack "zapomniałeś" wspomnieć... Podobnie, jak i kilku innych bankach, i pewnej partii zaangażowanych w działanie piramidy :-) Cytuj
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Czyżbyś nie stosował się do swojej mantry, którą wszem i wobec powtarzasz, że w Ameryce murzynów biją... 1 Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Tyr- poprosiłem, abyś podał przykłady, czego nie zrobiłeś... Ale ponieważ niektórzy GetBack poprzedniej ekipie przypisują, podpowiedziałem ci trop... Cytuj
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Nową odmianę przywożą - https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-ciezko-chory-polski-dyplomata-wrocil-z-indii/5k82dwq,79cfc278 Cytuj
les05 Napisano 25 Kwiecień 2021 Autor Napisano 25 Kwiecień 2021 W kraju w którym krowy uważane są za święte a ich odchody za dary nie powinno dziwić, że wirus bije tam rekordy. Cytuj
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 A w Afryce cisza (?), a tam powinno ich kłaść na potęgę. Cytuj
Tyr Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Bo z Afryki już chyba wszyscy są w EU;) Cytuj
les05 Napisano 25 Kwiecień 2021 Autor Napisano 25 Kwiecień 2021 2 minuty temu, bjar_1 napisał: A w Afryce cisza (?), a tam powinno ich kłaść na potęgę. I tak jest, tyle że w Afryce państwa istnieją teoretyczne, nikt tam nie liczy, nie sprawdza, nie interesuje się, bo i po co. Epidemia sama wygaśnie a przeżyją tylko najsilniejsi. Cytuj
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 O kurła miałem 33333 odpowiedzi i nawet nie zauważyłem, będzie pite :D Cytuj
fala Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 Godzinę temu, les05 napisał: I tak jest, tyle że w Afryce państwa istnieją teoretyczne, nikt tam nie liczy, nie sprawdza, nie interesuje się, bo i po co. Epidemia sama wygaśnie a przeżyją tylko najsilniejsi. No to niedługo afrykański kontynent będzie się kończył nad Bałtykiem. Cytuj
szutnik Napisano 25 Kwiecień 2021 Napisano 25 Kwiecień 2021 10 godzin temu, Tyr napisał: To, że w wyborczej nie napisali nie znaczy, że czegoś nie ma... To ,że w Wyborczej nie napisali nie znaczy, że ... Tyr może mieć głęboko w d... Art. 11 ust. 1 Powszechna Deklaracja Praw Człowieka stanowi, że: Każdy człowiek oskarżony o popełnienie przestępstwa ma prawo, aby uznawano go za niewinnego dopóty, dopóki jego wina nie zostanie mu udowodniona zgodnie z prawem podczas publicznego procesu, w którym miał wszystkie gwarancje konieczne dla swojej obrony; art. 14 ust. 2 Międzynarodowego Paktu Praw Obywatelskich i Politycznych przewiduje, że: Każda osoba oskarżona o popełnienie przestępstwa ma prawo być uważana za niewinną aż do udowodnienia jej winy zgodnie z ustawą; art. 6 ust. 2 Europejska Konwencja Praw Człowieka potwierdza, że: Każdego oskarżonego o popełnienie czynu zagrożonego karą uważa się za niewinnego do czasu udowodnienia mu winy zgodnie z ustawą. oraz Art. 42 ust. 3 Konstytucji RP stanowi, że każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu. Podobnie stanowi Kodeks postępowania karnego: Oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem (art. 5 § 1 k.p.k.)[1]. Założeniem tej zasady jest domniemanie uczciwości każdego obywatela, chyba że dowiedziona zostanie jego nieuczciwość. Przecież to pisali lewaki a On i tak wie lepiej... Cytuj
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2021 Napisano 26 Kwiecień 2021 A agitatorzy szczepionkowi "Pinokio" Morawiecki i Niedzielski to Gatesa jacyś fani? Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2021 Napisano 26 Kwiecień 2021 Mnie nie pytaj- ja zaszczepiony... Ale: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi